un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Știri despre tehnologie – 2 iunie 2022

2 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

23 comentarii

asus s5507

    23 comentarii

  1. Google fiind Google, n-au inteles ce vrea utilizatorul pro de Android de la un telefon Pixel si, deloc surprinzator, nu inteleg ce vrea nici de la un ceas Pixel.

      (Citează)

    • Dar ai inteles tu, rezident in Plosca de Teleorman.

        (Citează)

    • El știe că nu-i un ceas pentru nevoile lui, ceea ce este deja mai mult decât știe Google.

      Cu procesor de acum câțiva ani, autonomie de o zi și aspectul ăla de jucărie, nu cred că va fi mare succes.

        (Citează)

    • Utilizatorul pro de android si-a luat demult ceas Samsung sau Garmin (daca vrea si fitness), nu il intereseaza nici Pixel nici Pixel watch.

      Ce lanseaza google acum e pentru cine sta mereu pe langa incarcatoare si are timp mereu sa puna la incarcat ceva.

      Mai aud si de sleep tracking, de parca ai destula baterie sa il porti la mana si noaptea.

      Cred ca stirile astea tin interesul sus pentru Pixel watch de 100 de ori mai bine decat o lansare propriu zisa, care in context de hardware slabut si wear os o sa fie dezastru la autonomie.

        (Citează)

  2. Scaderea cifrei de afaceri a Uber fata de anul 2020 se explica probabil prin inchiderea serviciului Uber Eats.

      (Citează)

    • Și a faptului că nu mai găsești mașini, iar Bolt a devenit numărul 1 în piață de vreun an.

        (Citează)

    • Uber=faliment
      Oricum erau cu pierderi imense și înainte de guvid, iar pandemia le a dat fatală
      Mai era un hype cu Uber și self dribling, o bes1na răsuflată
      Vin vremuri grele, investitorii nu mai toaca bani pe un serviciu care are probleme grave
      Rezulta așadar, faliment

        (Citează)

  3. Sa ai baterie de o zi pe un smartwatch este posibil una dintre cele mai proaste idei la un asemenea device. Pun telefonul la incarcat in fiecare seara deoarece asa m-am obisnuit, dar ceasul ala are functie de monitorizare a somnului, cum o sa mai monitorizeze somnul daca eu il am la incarcat? Plus ca uiti sa il bagi la incarcat … Am avut un Apple Watch si asta a fost singurul motiv pentru care am renuntat la el, durata de viata a bateriei. Am un Huawei Watch GT2e care face acelasi lucru, este mai ieftin si tine bateria intre intre 7-14 zile in functie de cat de des faci activitati.

      (Citează)

    • I know! Posesorii de Apple Watch declară mândri că ei îl pun la încărcat dimineața, după somn.

        (Citează)

    • Nu e nici o mândrie, cine vrea autonomie de la ceas își cumpără altceva. Apple Watch este un ceas foarte comod și ușor, pentru un stil de viață urban, nu pentru aventuri prin munți. E evident de altfel când iei în mână un Garmin, se vede de la o poștă că a fost proiectat și construit pentru altceva.

      Huawei whatever nu face același lucru ca și Apple Watch, nu are aceeași integrare. Poate pe hârtie funcțiile sunt aceleași, dar experiența e complet alta, de asta e Apple Watch așa popular.

      AW se încarcă probabil în 1-2h, eu îl lăsam seara puțin la încărcat și dimineața când făceam duș. Înțeleg că nu oricine vrea să facă asta, dar nu e o idee proastă doar pentru că sunt unii care vor altceva. Până la urmă numărul utilizatorilor reflectă faptul că au făcut bine ceasul ăla și e de departe cel mai comod ceas pe care l-am avut.

        (Citează)

    • @dam167, cred ca daca mai analizezi putin situatia, o sa spui ca de fapt asta cu bateria care tine doar 24 de ore este un feature, nu o problema a ceasului.
      Gasesti tu un argument: ca este intentionat facut sa il dai jos sa se aeriseasca pielea de la incheietura sau ca daca ar tine mai multe zile ai uita sa il incarci, etc.

        (Citează)

    • @Andrei G: este un feature: e ușor și comod, ăsta e compromisul: bateria. Spre deosebire alții care doar îl poartă, eu scriu aici o părere – care se pare că e împărtășită și de alții, că doar e printre cele mai populare ceasuri din lume. Înțeleg de ce un individ ar prefera altceva (cu autonomie mai mare), nu înțeleg însă de ce ar crede că restul își doresc și ei acel ceva dar nu își dau seama de fapt.

      În mod paradoxal pentru monitorizarea somnului ai nevoie de ceva mic, comod și ușor, nu de un Fenix. Cred că am mai spus-o, am purtat vreo 5 ani un AW aproape non stop, de 1 an încoace alternez cu unul clasic pentru că m-am plictisit de el. Dar e comod, încă ține bateria cam o zi (24h) și nu vrea să crape.

        (Citează)

    • Asa mai merge. Comentariul anterior era prea moderat.

        (Citează)

    • Dam167 e genul de mactard care ar putea purta orice cacat la mina daca e facut de Apple. 5 ani ma gindesc ca ai schimbat cele 5 modele, nu? fiecare mai bun ca anteriorul, desigur.
      Google, in idiotenia lor tipic americana, vor sa imite Apple, dar acolo e religie, nu merge sa vina oricine sa faca la fel.

        (Citează)

    • @Emil C: E seria 0 ceasul, are 6 ani. Mactarzii ca mine le folosesc minim 3-4 ani, ăștia ca tine vorbesc din auzite. Or fi unii care cumpără an de an ce apare, dar ăia nu sunt mulți. Fix de asta nu ne prea interesează că în fiecare an ultimul model nu are multe în plus, pentru că facem upgrade la 3-4 ani.

        (Citează)

    • Posesor de AW 6 aici. Într-adevăr, faptul că ține bateria aproximativ o zi nu e lăudabil, dar cum spunea și dam167 înaintea mea, AW e practic un mini telefon într-o carcasă de ceas sau poate chiar mai mult de atât, având și nenumărați senzori de-asupra.
      În concluzie eu îl las la încărcat cât timp merg la duș plus ceva timp după a.î. să ajungă la minim 80% baterie. În acest fel am garanția că mă ține până a doua zi fără nicio problemă.
      Dar e cel puțin delicios să citesc pe aici haterii de serviciu cum au ei impresia că Apple, Google, etc nu au viziunea lor și cum se văd întotdeauna deasupra celorlalți :) Continuați la fel băieți, altfel rămâne Radu fără trafic :)

        (Citează)

    • “pentru un stil de viață urban”

      pârț pârț…

        (Citează)

  4. sper sa nu dispara Uber: chiar daca masinile Bolt sunt mai multe pe harta, pretul este mult mai mare, chiar si cu discountul pe care il ofera

      (Citează)

    • Cel mai probabil depinde de localitate, in Timisoara de exemplu gasesc mult mai usor un Uber decat un Bolt. Cei de la Bolt au un pret mai bun, cam cu 3-5 lei mai ieftini decat Uber.

        (Citează)

  5. Google va fuziona Duo cu Meet.

    Și cum se va numi noul … produs? Hangouts Duo?

      (Citează)

  6. E normal sa scadă profitul Uber, au urmărit promoțiile făcute de Bolt, după ce au pierdut clienți pentru că dublaseră costurile curselor și șoferii au făcut măgăriile cu anulat curse sau nevenit la preluare.

    UiPath continuă să prostească lumea în timp ce le pleacă directori pe capete.

    Apropo de plecat, aia de la Facebook pleacă pentru ca au prins-o cu furatul de la companie. Și sa ne amintim că e gunoiul care vindea fără jenă datele utilizatorilor, până i-a murit soțul și atunci a vrut decență și viață privată.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus