►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
La o săptămână și jumătate după ploaia înghețată ce-a rupt sute de copaci, Bucureștiul încă este plin de crengi ce n-au fost adunate. Nu-i nimic, mai stăm cu ele.
Am discutat apoi despre cum unele cofetării pun atât de mult zahăr în prăjituri de simți cum faci diabet de la prima lingură, despre cum ne uităm cât zahăr se găsește în alimente și băuturi și cum încercăm să micșorăm cantitatea pe care o mâncăm.
Subscribe: http://bit.ly/2RBcHBg
Puteți asculta doar sunetul prin Podbean, de unde puteți descărca și un fișier mp3.
Emisiunea este hostată și pe Anchor.fm
O găsiți și în Spotify, iTunes, Google Podcasts și alte servicii.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
1 comentariu
06/02/2019 la 5:22 PM
Am simtit zahar in exces la multe prajituri de prin diverse cofetarii. De la Nedelya nu mananc decat tort de bezea (Merengue) care, culmea, nu mi se pare excesiv de dulce. Am mai incercat de la ei Saher, crezand ca are vreo legatura cu celebrul Sachertorte… bleah, foarte dulce, gust banal.
Mi-au placut unele prajituri de la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu, in ciuda cozilor interminabile care am stat de fiecare data.
Andrei(Citează)