un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Știri despre tehnologie – 5 ianuarie 2018

5 Jan 2018  ·

ȘTIRI  ·

20 comentarii

NSFW: Danielle Sellers.

asus s5507

    20 comentarii

  1. Dar, vai, nu se poate. iPhone-ul e cel mai sigur telefon din lume. Stai…

      (Citează)

    • @motanes vezi-ti de Huawei-ul tau :). Ar fi bine sa citeste stirea si ideal sa te si documentezi inainte sa-ti dai cu parerea depre ceva…. probabil n-ai inteles nimic din bugul care afecteaza 99% din procesoarele din ultimii 10 ani.

        (Citează)

    • CSM, nu m-ai nimerit cu Huawei-ul. Mai ai trei încercări! ;)

      Altfel, de citit cred că trebuie să te apuci tu. Vezi, că Huawei a făcut nişte telefoane foarte bune în ultimul timp! Eu mi-aş lua un Huawei Mate 10 Pro.
      Trecând peste ţâfna ta de Apple fanboy, eu zic să mai citeşti şi să afli că breşele de securitate sunt grave.

      Ştiu, e un pic trist pentru unii să afle că nu există telefonul perfect. Noroc!

        (Citează)

  2. Hannah Ferguson in https://www.youtube.com/watch?v=QfL0UXY4X_w

    Canalul Youtube ‘LOVE TV by LOVE Magazine’ are reclame cu Emily Ratajkowski, Doutzen Kroes, Kate Upton sau Sistine Stallone

      (Citează)

  3. iOS nu are treaba cu bug-ul Intel fiindca isi folosesc propriul lor SoC (au core-uri ARM) :)

      (Citează)

  4. “CEO-ul Intel și-a vândut acțiunile după ce a aflat de problemele de securitate ale procesoarelor. Asta e o infracțiune.”

    nu e neaparat infractiune.
    lucrurile sunt mai complicate. este infractiune sa tranzactionezi pe baza informatiilor care nu sunt publice (insider trading). adica cineva de la companie iti da un tip ca ceva bun/rau se va intampla inainte ca compania sa faca informatia publica si tu cumperi sau vinzi stiind cum va evolua pretul ca urmare a acelui eveniment.

    problema e ca managementul unei companii tot timpul are informatii care nu sunt publice, pentru ca, na, ei iau deciziile.

    deci din pct asta de vedere, toate tranzactiile facute de ei cu propriile actiuni ar fi insider trading, deci nu ar avea voie sa le faca.

    si totusi le fac tot timpul. cum?

    pai se face din timp un “trading plan” care este publicat si el, apoi toate tranzactiile sunt raportate public.

    acuma, CEO-ul intel a facut acest trading plan in octombrie, adica dupa ce stia.

    it looks bad, fara indoiala.
    poate va fi si o investigatie din partea SEC.

    dar nu stim sigur ca e infractiune.

    oricum, stie el mai bine ce a facut si are o armata de avocati in spate, asa ca sunt sigur ca s-a asigurat ca nu e infractiune.

      (Citează)

    • Pentru ca un om aflat intr-o astfel de pozitie e in general un mesia si nu face prostii neacoperite din panica.

      bernie madoff ce zice?

      Oare ii pica si astuia 5000 de coco din buzunar la primul interviu cu autoritatile? tot asa strategic si gandit.

        (Citează)

    • Bernie a facut o escrocherie de la inceput, e altceva.

      Tu n-auzi ca omul a raportat cu mana lui vanzarile, conform legii? Nu s-a descoperit ca a vandut in urma unei investigatii, le-a raportat el desi stia ca va trebui sa faca publice problemele la procesoare (era planificat pt sapt viitoare). In fine, daca preferati sa credeti ca e idiot, ok.

        (Citează)

    • in stire spune ca tranzactia cu actiunile era pregatita din octombrie 2017. in conditiile in care informatia cu bug-ul era primita de ei din luna mai 2017. si oricum ai nu e insula pentru ca dunarea si-a schimbat cursul.

        (Citează)

  5. Intre timp arhiva digibuc nu funcționează de peste un an, nu sunt fonduri pentru un server nou, dar Gabriela Firea a dat bisericilor in 2017 peste 15 mil. euro – https://www.news.ro/cultura-media/bibioteca-digitala-a-bucurestilor-a-disparut-din-online-25-de-profesori-de-la-universitati-din-viena-new-york-liverpool-londra-si-iasi-cer-restabilirea-accesului-la-digibuc-ro-1922404305002018011017554584

      (Citează)

  6. Intr-o tara unde lumea nu cumpara nici macar variante asemanatoare Spotify ce sunt la jumatate de pret (Deezer, Zonga) si isi tin telefonul cu ecranul pornit ca sa asculte muzica de pe youtube (ca doar e gratuit), o sa fie mare prioritate pentru ei sa vina.

    Lumea lua in continuare de pe torrenti pana si Game of Thrones atunci cand putea sa fie vazut gratuit si pe HBOGO fara cont :)

      (Citează)

    • Probabil Spotify vor face o lansare globala în mai multe tari, asa cum a făcut Netflix și Amazon Prime.

        (Citează)

    • Nu zic ca n-ai dreptate cu lipsa clientilor, dar ai vazut vreodata aplicatia HBO Go pe Android/Chromecast? (pe asta o stiu, nu stiu cum sunt variantele pe Smart TV-uri, or merge mai bine) E absolut atroce, vreo 6 luni nu a mers cast deloc, acum merge dar crapa aplicatia pe telefon/tableta destul de des.
      Mi se intampla de multe ori sa vreau sa vad ceva si sa ma uit mai intai in programul de pe TV sa vad daca e vreo reluare in curand si o astept pe aia. (in plus: calitate imagine torente > calitate HBO HD pe cablu >> calitate HBO Go).

      Eu m-am lasat de torente (sa zicem 95%, mai vad rar chestii puse la pastrare, n-am mai descarcat nimic nou de vreun an), dar ma trezesc destul de des comparand si injurand variantele legale.

        (Citează)

  7. Cătălin Tănase

    05/01/2018 la 4:52 PM

    motanes:
    Ştiu, e un pic trist pentru unii să afle că nu există telefonul perfect. Noroc!

    Daca as putea ti-as da like :)

      (Citează)

  8. Nu stiu voi, dar eu am trăit bine merci până acum cu toate vulnerabilitățile astea și chiar nu aș vrea să pierd acei 5-30% putere de calcul ai procesorului in urma updateurilor.

      (Citează)

  9. Trebuia un motiv destul de solid sa justifice înlocuirea procesoarelor actuale cu cele cuantice!?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus