un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Știri despre tehnologie – 3 martie 2021

3 Mar 2021  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

O prezentare VW ID.4:

asus s5507

    12 comentarii

  1. Referitor la aeroport, 6 luni sa faci un plan (gen sa ai timp sa “sleep on it” sa vezu daca tot ok ti se pare si dupa o saptamana) si un an sa il pui in aplicare – asta daca vrei sa muncesti si sa nu furi.

    Rezultatul e ca o sa te prinda bine pregatit momentul cand o sa se inceapa sa se zboare mai mult.

      (Citează)

  2. Microsoft vrea un pic din placinta UiPath :) Treaba asta cu RPA m-a deranjat mereu prin prisma faptului ca incearca sa aplice o solutie moderna pentru niste aplicatii invechite, amanand nevoia companiilor de a-si aduce platformele la standardul curent din industrie. Nu ma intelegeti gresit, stiu ca exista cerere pentru asa ceva, in special in domeniul bancar sau Telco, dar c’mon.. e anul 2021 .. build a freaking API already.

      (Citează)

    • Și mie mi se par ciudate automatizările astea de genul “hai să imităm un click”, dar na… bănuiesc că este loc mult pentru așa ceva.

        (Citează)

    • Este loc mult pentru asa ceva. NU este simplu sa inlocuiesti un software existent cu care angajatii s-au obisnuit sa lucrez si il stiu, asa ca mai bine faci o automatizare.

      Unele companii inlocuiesc bucati de soft din cel vechi pentru a ajunge mai repede in 2021, apoi ajung si la core si se face inlocuire totala.

      De cele mai multe ori e mult mai ieftin sa faci un RPA pe soft vechi decat sa cumperi sau sa faci un custom.

      @Radu: Ciudate cum sunt…nu ai idee cat ajuta o automatizare din asta in payment reconciliation de exemplu

        (Citează)

  3. Doua din primele trei rusini nationale sunt la Otopeni: lipsa unui transport organizat si civilizat catre Bucuresti si plata parcarii. Astea ar trebui remediate inainte de a-l dezvolta.
    A treia rusine este, evident, centura Bucurestiului.
    Bine, sunt alte chestii mai importante pentru romani (gen spitale, scoli darapanate) dar astea 3 sunt portile de intrare in capitala noastra.

      (Citează)

  4. Nu e o drona de curse lol. Este o drona gen fpv cu ghimball si senzori de coliziune. Drona mea de curse merge cu 240 la ora si face 160 in 2 secunde, e facuta din carbon de 6mm si cand dai cu ea in crengi se rup crengile nu drona. Asta e o combinație între mavic si una fpv pentru începători. Păcat ca la calitatea filmării este sub go pro și ca este foarte fragilă. În rest este super tare pentru incepatori in drone. Sa inveti fpv cu ea mai greu, prea fragila.

      (Citează)

    • Ai dronă de curse? De ce?

        (Citează)

    • Particip la curse cu drona ofc. Plus se face freestyle cu drona si filmari. Pe drona poti pune hero 9 sau chiar camere mai mari profi.

      Este f greu de controlat in modul full manual sau acro cum ii spunem noi. Sunt drone de toate marimile de la super mici cu elici de 1inch care cantaresc 20g cu baterie cu care zbori prin casa pana la drone cu elici de 10″ la care doar bateria are 1. 5kg si pui pe ele camere red.
      Eu vand drone de 3 4 si 5 inch cu sistem dji fpv facute de mine, cea mai mica are 120g fara baterie, se încadrează in categoria sub 250g cu care poti zbura oriunde fara nici un act, merge cu 120 la o distanta maxima de 8km. Pe canalul meu sunt înregistrari de zboruri facute cu dronele mele in diverse locatii. Majoritatea filmelor sunt înregistrări dvr ale ochelarilor dji fpv, nu sunt făcute cu go pro. Adica ce vedeți este exact ce vad eu in ochelari cand zbor, aceeasi calitate – compresia youtube.
      Dacă vreodată ai visat sa zbori, zborul fpv este cel mai aproape de asta.

      https://youtu.be/9cXdOhqsEzQ

        (Citează)

    • Foarte tare, chiar voiam să-ți cer clipuri dacă faci.
      Eu l-am cunoscut cândva pe fugă pe Livyu https://www.youtube.com/channel/UCpTR69y-aY-JL4_FPAAPUlw

      Și eu bănuiesc că profesioniștii își fac singuri dronele sau le asamblează din diverse componente, în funcție de ce vor să obțină. Bănuiesc că DJI se adresează amatorilor care vor să intre în domeniu cu o soluție la cheie.

        (Citează)

    • Liviu este printre cei mai vechi și buni piloți freestyle de la noi, ce vezi la el pe canal este filmat de obicei cu go pro session 5 minim. La mine sunt majoritatea înregistrări dvr din ochelari. Nu sunt reprezentative pentru calitatea video pe care o scoti la o filmare din go pro sau altceva.
      https://youtu.be/hdyiKfw0u2E
      Aici de ex zbor din masina pe care o urmaresc cu drona mica de 120g care atunci avea o camera fpv a carei calitate lasa de dorit.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus