un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestorePC GarageFlipSecomAltex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

La ce lanț de benzinării vă place să opriți?

9 Aug 2019  ·

AUTO  ·

65 comentarii

Când scriam articolul despre Monitorul prețurilor de carburant, mă gândeam la următoarea problemă: în ce lanț de benzinării vă place să opriți și de ce?

Eu nu prea opresc la drum lung, că plec de acasă cu sandvișuri și cafea în termos, dar dacă este să opresc aleg OMV pentru cafea peste medie și brioșele alea albe cu afine, care-s excelente, sau Rompetrol pentru faptul că-ți prepară pe loc sandvișul.

Recent am intrat în Mol-ul de la Timpuri Noi și, fiindu-mi foame, cer un sandviș afișat acolo în meniu. Tocmai rula prin orașe o campanie cu nu știu ce chef care le-a gândit meniu, am zis să-l încerc. Și vânzătoarea de acolo îmi răspunde sec “le găsiți împachetate acolo în frigider”. N-am mai luat, că sandviș împachetat cine știe când și pus la frigider pot lua de oriunde.

Dar contează astfel de lucruri? Când opriți la benzinărie la un drum mai lung, doar alimentați sau luați și o mică pauză, mâncați un Bake Rolls, beți o cafea etc? Vă place mai mult un lanț decât altul și dacă da, de ce? Mâncare, serviciu rapid, angajați care nu vă agasează? Ce contează pentru voi?

Votați mai jos, explicați în comentarii dacă vreți:

asus s5507

    65 comentarii

  1. De regula, dar nu este ceva obligatoriu, opresc la OMV daca trebuie sa fac o pauza si trebuie sa alimentez. In orice caz, daca sunt suficient de obosit si/sau am o nevoie ce nu imi permite sa astept, voi opri la “prima benzinarie”, indiferent care ar fi ea.

    In principiu, daca imi este foame si timpul imi permite sa fac o pauza de 30 minute, prefer sa opresc la un restaurant ceva, in locul unei benzinarii. Daca timpul nu imi permite si trebuie sa imi potolesc foamea “din mers”, o sa aleg un sandwich si plec mai departe.

    Cat despre calitatea angajatilor, poate ca sunt eu norocos dar nu am intalnit vreunul pana acum care sa ma agaseze. Prin benzinarii, indiferent de brand, cam toti sunt politicosi, se misca rapid, nu prea am avut parte de experiente neplacute.

      (Citează)

  2. OMV, Mol, Petrom. Le alegem în funcție de cât de curate sunt băile.

      (Citează)

    • +1
      La fel, verific toaletele la restaurante, unități de cazare. Dacă astea sunt ok și restul ar trebui să fie cel puțin ok.
      Totul pleacă de la CURățenie.
      În general alimentez de la Mol, Rompetol, sau Petrom doar de 99.(astea le am în zonă) niciodată de la LukOil.
      Dacă e cazul de o gustărică, aleg Rompetrol dar doar dacă alimentez. Am luat gustărică și de la Socar, ok dar n-am alimentat.

        (Citează)

  3. Eu am ales Petrom pentru că de regulă opresc acolo unde alimentez. Cu OMV am avut parte în mai multe rânduri de cafea proastă și oarecum nu-i mai agreez deși au un magazin peste Petrom. Rompetrol sunt mai rare.

    Dacă merg singur sau cu cineva care rezistă la drum lung fără pauze dese și elaborate, atunci benzinăria oferă cam tot ce am nevoie (apă, cafea, eventual un Snickers etc). Dacă merg cu cineva mai în vârstă și trebuie neapărat să mâncăm, prefer să fac o pauză la un restaurant.

      (Citează)

  4. Nu opresc la nicio benzinarie “de dragul ei”, ma duc sa alimentez si plec. Alimentez doar de la MOL; din nou, nu de dragul ei, ci pentru ca doar Mol are card prepaid si cu realimentare (mi-l alimenteaza Benefit Online, prin banii de la firma).

      (Citează)

  5. Omv pentru sandwich, croissant cafea sau ceai.
    Mol pentru benzină.

      (Citează)

  6. Eu daca stau mai mult de 7 minute intr-o benzinarie devin anxios.
    Lantul preferat e lantul italian unde e un nenica la pompa, bag de 48 euro, ii las o hartie de 50 si m-am carat in maxim 3 minute.

      (Citează)

  7. Opream la Gazprom(A1) ca prima preferinta, ca aveau bai curate, loc de joaca , faceau sandwichuri bune si cafea la fel.
    Au stricat calitatea serviciilor si m-am carat si eu. Mai opresc cand ma bantuie copiii ca vor sandwich cu snitzel de acolo si nu pot scapa de ei. OMV au cea mai buna cafea doar in locatiile Viva – in rest sunt cam puscarie.
    Asa ca MOL, OMV, Petrom. La Lukoil nu cred ca am alimentat de 2-3 ori in #veatamea. Circula o vorba pe vremuri ca au carburanti prosti, sunt si rusi(stiu ca si Gazprom sunt) , au si servicii mai degraba low cost si mi-am creat un reflex de a-i evita.

      (Citează)

  8. Rompetrol pt simplu fapt ca doar acolo gasesc motorina cu cifra cetanica de 55.

      (Citează)

  9. Pentru mancare si servicii, rompetrol.
    Pentru combustibil, omv.

      (Citează)

  10. Rompetrol și OMV pentru mâncare și toalete curate.
    Îmi mai place la Rompetrol că poți încărca acel card al lor și plăti direct la pompă, evitând cozile din interior.
    Pe de altă parte, cred că cea mai bună motorină este la Mol. La Mol, prin ING Bazar, ai 3% reducere.

      (Citează)

    • M-am uitat pe ING BAZAR, nu gasesc la nici-o benzinarie.

        (Citează)

    • sorin:
      M-am uitat pe ING BAZAR, nu gasesc la nici-o benzinarie.

      Da, e destul de dubios. Acum nici mie nu îmi apare, dar îi apare prietenei mele. La mine am mereu cu 3%, la ea are 2%. Au ei vreo logică, ceva…

        (Citează)

    • Am fost de zece ori la Omv Chitila si nu aveau sapun lichid, cand le am spus, mi au raspuns ca o sa pun amaine, am venit in 5 zile n aveau, sapunu lichid la baie e urgenta, nu se pune peste o spatamana, e chestie de igiena…

        (Citează)

  11. Din 2007 doar Rompetrol. Am doua masini la care nu am avut niciodata probleme cu motorina de la ei. In schimb am incercat Petrom si OMV dar masina se simtea altfel la condus si in motor.
    In schimb, imi place cafeaua de la Mol si nu mananc sandvich-uri din nici o benzinarie, iar la toalete OMV si Rompetrol arata decent in rest toate sunt neingrijite si din evul mediu.

      (Citează)

    • Bag de la Luk pentru simplul motiv ca e la 100 metri de mine, bag 1 litru de gaz (petrol lampant) si fac plinul, de ani buni. “Tractorasul” inca are injectoarele originale dupa 13 ani si porneste la sfert si la minus 15 grade. Sandvisurile nu ma pasioneaza indiferent de brand, opresc doar ptr toaleta daca am nevasta cu mine, altfel bice pina la destinatie ca G5 nu consuma mult sa opresc la orice colt.

        (Citează)

  12. Pe cât se poate Rompetrol. Au sandwich-uri ok și cu efix am simțit diferența. Am și card prepayed dar dacă vreau să pun bani pe el trebuie să aștept până apar în cont, asta e enervant. Au băile de obicei curate.

    Dacă nu e în drum atunci OMV.

      (Citează)

    • si eu la Rompetrol pt ca mi se par mai curate budele. odata am vrut sa si mananc ceva, era reclama cu vreo patru tipuri de mic dejun. fata de la casa mai avea putin si izbucnea intr-un hohot de ras, binenteles ca nu aveau asa ceva.

        (Citează)

  13. Alimentez de la OMV/Petrom/MOL/Rompetrol, ce gasesc pe traseu. Pentru snackuri/cafea prefer OMV, au un sandvis care-mi place (fresh gourmet) iar cafeaua este ok.

      (Citează)

  14. De obicei opresc la petrom sau omv, dar la petrom cel mai des.

      (Citează)

  15. Petrom pentru benzina, usually. Rompetrol pentru food/cafea.

      (Citează)

  16. – De alimentat Petrom sau OMV
    – Cafea, sandwich, croissante OMV
    – la Rompetrol nu alimentez din cauza pompelor cretine
    – la Lukoil si Gazprom nu intru din principiu
    – la Mol evit pe cat posibil ca ma streseaza cu cacatul ala de card tot timpul? “Aveti? Nu. Nu vreti sa facem? Adica am, dar nu la mine.” Every. Single. Time.

      (Citează)

  17. Daca sunt la drum prin tara si nu cunosc benzinariile, aleg in ordine OMV, Rompetrol, Petrom, MOL. Niciodata LUKOIL(din momentul megascandalului).
    Daca sunt la mine in oras(ramnicu Valcea), cunosc cam toate benzinariile si aleg in functie de angajati si atmosfera.
    Spre exemplu am un OMV in oras unde stai la casa minim 10minute sa platesti pt combustibil, pentru ca angajatii (2 case) sunt suficient de idioti incat sa stea sa prepare cafele si sandviciuri la ambele case, in loc sa fie una dedicata pentru doar pentru combustibil.
    Plus ca s-au aciuiat si niste “suedezi” care isi fac veacul pe acolo band cafele.

      (Citează)

  18. De obicei opresc să alimentez, iar dacă sunt plecat la drum lung beau și o cafea și fumez o țigare. Ordinea e cam așa: Mol, Omv, Petrom.
    Bineînțeles ca sunt excepții. Nu prea intru în Lukoil, având în vedere că toată lumea din jurul meu se plânge de ei.

      (Citează)

    • Cred că ai o problemă cu sistemul de vot, dacă dau refresh la pagină pot să mai votez odată și tot așa

        (Citează)

  19. 75% opresc la OMV si 25% la Rompetrol fiindca au motorina buna, in special Rometrol care sunt singurii cu cifra cetanica 55.

    La OMV imi place sandvisul lor Viva Fan si la ceilalti cel cu somon plus ca mai au si o gama un pic mai variata de produse pentru intretinerea masinii cum ar fi aditiv si lavete Sonax la preturi bune.

      (Citează)

  20. Masina personala la MOL, pentru ca am un card de reduceri primit de la Emag cu care iau litrul de benzina mai ieftin cu 15 bani si asa ajunge mai ieftin decat Petrom si OMV. Sunt bune si punctele Bonuscard, pana acum mi-am luat pe puncte un cantar de baie si un cutit Fiskars.
    Masina de serviciu, in rarele ocazii cand ma duc in delegatii, Rompetrol, ca avem carduri din alea de alimentare, nu am de ales. Sandvisuri si cafea OK, toalete acceptabile (la baieti). Cu masina personala m-am fript la Rompetrol acum multi ani, am facut un plin de benzina si la -20 de grade a inghetat efixul. A trebuit luata masina pe platforma si dusa intr-o hala incalzita, sa o pot porni din nou. Never again.
    Gazprom si Lukoil numai pentru mers la toaleta. Niciodata nu las bani acolo, din principiu, vad ca nu sunt singurul.

      (Citează)

    • A înghețat benzina?! Mai degrabă ceva apa in filtru sau in rezervor, condens, alea-alea… dacă era vorba de motorina, atunci DA, ii puteam suspecta de lipsa de aditivi.
      In alta ordine de idei, eu alimentez de unde e mai ieftin, de regulă Petrom sâmbătă la ora 16 sau 18…

        (Citează)

  21. Alimentez din Mol sau Rompetrol. Mol, la noi in zona, mi se par foarte profi si serviabili. Nu cumpar alimente/bauturi din benzinarii.
    Nu alimentez din OMV sau Petrom ca ei fac cost-saving la orice = zgarcenie dusa la absurd.

      (Citează)

  22. Petrom pentru alimentare Petrom.
    Pentru Sandwish-uri si pauze mai maricele alegem asa: Petrom-Subway(rare), OMV, Mol, Petrom, Rompetrol, iar daca nu e nici unul de aceasta prin zona sau nu au ce cautam, Socar sau Lukoil.
    Cafea deobicei vara luam illy ice coffe, dar pentru cafea „calda” Socar(la nisip), OMV, Mol, Rompetrol, practic cautam peco sa aiba un expressor, daca si alimentam atunci luam de la Petrom.

      (Citează)

  23. Carburant clar de la omv/Petrom. Iar pt gustări cam orice benzinărie totuși evit Petrom ca pt astea mi se par cele mai sărace în servicii și diversitate la raft

      (Citează)

  24. Am fost in vacanta asta prin nordul Moldovei si am vazut multe benzinarii SOCAR, majoritatea goale. Ma intreb cum rezista brandul asta azer in Romania. Ati alimentat vreodata la ei?

      (Citează)

  25. In ordinea preferintelor:

    Rompetrol – bine aranjate, design modern, loc amenajat pentru masa/cafea, cafea buna, servire buna. Nu prea bun benzina de la ei.

    Omv – doar daca nu gasesc Rompetrol in directia in care merg. Preturi ceva mai mari la ei. Au loc amenajat cu mese, cafea si mancare buna. Nu-i prefer pentru ca servirea e execrabila, oameni de foarte slaba calitate. De cele mai multe ori pierzi foarte mult timp la coada. Foarte prost organizati oamenii.

    Petrom – de la ei pun benzina cel mai des. Dar in afara de asta nu-mi place nimic la ei. Amenajare de 2 lei, cafea proasta, asta daca au, ca sunt putine care au.
    MOL si Lukoil nu folosesc, nu ma pronunt.

      (Citează)

  26. Pe voi nu v-au furat niciodata la casa in benzinarii?
    Am patit-o de multe ori. In OMV, PetromV si MOL.
    Schema e simpla. Cand iei mai multe produse, iti marcheaza in plus la cantitate. Ai luat 4 beri, pun 5, ai luat 3 pungi de seminte pun 4 etc.
    Eu as fi atent pe viitor la faza asta pentru ca am experiente multiple, cum spuneam.

      (Citează)

    • Nu am patit asta niciodata. Dar nici nu am cumparat mai mult de 2 item-uri dintr-un produs, deci ar fi fost cam greu sa incerce sa ma pacaleasca.

        (Citează)

  27. Vezi ca e ceva putred cu poll-ul de la Apester [Suspicious Injects > https://renderer.apester.com/v2/5d2334871e26da0a79…]

      (Citează)

  28. Bai ce bogati sunt romanii.
    Eu n-am alimentat niciodata (poate de 2-3 ori in cazuri urgente) de la OMV/Rompetrol pentru ca sunt foarte scumpi.
    Deobicei Petrom, Lukoil (stiu ca-s rusi, dar de multe ori au benzina 98 la pret de 95 si nu pot rezista) si de cativa ani MOL pentru ca am un card de fidelitate de la eMag care pe langa 2-3% reducere ING mai imi da 15 bani/litru => ajunge cea mai ieftina benzina.
    Legat de cumparat cafea/sandwich/etc iarasi, poate o data pe an imi iau cand sunt la drum lung si chiar mor de foame. Pentru asta imi plac cel mai mult benzinariile Etu Oil & Gas de pe DN1.

      (Citează)

    • Si mie imi place parte de food court de la Etu Oil & Gas. Este foarte aerisita si foarte curata.

        (Citează)

    • ETU e cea mai tare chestie pe care am vazut-o in ultii ani, cea de pe DN1 Ploiesti. Acolo chiar si copii cer sa ne oprim pentru o pauza. Totul e bine facut si spatios.

        (Citează)

    • Am uitat sa spun, chiar au si o statie de incarcare pentru electrice. Mai minimala dar exista!

        (Citează)

    • Benzina aia de la lukoil de 99 se consuma mai rapid decat apa la sprituitoare, cu cel putin 10% consum este mai mare. Nu sunt singurul care pateste asta. IN afar de beneficiile teoretice prefer OMV/Petrom/Rompetrol.
      Alte servicii nu pre folosesc, in afara de toalete.

        (Citează)

  29. Petrom, intotdeauna pt cel mai bun si ieftin combustibil. Au mereu, oriunde, cel mai mare dever deci sansele sa iei combustibil cu apa in suspensie sunt cele mai mici.
    Lukoil, niciodata in RO.

    Pt food, 99% din cazuri opresc la carciuma, nu la benzinarie, chiar daca tb sa ies up to 5km de pe hwy.

      (Citează)

  30. intrebarea asta e si pt ratonii cu electrice care cred ca salveaza planeta ca stau cu orele pana se incarca bateria?

      (Citează)

    • Nu salveaza nimeni planeta cu masinile electrice, dar trebuie sa acceptam ca asta este viitorul. Chiar si daca luam in calcul numai faptul ca mutam o parte din poluare in afara oraselor.

      La inceput si masinile cu ardere interna aveau cateva dezavantaje majore fata de transportul cabalin (cam aceleasi pe care le au acum masinile electrice):
      – autonomie mai mica
      – lipsa spatiilor de alimentare

        (Citează)

  31. Daca am de ales, Petrom pentru benzina si OMV sau Rompetrol pentru WC si mancare. Daca nu am de ales, orice benzinarie din lanturile cunoscute (cu Lukoil si Socar in coada listei).
    Evit de obicei benzinariile “independente” sau “partenere”, de cate ori am oprit la asa ceva aveau bude sinistre si cola calda.

      (Citează)

  32. OMV. Pentru ca benzina buna. Am alimentat de la Petrom am stat cu check engine aprins si a mers in suturi pana am scapat de ea din rezervor. Cea de la Rompetrol e decenta dar masina se simte cel mai bine cu cea de la omv pe aia merg. Bine, merge cel mai bine cu cea de 100 dar nu ii pot baga tot timpul. Ma duc alimentez, platesc si plec. Asta daca nu prind o coada de oameni care vor 20 de cafele, 10 sandwich-uri, 5 sticle de suc, 5 pizza pe gratar de lemne si chiuveta din bucatarie timp in care injur de toti sfintii ca nu au o casa separata pentru cei care vor DOAR sa achite combustibilul.

      (Citează)

  33. Laurențiu: Benefit Online

    La fel si eu.
    La Mol am card de discount si card de puncte. OMV are carburant scump, atrage prin restaurant foarte bun.

      (Citează)

  34. Benzina de la OMV (de obicei din Bucuresti), iar pe drum pentru sandvisuri si cafea (mai ales) ideal Rompetrol, iar daca nu gasesc opresc la OMV.
    Ca o paranteza, nu prea inteleg oamenii care nu opresc la benzinarie pentru o gustare. Sandvisurile de acasa nu mai sunt bune dupa 2 ore (se inmoaie painea), cafeaua se raceste, apa se incalzeste. La un drum de 3-4 ore, deci la traficul din Romania aproape orice drum, tot trebuie sa faci o pauza la un moment dat, ma gandesc.

      (Citează)

    • Daca in unele zile pot sa nu mananc la serviciu nicio masa, cred ca pot rezista si 3-4 ore cand sunt pe drum… Nu vreau sa sustin astfel de practici ale benzinariilor, care baga bine in preturi la orice, mai ales la mancare, profitand ca oamenii “nu ar avea de ales”.

        (Citează)

  35. Clar peste toți cei de la Socar! Benzină mai ieftină, cafeaua peste ceilalți. Numai că îi găsești doar prin Moldova. Altfel Omv deși stația de unde alimentez e cea mai scumpă din oraș e și fix în drumul meu la 300m de casă.

      (Citează)

    • Gasesti Socar si la Sibiu (Vestem), Deva, Rm. Valcea, Bistrita, Pitesti, Cluj, Brasov (aici chiar 2, dar unii ar zice ca e tot Moldova).

        (Citează)

  36. Bine, ce-i drept de obicei plec direct de la birou, deci am 5-6 ore de cand am mancat ultima data + cat mai fac pe drum. Dar chiar si daca nu mi-e foame, parca dupa 2-3 ore de condus tot as face o pauza, sa beau o cafea, sa mananc un croissant, etc. Si oricum, de cate ori am oprit, mai mult de 30 lei /om nu prea cred ca am lasat.

      (Citează)

  37. OMV, Rompetrol (de obicei au apa cu detergent pt geamuri langa pompa si toalete curate)
    Petrom: la drum lung daca vad ca langa pompa lipseste apa cu detergent pt geamuri, plec fara sa alimentez)
    MOL – foarte rar, doar in lipsa de alternativa, cei mai scumpi.
    Lukoil si Gazprom: never ever. Nu ma opresc nici pentru toaleta, prefer sa fac pe mine.

      (Citează)

  38. Alimentez doar la Petrom si foarte rar Omv iar pentru cafea mancare toaeta etc caut OMV

      (Citează)

  39. Mol pentru combustibil, mereu diesel plus. Plus că au promoția asta cu Honda Civic și punctele multibonus
    Omw și Rompetrol pentru mâncare și cafea. Prefer Rompetrol pentru că pot acumula puncte în cardul lor.

      (Citează)

  40. Andrei G:
    Nu salveaza nimeni planeta cu masinile electrice, dar trebuie sa acceptam ca asta este viitorul. Chiar si daca luam in calcul numai faptul ca mutam o parte din poluare in afara oraselor.
    La inceput si masinile cu ardere interna aveau cateva dezavantaje majore fata de transportul cabalin (cam aceleasi pe care le au acum masinile electrice):– autonomie mai mica– lipsa spatiilor de alimentare

    Nu e deloc sigur că este viitorul. Mașinile electrice au apărut o dată cu cele pe gaz/motorină. Dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice este mult mai costisitoare, pentru că dacă am înlocui total mașinile actuale cu cele electrice ar fi nevoie de o capacitate instalată de vreo 3 ori mai mare. Mai sunt necesari vreo 5 ani măcar pentru o autonomie comparativă.
    Bateriile folosesc metale rare, sunt foarte poluante și, mai nou, taxate (funny thing, o baterie de trotinetă este taxată cu 10 lei/kg). După ce se vor elimina subvențiile, ceea ce deja s-a început în statele unde s-a atins o masă critică de electrice și se va începe taxarea serioasă, costurile vor deveni prohibitive.
    Per total, electricele vor fi un fel de iPhone în variantă auto.

      (Citează)

  41. De oprit nu prea contează atât timp cat nu e Mol și mai ales (cu riscul să împing mașina până la următoarea benzinărie) LUKOIL.

      (Citează)

  42. Se spune ca toti cocalarii merg la OMV. Un sambure de adevar o fi. Bineinteles reciproca nu este adevarata.
    In 95% din cazuri alimentez de la Rompetrol, Iar singurii cu care am avut probleme in 25 de ani de soferie au fost Lukoil. Dar asta s-a intamplat acum multi ani si a fost un caz izolat zic eu.
    Cat despre haleala habar n-am. Ce naiba poate fi bun la un amarat de sandwich, indiferent ca-l prepara sau nu pe loc.

      (Citează)

  43. Kaufland… Ca am electrica :))

      (Citează)

  44. OMV, Rompetrol

      (Citează)

  45. Mai nou la Socar de cand ai deschis in TM o benzinarie noua. Mi se pare ca motorul merge la fel la orsice alimentare. Am patit la altii, mai ales Petrom sa simt diferente intre alumentari. Am si card Mal cu 15bani reducere la litru, dar la motorina s-au cam prostit.

      (Citează)

  46. Am fost cu MOL până acum o lună am fost atenționat sa nu pozez in interiorul cafenelei Fresh Corner, e interzis, scrie mărunțel și pe ușă. Vroiam o poza pentru mine cu sortimentele de cafea, cantitățile și prețurile lor actuale, informe care nu se găsește nicăieri online. Sunt peste 20 de combinații făcute de mașinăria aia sofisticata de peste 50.000 de euro (așa zicea un angajat), să nu mă holbez minute întregi la fiecare vizita și alegere a cafelei.

    Acum, deocamdată, OMV

      (Citează)

  47. in ultimii doi ani, majoritatea interioarelor din statii au fost reamenajate in unitati de alimentatie publica, la multe dintre ele trebuie sa ocolesti mese/scaune ca sa ajungi la casa.

      (Citează)

  48. Pentru alimentare cu benzina de 95 – Petrom si Lukoil si, doar dacai musai, oricare.
    Pentru pauza de “tufis” – oricare; curata sa fie.
    Suc, cafea, energizant – oricare ca si asa nu beau; desi, rar (o data la 3-4 luni) cate o cola rece.
    Apa plata rece – oricare ca de obicei am la mine; daca mi se termina, n-am preferinte, oricare.
    Mancare – la drumurile mai lungi am la mine am sandwich si “crantanele”.
    Pauze de destindere – de obicei in mijlocul naturii langa cate o padure.

      (Citează)

  49. Marius Costescu

    11/08/2019 la 3:08 PM

    Coco Moll:
    A înghețat benzina?! Mai degrabă ceva apa in filtru sau in rezervor, condens, alea-alea… dacă era vorba de motorina, atunci DA, ii puteam suspecta de lipsa de aditivi.
    In alta ordine de idei, eu alimentez de unde e mai ieftin, de regulă Petrom sâmbătă la ora 16 sau 18…

    Apa din benzină probabil

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus