►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Teo are un nou stand-up special (audio NSFW bineînțeles):
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
15 comentarii
11/10/2018 la 9:08 AM
In mai multe surse am vazut ca e vorba de 50000 lei pentru transfer instantaneu de bani: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2018/10/10/roxandra-avram-bnr-sistemul-de-plati-sct-instant-este-pregatit-urmeaza-semnarea-conventiilor-intre-banci-si-transfond–190540
alunelu(Citează)
11/10/2018 la 10:19 AM
Cum de HP se afla pe locul 2 e inca un mister pentru mine.
Marius M(Citează)
11/10/2018 la 10:37 AM
Probabil workstations și laptopuri pentru firme, că acolo se cumpără la volum. La workstation eu am văzut în general HP și Dell, nu știu Lenovo dacă vinde, dar în general sunt cumpărate de firme, că mi se pare că îți poți configura tu ceva similar unui workstatiion ca performanțe, dar la prețuri mult mai mici – acum na, cu ceva compromisuri la unele componente.
dam167(Citează)
11/10/2018 la 11:37 AM
Sa nu mai zic cat de catacombe sunt serverele lor, nu am avut server HP la care sa nu-i pice bateria de la controllerul raid, a facut poteca echipa de service HP la datacenter de cate baterii si placi de baza au inlocuit.
Marius M(Citează)
11/10/2018 la 10:46 AM
de 2 saptamani mi-am instalat spotify si nu prea ma descurc cu el. ma puteti ajuta cu urmatoarele (no premium):
– caut artistul, aleg albumul, dau play, imi baga cateva melodii apoi sare unde plm vrea el;
– caut melodia, dau play canta altceva;
seper ca atunci cand va aparea varianta de youtube audio sa-s pastreze caracteristicile actuale
bonus: de ce nu imi mai retine blogul userul?
Robert(Citează)
11/10/2018 la 11:16 AM
Vezi ca au astia de la Spotify oferta de 30 de zile gratuit pentru cont premium. Incearca si vezi daca merita sa platesti pentru el.
Eu am Zonga premium pt melodia pe care vreau sa o ascult eu ( daca o au) si Spotify free pentru podcast , si playlist-uri
La cel free nu poti sa asculti direct ce vrei tu , ti-l pune intr-un playlist si la un moment dat ajungi acolo.
Nu ai voie sa dai mai mult de 4-6 skip next samd , mai multe detalii aici
https://www.techadvisor.co.uk/review/audio-and-music-software/spotify-free-vs-spotify-premium-3597766/
Silvanus(Citează)
11/10/2018 la 11:45 AM
multumesc de raspunsuri! raman la convertit din yt :)
Robert(Citează)
11/10/2018 la 11:11 AM
Vezi: https://www.spotify.com/ro/premium/?checkout=false
George(Citează)
11/10/2018 la 12:10 PM
Nu știu cum e la servere, dar zicea cineva pe un forum (Mac Rumors) că ăia sunt complet altă divizie de cea consumer (care cred că include și partea profesională de PC și laptopuri). Părerea mea e că laptopurile ca workstation nu merg ca un desktop și dai o grămadă de bani pe ele. Probabil că la nivel profesional poți justifica un workstation desktop (nu-mi place cum sună stație grafică de nici o culoare), dar măcar știi că ăla duce, ori la un laptop vei avea tot timpul compromisuri.
dam167(Citează)
11/10/2018 la 12:25 PM
HP face laptopuri bune, axate pe mediul corporate. Sunt scumpe și de asta zona consumer pare să prefere Acer sau Asus, dar în practică ei vând mult pe alte canale și probabil nu în România.
nwradu(Citează)
11/10/2018 la 2:00 PM
Nu prea de asta, ci pentru ca HP face laptopuri proaste pentru zona de consumer. Cu “P” mare. La fel si Lenovo. E asa cam o prapastie intre cele mai bune corporate si cele de consum.
Iar invers, dupa parerea mea si probabil si a directorilor de IT/ achizitii din corporatii, Acer si Asus nu sunt nicaieri pe aproape la clasa corporate.
Diferenta e ca, poate contraintuitiv pentru unii, in zona de business/corporate – acolo unde conteaza mai mult si preturile sunt si mai mari, se cumpara mai multe laptopuri in sensul ca se inlocuiesc mai des. La companiile mai “high cost” asa, care se respecta, se inlocuiesc la 2-3 ani -> cam cand ies din garantie. La alea orientate mai pe buget/ low cost, tot se schimba la 4 ani.
In medie in zona de consumer nu cred ca se schimba laptopurile mai des.
Catalinx(Citează)
11/10/2018 la 2:47 PM
Si in zona de business nici nu se cumpara cu pretul pe care il vezi tu in magazin ca este un laptop de genul ala, ca nu cumperi niciodata doar o bucata. Sau, ma rog, daca o faci, o faci oricum pe baza unui contract cadru pe o cantitate mai mare.
nashu_mare(Citează)
11/10/2018 la 2:57 PM
In jurul meu la munca am inceput sa vad numai Dell de cativa ani (mai multe companii medii), laptopuri, monitoare, statii. La fel cum acum 10 ani tot ce vedeai laptop si statie era HP.
cris(Citează)
11/10/2018 la 9:49 PM
Exact, HP Probook se purta pana ce s-a prins lumea ca aluminiul de la exterior este doar o foita de 0.0x mm aplicata peste plastic. In interior plastic de cea mai proasta calitate, componente nefiabile. Imi amintesc acum cativa ani un probook nou a reusit performanta de a functiona numai cateva ore.
Intradevar serverele apartin de HPE, nu de HP, insa naravul nu s-a schimbat.
Marius M(Citează)
13/10/2018 la 11:26 AM
Am laptop HP pentru ca Acer, ASUS si Lenovo sunt mizerii.
Orice e legat de Club99 nu poate fi decat o mizerie iar eu cel mult voi contribui tragand apa dupa ei.
Gaelex(Citează)