►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Viena are deja autobuze electrice cu baterii și pantograf
Povestea puțin știută a elicopterului SMURD prăbușit în lacul Siutghiol în 2014 »
În Lidl am văzut la vânzare carne de cangur. Vine la pachete congelate și cred ca sunt două bucăți înăuntru la 20 de lei. Dacă n-ați mâncat niciodată cangur, încercați acum.
Eu n-am luat pentru că am mâncat cangur acum câțiva ani, cu un pachet destul de similar luat parcă din Auchan. L-am gătit ca pe vită, în tigaie. Mi s-a părut destul de ațos, se vede că este un animal cu mușchi bine dezvoltați și utilizați, dar na… merge încercat.
Nu știam că se cresc canguri pentru carne, aveam impresia că toți sunt în libertate sau la zoo.
În Mega Image au băgat niște chifle foarte bune și gustoase făcute cu făină integrală. Una este simplă, alta are semințe deasupra, ambele sunt foarte bune și probabil din acestea voi cumpăra în continuare.
Am comandat niște ingrediente asiatice interesante de pe eMAG, inclusiv sriracha cu lemongrass, dar să le văd întâi livrare și revin cu detalii.
« Viena are deja autobuze electrice cu baterii și pantograf
Povestea puțin știută a elicopterului SMURD prăbușit în lacul Siutghiol în 2014 »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
28 comentarii
09/05/2019 la 3:22 PM
Tocmai ce am mancat carnea de cangur de la Lidl in weekend. Am.facut o la gratar..cum faci vita, mai in sange.
E destul de atoasa..si nu are un gust sa te dea pe spate..cam fada, parerea mea
Marius(Citează)
09/05/2019 la 4:06 PM
Partea buna e ca daca esti in Australia nu te costa decat un glont.
mac gregor(Citează)
09/05/2019 la 3:46 PM
Am mancat cangur in Australia prin 2013… nu pot sa zic ca m-a impresionat cu ceva.
varucu(Citează)
09/05/2019 la 3:47 PM
Urechi nu au? Că aș face o piftie de cangur.
Cezar(Citează)
12/05/2019 la 10:42 PM
Fă mititei.
nwradu(Citează)
09/05/2019 la 4:22 PM
sriracha are bisulfit de sodiu, sorbat de potasiu si guma de satan. mai bine un tabasco cinstit.
Giovani(Citează)
09/05/2019 la 11:19 PM
Eu tocmai pentru guma de satan as incerca. De aia e iute, nu?
alunelu(Citează)
12/05/2019 la 10:43 PM
Nu, e doar specială pentru că întâi o mestecă Satan și apoi ți-o dă ție.
nwradu(Citează)
09/05/2019 la 4:49 PM
Eu zis pas la asta. Il inteleg pe Radu, el mananca si pentru blog, pentru review, dar omul normal de ce ar manca as aceva? carnea asta, din ce zic toti, este atoasa, tare, fada… de ce sa mananci? doar ca sa spui “eu am mancat si cangur”?
Chiflele arata bine, nu stiu cat de gustoase or fi, ca am incercat din Lidl pe cele cu cartofi (care arata mai rustic, sunt misto ca aspect) dar nu prea au gust.
Kopa_Kopan(Citează)
09/05/2019 la 5:10 PM
Pentru ca o viata ai si e bine sa incerci chestii noi in plm. Radu tot om normal e. Fiecare mananca ce vrea si nimeni nu are dreptul sa-l judece. Cu atat mai putin sa-i spuna cum sa-si cheltuie banii (ca am vazut ca se practica pe aici).
GabrielG(Citează)
09/05/2019 la 10:04 PM
Esti incapabil sa intelegi 3 randuri. La propriu.
Kopa_Kopan(Citează)
12/05/2019 la 10:44 PM
Fix de asta am mâncat: ca să văd cum este. Când am făcut-o eu, n-a avut cine să-mi zică “vezi că e cam ațoasă”. Probabil că aș fi luat oricum, însă, ca să văd chiar eu cum este.
Nu-i rea carnea, doar că nu-i vreo revelație gastronomică.
nwradu(Citează)
09/05/2019 la 4:57 PM
Painea de la Mega Image mi se pare foarte buna, dar piperata ca pret.
Deea(Citează)
09/05/2019 la 5:18 PM
Chiar si in Australia, carnea de canguru e la raionul de chestii exotice. Daca as fi suficient de curios, probabil as incerca sa o fac sub forma de chiftele pentru burger, cu condimente din plin.
Sol(Citează)
09/05/2019 la 5:30 PM
Cangurii au ajuns la stadiul de animal daunator in unele regiuni din Australia. Se stabilesc cote si se vaneaza organizat ca sunt mult prea multi. Aia platesc vanatori ca sa le scada numarul de daunatori.
Dupa care, trebuie facut ceva cu carnea lor. De ce sa nu o vanda la fraieri dispusi sa plateasca pret premium pentru ceea ce este undeva intre un sobolan si un iepure glorificat?
Gaelex(Citează)
12/05/2019 la 10:45 PM
Nu-i un preț premium, e destul de ieftină pentru distanța de la care vine.
nwradu(Citează)
09/05/2019 la 11:26 PM
Cum zice si Gaelex, se pare ca toata carnea de cangur din comert provine din vanatoare: https://www.abc.net.au/life/how-to-cook-and-enjoy-kangaroo/10408336
alunelu(Citează)
10/05/2019 la 7:57 AM
Off-topic, poate e bine sa auzi si vocea boborului, ca e un feedback care poate te ajuta (ca tot l-am citit acum pe blogul lui Cetin): https://cetin.ro/weekend-folositi-retele-sociale/#comment-1691303
Deea(Citează)
10/05/2019 la 8:00 AM
Omul cam are dreptate, no offence, dar de multe ori chiar bate vantul pe aici. E blogul tau si nimeni nu trebuie sa-ti dicteze cum sa ti-l gestionezi, dar de multe ori e frustrant sa scrii comentarii si opinii in neant, iti lasa impresia de monolog. Sper sa consideri asta o critica constructiva :)
Deea(Citează)
10/05/2019 la 9:11 AM
Asta in caz ca o sa vada vreodata comentariul tau :)
https://www.nwradu.ro/2019/02/stiri-despre-tehnologie-18-februarie-2019/#comment-1011751
Skyler(Citează)
12/05/2019 la 10:46 PM
Da, dar nu cred că toată lumea vorbește cu mine. Sper că mulți dintre voi vorbesc cu ceilalți comentatori.
nwradu(Citează)
10/05/2019 la 11:43 AM
recomand si chilfa cu cartof. foarte gustoasa.
Radu(Citează)
12/05/2019 la 10:47 PM
Una dintre ele este cu cartof.
nwradu(Citează)
10/05/2019 la 12:14 PM
Dacă treci granița colea la Ruse, în Lidl-ul de acolo, găsești același pachet de la aceeași firma dar cu carne de struț. La noi cangur la ei strut. Stau și ma gândesc ce geniu în marketing a decis el o asa diferența de aprovizionare.
Mokele(Citează)
12/05/2019 la 10:48 PM
Se aduce și la noi carne de struț, am mâncat și din aia cu altă ocazie.
nwradu(Citează)
10/05/2019 la 12:21 PM
cangur, strut si alte carnuri de genul asta merita mancate doar la restaurant, unde oamenii stiu cum sa le gateasca
Alex Dragan(Citează)
12/05/2019 la 7:28 PM
Radule, chiar iti e lene sa scrii ceva?
Mihai Stoian(Citează)
12/05/2019 la 10:51 PM
Ce aș putea scrie? Omul are opinia lui, mă îndoiesc că i-o voi schimba eu cu un text pe ecran.
Articolul despre cum se prepară o vită bună acasă, la tigaie, este printre cele mai citite aici pe blog. Cine are curiozitatea se interesează și mănâncă bine și acasă.
Eu fac acasă o vită mai bună decât 80% din restaurantele din Ro, zic eu. Unele îmi dau clasă cu broilere de temperatură înaltă, dar diferența nu este totuși foarte mare.
nwradu(Citează)