►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Dacă nu aveți ce face cu banii, zilele acestea aparatele de gătit sous vide Anova se vând la niște reduceri bune de preț pe site-ul oficial, iar ei livrează și în România.
Sunt două aparate:
Practic, un soi de fierbător de cafea foarte precis, deși nu duce
În opinia mea, cel Nano este suficient pentru o cantitate normală de mâncare, celălalt pentru familii mari/cantități mari/oale mari. Livrarea până în București costă 9,18 euro cu GLS (7-8 zile livrare) și mult mai mult dacă preferați DHL.
Sous vide, pronunțat grosier “su vid”, este o metodă de a găti prin care ingredientele se pun într-o pungă sigilabilă și aceasta se introduce în apă cu temperatură controlată. Aparatul Anova este cel care, atașat unei oale cu apă în ea, o încălzește și o circulă pentru a o menține constantă la valoarea aleasă de bucătar.
De ce ai găti astfel? Pentru că gătitul în pungă ține acolo sucurile interne ale cărnii, care astfel rămâne suculentă, iar gătitul lent și la temperaturi joase nu doar că va contribui suplimentar la acest aspect, dar nu distruge tot felul de vitamine și alte substanțe din ingrediente. Aparatul ține temperatura constantă cu toleranțe de 0,1 grade Celsius, ceea ce nici un cuptor sau tigaie nu va putea reuși. Un fel de slow cooker în care totul iese mai suculent, uniform gătit și cu alte arome decât dezvoltă cuptorul sau tigaia clasică.
Puteți băga orice acolo, de la un file de somon și până la un întreg curcan, ba văd prin rețete inclusiv supe, fructe, deserturi, cocktailuri și sosuri, plus ouă poșate.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
12 comentarii
29/12/2018 la 9:00 PM
Trimite si ramburs?
Cezar(Citează)
29/12/2018 la 9:10 PM
Eu: Oa, fierbator cu bluştuț -> şarap end teic mai mani.
Colega de apartament: doar daca ti-l bagi undeva.
Asa ca a ramas “nu”.
Marean(Citează)
29/12/2018 la 9:41 PM
Hell yeah! Marketing wankers.
Dan(Citează)
29/12/2018 la 10:00 PM
Hai ca mi-ai dat de lucru…. ma uit de 2 ore numai la videouri cu sous vide. Pare interesanta chestia asta. Unu’ a gatit o bucata de friptura 48 de ore!!!! la 55 de grade.
Cezar(Citează)
29/12/2018 la 11:37 PM
Si cum a iesit? Sper ca nu e nevoie de inca aproape 2 zile pana sa afli?!
Marean(Citează)
29/12/2018 la 10:58 PM
Ai prea mult timp liber…..
Mihai(Citează)
29/12/2018 la 11:29 PM
Așa e după Crăciun, te uiți tot la fripturi.
nwradu(Citează)
30/12/2018 la 10:42 AM
Ai mâncat ceva gătit suvid și poți confirma cu propriile papile că e megacalifragilistic, în comparație cu metodele consacrate ?
Catalinx(Citează)
30/12/2018 la 12:32 PM
cum calculezi cata cantitate de apa poate incalzi la modul optim? 10W/litru? sau….?
Cineva(Citează)
30/12/2018 la 12:41 PM
Mai oameni buni, voi nu mai folositi clasica tigaie?! Vreti sa mancati totul fiert, gatit la aburi, totul fad si anost?
Eu imi caut tigaie din fonta, sa incercati si voi sa faceti pomana porcului la tigaie si apoi sa incercati si la abur. O sa va aruncati aparatele astea pe geam!
Kopa_Kopan(Citează)
30/12/2018 la 9:31 PM
Gătire in vid. Pui friptura in vid, o scufunzi in apa și se gătește câteva ore. Toate sucurile și aromele rămân în friptura. Berbecule!
Cezar(Citează)
31/12/2018 la 10:20 AM
E pe principiul de functionare “gatesti azi, mananci la anu'” :D :D
dpt(Citează)