un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 decembrie 2021

3 Dec 2021  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

    7 comentarii

  1. Cat de legal este ceea ce face Microsoft? Inteleg ca sa pui cod aditional in browserul tau pentru a avertiza ca te afli pe un site cu malware, insa ca sa pui cod aditional pentru a deturna userul de la instalarea unei aplicatii de la concurenta suna a concurenta neloiala.

      (Citează)

    • Nu și-au luat amenzi fix pe chestii de genul ăsta acum câțiva ani? Tot cu Internet Explorer (și Windows Media Player?)

        (Citează)

    • De acord, dar fix acelasi lucru il face si google. Intri din Edge pe google maps si iti apare un popup cu un mesaj despre Chrome si sa-l descarci ca e mult mai bun.

        (Citează)

    • Asa face si google, si nu doar la google maps. Cand intri si pe Gmail din Edge iti apare mesaj ca mai indicat sa folosesti Chrome :)

        (Citează)

  2. Bara aia de search in Office pusa sus e moartea pasiunii. Dupa ani de memorie musculara acum trebuie sa ne invatatm cu ea acolo .

    Si mai nasol e ca ocupa o gramada de spatiu aiurea fiind singura acolo. Nu stiu cine a gandit asa dar e aiurea rau.

      (Citează)

    • Nu e chiar asa mult spatiu gol, din ce vad pe versiunea pe care o am de fapt tot spatiul din stanga barei de search se poate umple cu numele fisierului (daca e mai lung), last modified, un toggle de autosave, butonul de save/refresh.
      Daca pun fereastra pe jumatate de ecran (1080p), bara de search nu mai incape si e inlocuita cu un simplu buton.
      Mai aiurea e ca a crescut title bar in inaltime, si daca mai ai si ribbon-ul extins deja pierzi o gramada de spatiu vertical util.

        (Citează)

  3. Finestore are promotii din nou si de data asta pretul e cat de cat corect, asa ca am comandat Glennfiddich-ul pe care il pazesc la 252 de lei. Nici de asa zis BF nu a fost asa de jos.

    Caol Ila iese la 249 lei, nu mai stiu cat a fost atunci, in recomandarea pentru participat la concursul pentru iPhone.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus