un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Știri despre tehnologie – 14 martie 2018

14 Mar 2018  ·

ȘTIRI  ·

21 comentarii

NSFW: să ne mai uităm la Laci Kay Somers.

Un prim trailer pentru următorul film Fantastic Beasts, cu Jude Law în rolul unui tânăr Dumbledore.

asus s5507

    21 comentarii

  1. speranta de viata initiala era de 2 ani pentru Stephen Hawking

      (Citează)

  2. Foarte interesant, multumesc pentru informatie.

      (Citează)

  3. NSFW in sfarsit…o gospodina faina.

      (Citează)

  4. vor mai trece niste zeci de ani pana voi avea curaj sa ma urc intr-un flying taxi din ala, mai ales cu copiii.

    si 2 – am si eu o curiozitate: am observat ca majoritatea nsfw-urilor care apar aici sunt cu domnisoare mega pompate si umflate mai peste tot unde se poate umfla si pompa.
    n-am nimic cu umflatul si pompatul, chiar si daca e artificial, doar sunt curios: voua chiar va place genul asta de femeie?

    ca mie sincer nu-mi place.

      (Citează)

    • Păi răspunsul este în metoda prin care dau de ele: sunt conturi foarte populare pe Instagram, deci lumea cam asta vrea să vadă.

      Unii vor tatuate, unii vor umflate, unii vor asiatice, unii vor vecina de vizavi șamd. Sunt de toate pe net.

        (Citează)

    • Categoria de articole este Nsfw adică ‘show me some skin’. Cred că este vorba de cerere și ofertă, majoritatea filmelor pentru adulți sunt cu femei siliconate și bombate dar mai există categoria Nubiles ?.
      Pe mine m-ar interesa o categorie pentru românii/ româncele care merită urmărite în Instagram dar nu sunt neapărat Nsfw, de la antreprenori la bloggeri de turism sau fotomodele.
      Apropo de categoria Nsfw recomandarea mea: https://www.instagram.com/kaylafitz3/

        (Citează)

    • vlad: Pe mine m-ar interesa o categorie pentru românii/ româncele care merită urmărite în Instagram dar nu sunt neapărat Nsfw, de la antreprenori la bloggeri de turism sau fotomodele.

      Și pe mine. Chiar mă gândeam să fac și astfel de recomandări, dar personal cred că aș avea maxim 15-20 de făcut, iar lista cred că este mult mai mare și ar trebui să o facă cineva mai priceput.

        (Citează)

  5. Radu pe când un articol despre Spotify ? Avantaje, Tips and Tricks, diferența Radio- Station, ce dispozitive externe sunt disponibile, cum câștigă artiștii bani dacă își pun muzica pe Spotify, cum poți descoperi playlisturi și Related Artist, pe cine recomanzi sa urmărim, cum poți adaugă un prieten de pe facebook, sfaturi pentru radiouri sa-și pună topurile săptămânale într-un playlist etc.

      (Citează)

    • Probabil niciodată. Nu mă consider power user în așa ceva. Am renunțat la Deezer pentru că înțeleg că Spotify are un algoritm și o interfață mai bună, dar nu vreau să scot untul din el.

      Poate voi scrie ceva ușurel despre cum să asculți muzică pe acolo dincolo de a căuta artistul tău preferat, dar mi se pare atât de simplă interfața încât nu cred că lumea nu se descurcă deja cu asta.

        (Citează)

    • Eu am Spotify de 2 zile și chiar mi-ar folosi articolul și mai ales sfaturile și recomandările comunității, mi se pare foarte inteligent playlistul ‘New Music Friday’ generat automat de Spotify în fiecare vineri pe baza a ce ai ascultat toată săptămâna.

      Deși am găsit multe melodii romanești din păcate unele sunt de negăsit: Vama Veche 18 ani sau La Radio, Pinholes – Poza, Luna Amara – Om, Fine it’s pink – Teen Spirit, Zdob si Zdub – Dj Vasile, Coma – Cânta-mi povestea, Travka – Corabia nebunilor, Omul cu Șobolani – Ne punem in Cap, Cheloo – Vicii, BUG Mafia – Poveste fără sfârșit, poate se vor trezi artistii români si le vor uploada.

      Pentru unul care pana acum asculta muzica doar la Radio, TV si pe Youtube, Spotify mi se pare un serviciu foarte inteligent, așa am descoperit că ‘Vanotek feat. Eneli – Tell Me Who’ este o melodie a unei trupe din România.

        (Citează)

    • La fel și la mine, nu aveam nici Deezer, Shoutcast, LastFM, Google Music, Pandora sau SoundCloud.
      Dar ieri la muncă toți colegii vorbeau doar despre Spotify și ce recomandări Cool are.

      Foarte bune recomandările lui Florin mai ales playlistul de Vineri.
      Și eu sper ca formațiile românești să fie mai prezente in online, din păcate avem câteva formații bune care cam fac foamea pentru că nu prea vine lumea la concerte și nu au muzică comercială de difuzat la radio.

        (Citează)

    • O chestie mișto descoperită azi: au un radio Comedy cu glume de stand-up.

        (Citează)

    • Eu folosesc Zonga. Decent ca si costuri (gratis in abonamentul meu) si mi se pare foarte buna calitatea dar pe de alta parte nu sunt in mod sigur audiofil.

      De menționat că folosesc Zonga doar in masina deci nu am testat decât cu sistemul de sunet al mașinii.

      Singura problema este ca nu este integrat cu Google Assistant pe care am inceput sa il folosesc in ultimul timp.

        (Citează)

    • Eu tocmai am descoperit ca Spotify este compatibil cu dispozitivul Chromecast, pot sa schimb melodia fie de la PC fie de pe mobil.

        (Citează)

  6. Linia de tramvaie suspendate se face pe autostrazile suspendate construite de Oprescu, ca era pacat sa nu profite de realizarile pacalelile inaintasilor.

    Bucurestenii par de la an la an mai creduli.

      (Citează)

  7. In caz că există DEEZER in Romania, băgați codul: XBOX9269 și aveți 3 luni gratuit.

      (Citează)

  8. nwradu: Chiar mă gândeam să fac și astfel de recomandări, dar personal cred că aș avea maxim 15-20 de făcut.

    Eu cred ca pot adaugă vreo 30 de la top modele românce sau moldovence, unele au apărut in videoclipurile/reclamele din România și până la câteva actrițe românce plus ceva bloggeri de turism sau fotografi talentați. Așa avem bucuria ca susținem talentele locale.

    As mai propune o categorie de weekend cu melodia săptămânii, recomandări, ceva nu foarte cunoscut gen Madonna sau Lady Gaga. O melodie care îmi vine în minte acum este: G-Eazy & Halsey – Him & I

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus