un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestorePC GarageFlipSecomAltex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Articole interesante de citit astăzi – 1 august 2021

1 Aug 2021  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Despre roverele lunare. Mașini construite de Boeing și General Motors pentru a funcționa pe Lună și care au parcurs mulți kilometri în ultimele trei misiuni Apollo. (articol trimis de Virgil, mulțumesc!)

YouTuberi povestesc despre cum li s-au oferit bani ca să spună că mor oameni din cauza vaccinurile. Unii au refuzat. Alții nu. Trebuia spus că sunt de 3 ori mai multe decese după Pfizer decât după AstraZeneca. Iar cum lumea se temea deja de AstraZeneca, mai bine nu te vaccinezi și gata.

Când nu ai voie să închizi telefonul. “We heard from more than 100 and interviewed dozens. Often, their stories disturbed us. One woman, afraid to take a bathroom break, kept a jar under her desk in case she needed to urinate. Another, afraid to call in sick, paused calls to vomit. A third, afraid to hang up on a customer, didn’t know what to do when she realized a caller was masturbating to the sound of her voice.”

Un Dreamliner aproape a aterizat peste un A320 care era pe pistă. Câteva mici greșeli de la turnul de control și de la piloți erau pe aproape să facă multe victime.

Despre aurul luat de Bermuda la Olimpiadă. O poveste frumoasă despre performanță.

Fotografii de la incendiile din Siberia.

Mormanul de pământ de la Marble Arch din Londra nu a impresionat turiștii. Oricum pare o idee proastă de obiectiv în mijlocul orașului.

SUV-urile americane au ajuns de dimensiunea unui tanc Sherman. Care a fost unul dintre principalele tancuri din WW2.

Fotografii cu Hosico și Apollo.

SpaceX retrage vapoarele care urmau să prindă fairing-ul pe mare. Prea complicată treaba.

După Brexit, Marea Britanie ar putea avea probleme și din cauza convenției de la Lugano. Ei câștigau 60 de miliarde de lire pe an pentru că majoritatea proceselor civile pe cauze comerciale se rezolvau în curțile britanice.

Fotografii de la concursul de ping-pong. Very funny. Fotografii cu bucurie și tristețe de la Olimpiadă.

Un crocodil a tras o fată în Ocean, în Mexic. Au salvat-o cei de pe plajă, dar na…

Amazon va avea 80% din piața americană de carte în 2025. Și asta este o problemă pentru toți ceilalți.

Salvamont aniversează astăzi 52 de ani de activitate sub acest nume și 117 ani de la primele puncte de salvare. Au lansat și o nouă aplicație de mobil cu această ocazie.

asus s5507

    4 comentarii

  1. mi se pare incredibil cum in anii 2020 inca se intampla dezastre aeriene de la niste oameni care spun ce avion unde sa aterizeze.
    cat de greu ar fi sa automatizezi asta, si in cel mai bun caz sa ai 2-3 oameni sa supervizeze?

    hai sa o mai reduc putin daca sunt altii si mai smart, macar un sistem de autodetectie la greseli de genul ala. sa faca piu piu ca ai 2 avioane pe aceasi pista. CAT DE GREU POATE FI??

    semnat, expert in trafic aerian

      (Citează)

    • Exista de multi ani sistemul asta. :). Functioneaza si in aer, nu doar la sol. Sistemul care te avertizeaza ca urmeaza sa lovesti alt avion

        (Citează)

  2. Jumatate din povestile din articolul ala legat de Call Centere sunt atat de puerile, incat nici nu-ti vine sa le iei in seama:

    1. Angajati suparati ca firma nu le permite sa lucreze pe ce program vor ei.
    Fiecare companie are anumite intervale orare cand numarul de apeluri este crescut si nu ajuta cu nimic daca ai 100 de oameni disponibili atuci cand nu suna nimeni.

    2. Angajati care se plang de faptul ca nu pot injura clientii si ca trebuie sa incerce sa ii calmeze pe acestia in loc sa le inchida telefonul in nas.
    Cum ar fi ca atunci cand la magazin vanzatoarea iti greseste bonul si tu te enervezi, sa te injure si sa cheme paza sa te dea afara (este cam acelasi lucru cu inchisul telefonului)?
    Sau atunci cand suni nervos la ING ca esti la benzinarie si iarasi nu iti merge cardul, angajatul sa te injure si sa-ti inchida telefonul?

    3. Angajati carora li se spune ca vor fi platiti doar pentru timpul in care sunt in conversatie si sunt apoi nemultumiti ca nu au fost platiti si pentru timpul de asteptare.
    Asta este ca si cum un sofer Uber ar face scandal ca el a stat logat in aplicatie 8 ore, dar nu a avut decat 4 ore curse (in rest a asteptat).

    4. Angajati care se plang ca daca timp de 3 luni la rand au evaluari slabe, pot fi eliminati din program.
    Nu inteleg cum isi imagineaza ei ca pot fi pastrati la un loc de munca unde timp de 3 luni consecutive au prestat o activitate in bataie de joc.

    5. Angajati pe retentie care sunt nemultumiti ca li se impune un timp maxim de convorbire cu clientul.
    Normal ca este nevoie si de un target de genul acesta, fiindca altfel ai sta cate 2-3 ore cu un client si eficienta ar fi extrem de scazuta. Sunt convins ca daca le-ar fi spus ca sunt platiti la numarul de clienti pastrati in loc de salariu lunar, ar fi fost si mai nemultumiti.

    6. Angajati care ofera suport live (prin webcam) si se mira ca inclusiv supervizorii au acces sa vada acea camera.
    Daca un client te poate vedea, este normal ca si compania sa te poata vedea pentru a analiza daca atitudinea ta este in concordanta cu stantadele stabilite.

    7. Angajati care se plang de faptul ca nu au dreptul la pauze.
    Aici este vina statului, care nu impune nici-un timp minim de pauze pentru angajati. Si totusi cred ca partea asta este doar pentru cei care lucreaza pe program part-time. Ma indoiesc ca cineva poate rezista 8 ore fara pauza.

      (Citează)

  3. Care a jucat in copilarie Moon Alert pe HC-85/90/91?
    https://www.youtube.com/watch?v=70k20LB24ck
    I feel old…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus