un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 mai 2019

10 May 2019  ·

ȘTIRI  ·

35 comentarii

Noutăți prin Android Q:

asus s5507

    35 comentarii

  1. Mi-a sosit azi pe mail factura marita la Vodafone cu 0,92 euro desi au primit somație de la ANPC sa nu scumpeasca abonamentele.

      (Citează)

  2. apropo, revolut merge acum cu fitbit (sau invers), de o saptamana platesc cu bratara ca un boss
    https://www.fitbit.com/eu/fitbit-pay/banks
    merge si cu BT si Orange money

    in continuare caut solutie de plata cu telefonul fara sa-mi fac cont la BT sau ING.
    am incercat revolut cu google pay, nu merge

    orange pay, care ar trebui sa mearga cu cardurile lor, evident nu merge, ca asa e la orange, ei nu sunt in stare nici sa aiba un site utilizabil darmite alte chestii

      (Citează)

    • Google Pay funcționează cu Revolut dacă ai card mai vechi, pana prin ianuarie 2019, adică contul sa fie pentru UK desi unele conturi au fost migrate de teama Brexit.

        (Citează)

    • Si Telekom a marit in mod artificial facturile.
      Eu i-am sunat pe cei de la Vodafone si le-am spus ca inchidem abonamentul, nefiind de acord cu modificarea contractului de telefonie (ma intreb cum ar fi fost daca eu le-as fi trimis o scrisoare ca mi-a crescut Robor-ul si le voi plati mai putin cu un euro!!). La telefon au dat inapoi cand au auzit ca vreau sa inchid abonamentul si mi-au spus ca “aceasta crestere se adreseaza doar anumitor clienti si nu mie, doar ca a fost exprimarea nefericita in SMS”. Mi-a venit factura cu pretul din contract, nimic marit.

        (Citează)

    • zetanu:
      De curiozitate, nu ne putem combina si noi mai multi abonati si sa pornim o actiune impotriva lor? Pura curiozitate, chiar nu ma pricep.

      De la notificarea de modificare unilaterala a tarifului ai 30 de zile in care poti sa renunti la contract. Ce te impiedica?

        (Citează)

    • Eu am reusit anul trecut sa-l fac sa mearga cu Google Pay..
      Am pus apk-ul Google Pay pe telefon si a mers fara probleme…

        (Citează)

    • @Radu – ai facut asta acum recent sau inainte de jan 2019?
      merci

        (Citează)

    • Gpay cu revolut functioneaza doar cu cardurile mastercard. Dacă ai visa nu se poate.

        (Citează)

    • Am Mastercard din martie 2019 si nu funcționează Google Pay chiar daca am pus versiuni mai vechi din 2018.

      Google se lauda ca va lansa GPay si in Europa de Est la începutul lui 2019 dar au renunțat dupa ce s-au axat pe piața din Asia.

        (Citează)

    • Merge orange money, folosesc cu succes de peste o lună. Mai este și phyre. La revolut am luat și eu țeapă, mi-am comandat MasterCard și tot degeaba, am primit card de Franța și doar cele de uk merg pe gpay.

        (Citează)

  3. John:
    Toti operatorii au scumpit abonamentele.

    Incorect. Orange a scumpit doar pentru abonatii noi.

      (Citează)

  4. Am mers cu Austrian recent. Loc Economy insa loc pentru picioare ca la nimeni. La cei 1.90m nu am avut probleme deloc. Doar ca mi-as dori ca mai multe companii sa aiba tetierele alea reglabile.
    TAP pare ca are wifi in avion. Sau Austrian. Nu imi mai amintesc. Doar ca am incercat si probabil atinsese ceva limita. Nu am am insistat.

      (Citează)

  5. george:
    Google Pay funcționează cu Revolut dacă ai card mai vechi, pana prin ianuarie 2019, adică contul sa fie pentru UK desi unele conturi au fost migrate de teama Brexit.

    Bummer
    Merci

      (Citează)

  6. *222 “reziliere” și când te suna o să-ți readucă prețul la cel inițial+încă 1gb pe luna. Și se da fara prelungire

      (Citează)

  7. cris:
    Deci problema ta e ca au marit ei abonamentele nu ca a bagat guvernul o taxa suplimentara care era evident ca va fi suportata de clientul final (adica tu).

    Si nu doar a lui, ci si a celor 4 care au comentat ulterior lui. :(

    Daca “dincolo” e mai bine sau daca vdf a incalcat contractul, se poate face reziliere/portare rapid. So what’s the big deal?

      (Citează)

  8. cris:
    Deci problema ta e ca au marit ei abonamentele nu ca a bagat guvernul o taxa suplimentara care era evident ca va fi suportata de clientul final (adica tu).

    A băgat? Ești tu sigur?

      (Citează)

  9. Emil C: A băgat? Ești tu sigur?

    Ee sigur ca e sigur, doar asa a citit pe feisbuci. Nu conteaza ca taxa intra din septembrie, ca astia s-au grabit sa o bage de acum pentru ca foame si actionari care vor burta si mai mare pe spinarea clientilor. Nu conteaza evidenta. Nu conteaza nimic. Multinationalili e bune, guvernul e rau, asa a citit pe feisbuci si asa crede.

      (Citează)

  10. Partea buna cu scumpirea abonamentului la operatori este ca poti renunta la servicii, chiar daca esti legat pe inca cateva luni/ani la ei. Pur si simplu refuzi sa platesti in plus si reziliezi contractul. Asta nu te scapa de ratele la telefon, daca ai luat pe abonament.

      (Citează)

    • Acum întrebare filosofică: dacă toți au scumpit cu aproximativ 1 euro serviciile, unde te duci? Că bănuiesc că erai deja abonat la cea mai bună soluție pentru tine.

      Dacă ar fi scumpit-o doar unii și deci alții ar fi ajuns în postura de “cea mai bună soluție pentru tine”, înțelegeam. Dar dacă toți au scumpit, nu-i același lucru?

        (Citează)

  11. Andrei G:
    @IonP, cuantumul taxei se stabileste pana cel tarziu la data de 15 septembrie si se calculeaza ca un procent din cifra de afaceri realizata in anul anterior. Adica pe data de 15 septembrie 2019 (cel tarziu) se va stabili taxa bazata pe veniturile incasate in perioada Septembrie 2018 – Septembrie 2019.

    Foarte bine, lasa-i sa plateasca pentru ca sta merita. Cand multinationalele scot bani neimpozitati din Romania e bine, pentru ca e o cauza buna, dar cand statul impoziteaza aceste miscari necinstite e rau, nu?

      (Citează)

    • Trebuie să dai mai multe detalii despre neimpozitați și necinstite, că nu mă prind ce înseamnă asta.

      Dacă firma mamă este în altă țară, e normal să se tragă acolo profitul. Și multe dintre firmele românești care s-au întins în alte țări aduc banii aici și plătesc aici impozite, nu în țările respective.

      Supărarea vine din faptul că străinii au mai multe astfel de firme, dar nu cred că-i vina lor că ei au dezvoltat afaceri de amploare și românii nu.

        (Citează)

  12. La Revolut sunt 125000 de conturi și 125000 clone sau 250000 conturi și 250000 de clone?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus