un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 noiembrie 2018

29 Nov 2018  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

asus s5507

    14 comentarii

  1. Apropo de ikea, ai idee cand il deschid p.ala din pallady?

      (Citează)

  2. Nu este rata de colectare a taxelor, nu are absolut nici o legatura. Este vorba de cat reprezinta ca % taxele din PIB-ul tarii.

    Si cand % este mare, tara este socialista si nu produce NIMIC. Nu este un indicator care sa spuna ca este bine cand este mare, din contra, este rau.

    PIB-ul sanatos trebuie compus din productie privata si servicii, nu din taxe si impozite jupuite de la oameni prin fiscalizare excesiva.

      (Citează)

  3. Timp de vreo 2 ore m-am tot uitat aseară la review-urile camerei Osmo Pocket; cei de la Dji au reușit o chestie excelenta. Pacat că nu va ajunge până de Crăciun.

      (Citează)

  4. Apropo de plata cu mobilul si de articolul cu evidenta cheltuielilor de acum cateva zile, versiunea actualizata a aplicatiei BT Pay face o clasificare a cheltuielilor pe categorii si permite unele chestii pe care le-am vazut in aplicatia Revolut (blocare card, setare limita pentru tranzactii).

      (Citează)

    • Da, am văzut, dar am descoperit și greșeli prin categorii. Ei se bazează că POS-ul este bine declarat de posesor în categoria de servicii.

      Mă uitam că IKEA face asta (POS-ul de la mâncare intră la cheltuieli de mâncare, cel de la casele de mobilă la altă categorie), dar nu toți.

        (Citează)

    • Mai nasol e că plățile prin Pago le bagă la “altele” deși ele sunt clar servicii/utilități.

      Oricum, e doar prima versiune. Le dăm feedback și mai actualizează și ei.

      Sper să permită și editarea categoriilor in viitor precum și export in formate utile altor aplicații. Am mari rețineri în a da acces direct la contul de mobile banking unor aplicații care pretind că pot să preia date din el (probabil scrapping).

        (Citează)

  5. Apelurile telefonice între Moldova și România vor fi gratuite pe 1 decembrie … intre timp la #Vodafone plătești 8Euro/1MB trafic roaming in Republica Moldova, la fel ca in Senegal, good job #VDF.

      (Citează)

  6. La telecom suntem pe primul.
    Din experienta.

    GabrielG:
    Refuz sa cred ca suntem pe locul 2 in UE cand e vorba de ceva pozitiv.

      (Citează)

  7. florin:
    Apelurile telefonice între Moldova și România vor fi gratuite pe 1 decembrie … intre timp la #Vodafone plătești 8Euro/1MB trafic roaming in Republica Moldova, la fel ca in Senegal, good job #VDF.

    Ca între frați

      (Citează)

  8. “România are a doua cea mai scăzută rată de colectare a taxelor în UE”

    Asta nu înseamnă neapărat că nu sunt “colectate taxe” ci şi că sunt taxe mici.

      (Citează)

  9. implementare de butuci, ai raportul doar pe luna anterioara…….
    ce realtime .

    alunelu:
    Apropo de plata cu mobilul si de articolul cu evidenta cheltuielilor de acum cateva zile, versiunea actualizata a aplicatiei BT Pay face o clasificare a cheltuielilor pe categorii si permite unele chestii pe care le-am vazut in aplicatia Revolut (blocare card, setare limita pentru tranzactii).

      (Citează)

  10. Ion Iliescu:
    Mai nasol e că plățile prin Pago le bagă la “altele” deși ele sunt clar servicii/utilități.

    Oricum, e doar prima versiune. Le dăm feedback și mai actualizează și ei.

    Sper să permită și editarea categoriilor in viitor precum și export in formate utile altor aplicații. Am mari rețineri în a da acces direct la contul de mobile banking unor aplicații care pretind că pot să preia date din el (probabil scrapping).

    Totuși ai dat acces aplicației Pagina care face exact același lucru.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus