►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Huawei la 20 de luni fără servicii Google și componente americane
Sony lansează camera Alpha 1 și un telefon Xperia Pro de 2.500 de euro ca accesoriu pentru ea »
Vaccinarea din etapa 2 a persoanelor cu activități esențiale se amână cu 10 zile pentru programările de după 28 ianuarie. Persoanele de peste 65 de ani și cei cu boli cronice vor primi vaccinul și rapelul conform programărilor deja existente. Până acum au fost vaccinate 487.711 de persoane.
« Huawei la 20 de luni fără servicii Google și componente americane
Sony lansează camera Alpha 1 și un telefon Xperia Pro de 2.500 de euro ca accesoriu pentru ea »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
10 comentarii
27/01/2021 la 10:45 AM
Telekom România o duce rău, tocmai au anunțat mărirea abonamentelor, este foame mare:
Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de susținere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea costurilor de furnizare a servciilor, suntem nevoiți să modificăm condițiile contractuale de tarifare.
De la 1 martie 2021, contractul(ele) cu Telekom Romania Communications S.A. .. se modifică după cum urmează:
• Prețul pentru fiecare Serviciu fix (Voce, Internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0,50 euro fără TVA). În cazul în care beneficiați de un Pachet de Servicii alcătuit din două sau mai multe Servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare Serviciu fix inclus în Pachet.
Majorarea se adaugă la prețul redus al Serviciului fix/Pachetului de Servicii (prețul rezultat după aplicarea reducerilor/promoțiilor de care beneficiați conform contractului), prețul final fiind determinat prin însumarea prețului redus cu majorările evidențiate în factura dvs. Majorarea prețului conform acestei notificări se va regăsi pe factura dvs. evidențiată la linia Majorare 3 abonament Voce/Internet/TV.
florin(Citează)
27/01/2021 la 12:26 PM
Heh. Și eu tocmai ce am reziliat contractul cu ei și m-am mutat pe Digi, unde stau la țară. Plăteam 15 euro pe lună pentru servicii, inclusiv ADSL de 8 mega.
Acuma mi-a dat Digi un abonament foarte convenabil cu fibră FTTH, 1gb, tv digital, mult mai ieftin decât Romtelefon.
Au tot scumpit abonamentele in ultimul an și am preferat să reziliez anticipat cu ei.
Îmi scot pârleala cu taxă de reziliere numai din reducerea obținută din schimbarea operatorului.
Păcat de ei, că nu au servicii proaste, dar ADSL-u ăla îmi dă impresia că e de pe vremea telegrafului.
Ionut M(Citează)
27/01/2021 la 12:42 PM
daca urmaresti telekom e ca si cum ai privi pe viu un esec de evolutie.
E echivalentul mancatului de bambus la panda ADSL ala, mana moarta de care se tin cu incapatanare, pana acum refaceau toata reteua pe fibra, si candva erau in pozitia sa faca asta cu infrastructura si rezervele da cash necesare.
da csf daca faceau telekom asta nu exista loc si sa creasca digi.
alxzen(Citează)
27/01/2021 la 12:38 PM
Da confirm! Simillarweb ofera niste rezultate aberante, daca le compari cu propriile rezultate din analytics, folosesc date extrapolate iar sursele sunt At&T, Verizon, DTelekom…o fi bun pentru SUA insa in Europa de Est nu e ce trebuie daca vrei sa-ti fundamentezi o strategie de marketing digital.
Dar piata creste organic.
Mihai Dobre(Citează)
27/01/2021 la 1:28 PM
ECGul și tensiunea măsurată cu ceasul sunt ca și cum nu ar fi. Orice medic e familie, ca să nu mai vorbim de un internist sau cardiolog vor dori să pună niște electrozi atât pe pieptul cât și pe membrele pacienților. Nici măcar nu se vor uita la înregistrarea de la ceas, iar dintre tensiometrele de pe piață, chiar de uz casnic, cele mai proaste sunt cele de încheietura. Deci, pot să-ți dea o idee despre valorile tensiunii, dar, e foarte posibil să fie o idee eronată. Mult mai interesantă mi se pare posibilitatea de afișare a glicemiei
Kilroy(Citează)
27/01/2021 la 1:58 PM
ECG-ul e bun, chiar dacă nu e foarte precis, mai ales pentru că măsoară tot timpul. Doctorii ar trebui să se uite și la datele alea pentru că ei știu care sunt variații normale și care nu. Datele măsurate într-o săptămână pot fi mai importante decât un ECG precis măsurat la cabinet.
dam167(Citează)
27/01/2021 la 4:17 PM
Daca lucrurile ar sta cum zici tu firmele de asigurari de sanatate din state si spitalele nu ar fi interesate te tehnologie, cum sunt inseamna ca datele sunt importante pt ei.
E ca BMI de la cantarele mai destepte, izolat o citire nu e foarte precisa si relevanta da cand de cantaresti constant si urmaresti un trend deja ai niste informatii valoroase.
alxzen(Citează)
27/01/2021 la 7:23 PM
@dam167: Daca ai nevoie sa masori pe o perioada mai lunga, ii pui pacientului un holter si poti sa il monitorizezi si 72 de ore. Dar este monitorizare cu 10 electrozi, e altceva
kilroy(Citează)
28/01/2021 la 10:45 AM
@kilroy, masuratorile astea nu sunt precise, dar folosite pe termen mediu/lung iti dau niste indicii. Atunci cand observi ca se schimba ceva, este clar ca apare o problema.
La fel ca si termometrele alea de 20 de lei. Nu sunt calibrate perfect, dar daca observi ca ai o temperatura cu 2 grade mai mare decat saptamana trecuta, este clar ca exista o infectie in organism.
Andrei G(Citează)
27/01/2021 la 1:50 PM
“Discrete” nu inseamna “discret”, ci “separat”.
1nu(Citează)