un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Iată topul meu de muzică din Spotify Wrapped 2021

2 Dec 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

24 comentarii

Spotify a lansat Wrapped, concluziile lor pentru fiecare client în parte la final de 2021. Intrați în aplicația de telefon și le găsiți acolo sub formă de stories.

Eu am ascultat muzică timp de 14.454 minute, mai mult decât 85% dintre ascultătorii din România. Mă uimește statistica aceasta pentru că, de fapt, nu am ascultat așa multă muzică. Ziua aproape deloc, ascult doar în mașină și seara la căști, dar na… Spotify știe mai bine cât am utilizat serviciul lor.

Top Song: Doin’ Time de Lana Del Rey, ascultat de 14 ori.

Topul cântecelor:

  1. Doin’ Time de Lana del Rey, ascultat de 14 ori.
  2. Better Place – Maxim Andreev, Natune. Un cântec lejer de vară, dar se pare că l-am ascultat de multe ori. Maxim Andreev face niște remixuri șmechere, dar de obicei le găsiți pe Soundcloud, nu Spotify.
  3. good 4 u – Olivia Rodrigo. Sunt surprins pentru că nu-mi place Rodrigo, mi se pare doar o altă cântăreață.
  4. Edge of Seventeen – Stevie Nicks. Cred că apare în top pentru că am tot comparat-o cu o versiune mai nouă a lui Miley Cyrus și s-au contorizat ascultări, nu că n-ar fi o melodie foarte bună.
  5. Venice Bitch – Lana del Rey. Una dintre melodiile mele all time favorite.

Top music moods: wistful și hype. Wistful = “having or showing a feeling of vague or regretful longing.” O să iau Xanax, mulțumesc Spotify pentru indicație!

Am ascultat 84 de genuri de muzică, dar top 5 arată… ciudat:

  1. Trance
  2. Dance pop
  3. Deep house
  4. Synthwave
  5. Techno

Yey! Cred că este din cauză (datorită?) că anul acesta am început să ascult A State of Trance al lui Armin Van Buuren (care a fost top artist pentru mine în Wrapped din acest motiv, chiar dacă eu nu l-aș pune nici în top 10 și nu mă interesează foarte tare), iar Spotify îți atrage bine atenție când apare un nou episod și îi dau play și aceluia. De asemenea, am ascultat de multe ori A State of Trance 1000, care conține multe melodii bune din ultimii ani.

În plus, my #1 Spotify playlist a fost Electronic Rising. Este un playlist bun pentru descoperit noi hituri de muzică house, dar o alternez des și cu Mint și Organica și Tropical House.

So that’s me.

Spotify a anunțat și rezultatele la nivel global și sunt cele așteptate:

La cântece câștigă Olivia Rodrigo cu Drivers License. Sunt uimit că Ed Sheeran nu-i mai sus în topuri, mi s-a părut că 2021 a fost anul său. Găsiți aici și topul albumelor și topul podcasturilor din Spotify. Interesant că, în topul albumelor și melodiilor lansate acum mai mult de 20 de ani, conduce Fleetwood Mac cu albumul Rumors și melodia Dreams.

asus s5507

    24 comentarii

  1. 14k? amator! :))
    eu am peste 68000

    yep, duc o viata palpitanta!

      (Citează)

  2. Eu am renuntat la Spotify (nici macar varianta free nu o mai folosesc), nu imi accepta cardul Revolut. Asa ca traiasca Youtube si Youtube Music.
    Se pare ca nici pe Amazon Video nu e acceptat, nu e emis de o banca din Romania. Netflix nu are problema asta.

    Nu imi fac un card special pentru asta (adica, am facut unul pentru asa ceva – Revolut), iar cardul de salariu nu va fi folosit la plati de genul asta.

      (Citează)

    • Intrebare serioasa: De ce nu ai folosi cardul de salariu pentru plati de genul ?

        (Citează)

    • Amazon video accepta Revolutul.Eu asa platesc lunar. Probabil nu accepta cardurile virtuale de pe Revolut.

        (Citează)

    • @ Randy: Pentru ca nu am incredere in platile care se fac fara confirmare (recurente). Prefer sa stiu cand se fac aceste plati, sa le pot aproba/respinge, iar cardul de salariu nu imi ofera aceasta posibilitate. In plus, am tot timpul bani disponibili pe cardul de salariu, mai multi decat cheltui in mod normal (pentru diferite situatii, si pentru ca in general nu am cu mine cash)

      @Alin Eu am cardul Revolut salvat in contul Amazon (mai cumpar din cand in cand) si in momentul in care am incercat plata Amazon Video m-a anuntat ca acest card nu e eligibil. Desi am mai facut plati cu el la Amazon si nu e virtual.

        (Citează)

    • Nu cred ca merge revolut fiindca iti face localizare dupa card, in Romania cred ca sunt alte preturi fata de Anglia/Lituania de unde o fi Revolut.

        (Citează)

    • In Romania e 13.99 lei amazon video, cu revolutul. Am cont doar de amazon video, nu stiu daca conteaza sau nu…

        (Citează)

  3. Eu am bagat cardul Revolut in Spotify si merge perfect, nu am facut nimic special.

      (Citează)

  4. statistica pe luna decembrie unde intra?

      (Citează)

  5. Revolut? sunteti demodati rau. Eu am Vanced.

      (Citează)

  6. Pentru astia saraci ca mine, cu cont free, nu sint disponibile topurile astea?…

      (Citează)

  7. Probabil ca mai toate statisticile astea cu “X% fata de restul” si asta sunt facute prost, pentru ca nu ignora userii inactivi, care, in orice platforma de gen sunt majoritatea.

      (Citează)

  8. De curiozitate am intrat si eu sa verific, pare SF statistica mea: absolut niciodata nu am ascultat melodiile de pe locurile 1, 3 si 5 din my top songs! Si daca stiu cine e Mika (locurile 1 si 5), habar nu am cine este Danna Paola, a trebuit sa o caut acum pe google. Top artist: Julio Iglesias (what?!). In schimb ascult trance, dar nimic trance nu e in top :))). Alta, timpul: 894 minutes listening, that’s more than 38% of other listeners… nu tin minte cand am deschis Spotify ultima data. Spotify must be high!

      (Citează)

  9. Nimeni cu deezer pe aici? :-)

      (Citează)

  10. Eu nu ascult muzica aproape deloc, poate o data la cateva luni, si tot am adunat 7500 de minute… Cred ca am folosit contul meu la cateva petreceri si s-a adunat 😊

      (Citează)

  11. La mine apare tzanca uraganul și eu nu ascult deloc manel.WTF?
    Nu e real topul,e făcătură.

      (Citează)

  12. CatalinR:
    Nimeni cu deezer pe aici? :-)

    Este!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus