►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Review: soluția Vodafone Auto Manager pentru monitorizare flote auto
Caut un cititor cu care să fac echipă la un LAN party de PUBG »
N-am mai mâncat de mult un burger așa bun, prin urmare chiar mă bucur că i-am descoperit pe cei de la Re:Modelier. Îi voi pune pe primul loc în Turul Burgerilor pentru că sunt specializați pe asta și mâncarea este foarte bună. Switch.eat a stat destul pe acel loc.
Re:Modelier are un meniu de burgeri, din care cinci cu vită, doi cu miel, unul cu pui, unul de mistreț și unul cu cârnați de porc cu curry. Mai mult, îți poți face burgerul așa cum dorești și nu mă refer la un simplu “eu vreau fără ceapă, dar roșie în plus”, ci la toate mesele este câte un cartonaș pe care bifezi exact ce ingrediente îți dorești, aproape ca la Bacoa din Barcelona.
Eu mi-am luat Hangover, care conține vită, dublu cheddar, bacon grill, ou ochi, baby spanac, roșie și sos ușor picant, maioneză, ceapă caramelizată și inel de ceapă (32 de lei, 39 cu cartofi prăjiți). Burgerul vine servit într-o tavă de cuptor, este mare, cu ou moale, cu ingrediente din belșug și carne moale și gustoasă.
L-am cerut rare-medium, mi s-a zis că nu se poate rare, dar a fost mediu.
Iată un Catalunya, care conține vită, gouda, mix de varză cu morcov, chorizo, roșie, jalapeno și sosuri (25/32 lei):
Iată un Krusty, care are vită, bacon grill, gouda, salată, roșie, ceapă caramelizată și inel de ceapă, plus sosuri (27/34 lei):
Matilda a completat cartonașul de mai jos:
Și așa i-a sosit burgerul:
Cartofii au fost foarte buni, de asemenea, tăiați de ei și dați pe deasupra cu niște brânză. Au fost suficienți pentru burger, dar mi-ar fi plăcut să fie cu vreo 30% mai mare porția.
Re:Modelier servește și bere bună. Am băut Nemțeana la sticlă de 0,5 litri (10 lei) și au și Ground Zero inclusiv la draft, deși costă 10 lei pentru 0,25 litri, ceea ce pare excesiv.
Re:Modelier este genul de local modern de burgeri ce servește mâncare bine făcută și customizabilă exact cum și trebuie pentru un restaurant serios de burgeri. Adăugați ingrediente bune și bere de calitate în ecuație și rezultă o formulă câștigătoare. Eu voi reveni cu siguranță, mai ales că sunt curios și de burgerii cu carne de miel.
Re:Modelier se găsește la strada Gina Patrichi nr. 3, care-i vizavi de Starbucks-ul de pe Calea Victoriei, aproape de Piața Victoriei. Au pagină de Facebook. Orar L-J 12-24, V 12-02, S 10-02, D 10-24. Există în altă parte și un local numit Modelier, dar habar n-am ce-i acolo.
« Review: soluția Vodafone Auto Manager pentru monitorizare flote auto
Caut un cititor cu care să fac echipă la un LAN party de PUBG »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
37 comentarii
18/10/2017 la 12:12 PM
Acum vreo 5 ani sau mai mult era un ospatar la o terasa din pe la Radu Voda care venea la cate 2 mese mari (no veneam in format de ~12) si omul tinea minte cine ce comanda fara sa noteze. Ne uitam facinati cum tine minte comanda pt 20+ oameni, cu mancare si persoane care se razgandeau cand spuneam ce dorim.
KMean(Citează)
18/10/2017 la 12:27 PM
Sa ma scuteasca astia cu memoria lor de elefant. Am mai dat de unii si ghici ce? Isi faceau mana pe comanda mea. Mersi, dar nu. Ii rog frumos sa noteze. Nu de alta, dar ultimul destept mi-a ratat fix mie comanda din cele vreo 10. Deci nu.
Or fi exceptii ca omul tau, dar eu personal prefer sa nu fiu cobai pentru asa ceva. Nici macar interesant nu mi se pare.
jules(Citează)
18/10/2017 la 10:43 PM
Chiar nu vreau să am încredere în memoria lor și apoi să mă trezesc cu zahăr în limonadă, deși vreau fără, cu burgerul well done în loc de mediu șamd.
Nu-i o rușine să notezi comanda. Mie mi se pare un semn rău când nu se întâmplă asta.
nwradu(Citează)
19/10/2017 la 9:02 AM
Mda, genul asta de ospatar care vrea sa impresioneze cu memoria lui ma face sa ma gandesc ca nu are cu ce altceva sa o faca. Nu, multumesc. Vreau sa ma impresioneze cu calitatea produselor si a serviciilor. Cum s-a mai spus, mi-e teama de ospatarul care nu noteaza. Sa-ti notezi nu e semn de slabiciune ci de respect fata de client. Ii arati ca este important ce spune, nu ca vorbeste (posibil) degeaba.
motanes(Citează)
18/10/2017 la 12:41 PM
Pe mine mă derutează la culme burgerii ăștia. Evit să iau pentru că nu îi pot hali confortabil. Adică îi tai, îi mănânc pe bucăți sau încerc să mușc fără să îmi cadă prea multe pe langă? Nu glumesc. Și poate că oi fi eu prea bătrân de mi se pare că s-a ajuns la exagerare cu mărimea, prețul și fița burgerilor.
Iona(Citează)
18/10/2017 la 1:15 PM
merg si taiati.
mac gregor(Citează)
18/10/2017 la 10:46 PM
@Iona: te murdărești, n-ai altfel cum. Burgerul nu-i ca o friptură, să îl tai tacticos și să-l mănânci bucată cu bucată.
Îl apeși tare și muști din el sau îl tai în două și muști din fiecare jumătate, că e mai simplu de manevrat.
https://www.nwradu.ro/2017/06/cum-se-mananca-un-burger-mare-doua-metode-dezvoltate-din-lunga-experienta/
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 12:45 PM
salut, incearca si https://www.rocka.ro/ langa Plaza Romania. Este un local nou unde jumatate din personal sunt si proprietari :)
Silviu(Citează)
18/10/2017 la 10:37 PM
OK, voi analiza.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 12:51 PM
nu inteleg de ce la noi in Romania trebuie sa fie maiestrie cu burgeri.
pe dincolo un burger e ca o orice mancare ordinara, se tranteste pe grill si se asambleaza rapid.
la noi nuuu, trebuie sa fie dumnezeu un rahat de mancare.
john(Citează)
18/10/2017 la 1:08 PM
Nu, asta e în localurile uzuale și avem și noi destule. Aproape orice restaurant are acum burger în meniu, făcut cum zici tu, la repezeală.
Unii specializați pe burgeri îl vor face cu atenția și gândirea necesară pentru a obține un produs de calitate, cu arome bine îmbinate.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 2:35 PM
Defineste mai bine “pe dincolo”. Exista o gramada de “pe dincolo” in care burgerii nu sunt trantiti pe grill si asamblati rapid. Important e sa nu ii comanzi din masina si/sau restaurantul sa nu aiba mascota.
Giani Mucea(Citează)
18/10/2017 la 4:39 PM
“Pe dincolo” am mancat in Spania(Bacoa mentionat si de Radu) si in Germania la restaurante unde burgerul nu era doar ceva aruncat pe un grill…probabil sunt peste tot acum, cum peste tot gasesti si Mc si BK. Diferenta sta in calitate.
alex(Citează)
18/10/2017 la 10:47 PM
Încep să fiu curios câți oameni au mers la Bacoa după ce-au citit aici. Am mai găsit burgeri buni prin străinătate, inclusiv încă unii în Barcelona, dar nu m-am gândit niciodată dacă să scriu sau nu despre ei.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 1:14 PM
Ma omori cu articolele astea.
Acum trebuie sa mananc burger.
mac gregor(Citează)
18/10/2017 la 10:48 PM
Cu plăcere! :D
Total întâmplător l-am postat înainte de ora prânzului. Total întâmplător…
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 1:26 PM
Paperless?
Mihai(Citează)
18/10/2017 la 1:34 PM
hm, nu stiam ca au mai deschis unul. Eu am mai mergs de cateva ori in partea ceallta langa Foisor, buni burgerii intr-adevar.
add(Citează)
18/10/2017 la 1:38 PM
mâine comandă de 7 de la serviciu. ne-ai înseninat ziua
bughy(Citează)
18/10/2017 la 10:57 PM
Asta cu comanda e dubioasă la burgeri. Prin felul lor de a fi, când sunt ambalați generează căldură și se cam nasolesc pâinea și legumele din cauza asta. Cel mai bine este să fie mâncați rapid după ce sunt produși.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 2:33 PM
burgerul nu este doar un fel de mâncare..este o stare de spririt.
sunt de acord că poți mânca de aceeași bani mai bine…dar ideea e că uneori vrei altceva.
bughy(Citează)
18/10/2017 la 4:11 PM
Plm, burgerul este o stare de spirit…
Iona(Citează)
18/10/2017 la 10:52 PM
Nu râde, așa este. Cândva a fost o discuție pe aici și despre paradigma burgerilor.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 4:39 PM
Dar bicicleta cum este? Am un prieten care mi-a spus că bicicleta lui nu e de mers la paine. M-am uitat ciudat la el până mi-a aratat-o. Nu era decât de 12.000 eur (sau pe acolo)
eu din EU(Citează)
18/10/2017 la 10:55 PM
Apropo, în Colmar am văzut scene din alea ca-n clișeele din filme. Venea un francez pe bicicletă, o parca afară, cumpăra 2 baghete de la magazin, le punea în coșuletul din fața bicicletei și pleca mai departe.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 5:56 PM
O stare de spirit este și micul. Așteptăm turul mititeilor făcut de nashu_mare și sponsorizat de administrația piețelor.
ipo(Citează)
18/10/2017 la 6:17 PM
Si verificati in prealabil fiecare bucata prin muscare de catre Piedone de la sectorul 4, sa nu fie doamne fereste otraviti.
mac gregor(Citează)
18/10/2017 la 6:44 PM
Iti recomand sa ii incerci pe cei de la SouthBurgers
Alex(Citează)
18/10/2017 la 10:53 PM
Da, îi am pe listă, probabil voi merge și pe acolo în următoarea perioadă.
nwradu(Citează)
18/10/2017 la 10:07 PM
Am mancat burgeri atat la Switch.eat (unde sticlele de sos sunt usor slinoase) cât și la aproape toate restaurantele din top. Sunt buni, nimic de zis dar preturile sunt mult prea ridicate. Atât manopera cât și calitatea nu justifica preturi atât de mari. 7 lei 150 g de cartofi e enorm, chiar dacă sunt tăiați la mâna, totuși nu sunt sculptați. Chifteaua are maxim 80 g iar asamblarea se face în minute. Plătim fița. Moda o sa dispară repede,de fapt va pica în banal.
Sarakan(Citează)
18/10/2017 la 10:54 PM
Astea de nișă nu vor pica prea rapid, dacă au produse bune. Va pica obiceiul oricărui restaurant de a avea un burger în meniu, că e la modă.
nwradu(Citează)
19/10/2017 la 8:39 AM
Eu unul am mers dupa ce am citit aici. Cred ca am mers la alt restaurant decat cel la care ai fost tu ca intre timp au mai deschis si prin Barcelona si in Madrid. Stiu ca ai mai zis de un restaurant din Barcelona, dar celalalt nu ma convinsese/nu ajungeam in zona.
alex(Citează)
19/10/2017 la 8:40 AM
Ăla s-a închis între timp. Am găsit anul acesta altul foarte bun, Bro Burgers în Barceloneta.
nwradu(Citează)
19/10/2017 la 3:12 PM
intr-adevar se mananca foarte bine si fara indoiala sunt foarte gustoase preparatele. recomand cu mare drag.
aparate de etichetat(Citează)
24/10/2017 la 9:34 AM
Am tot auzit de Remodelier dar din pacate nu am ajuns. Noua oricum ne placeau mult burgerii de a Modelier, asa ca sunt sanse mari ca astia sa ne placa si mai tare! :) Ps. nu stiu daca ai ajuns pe la Black by Doncafe din Baneasa. Noi am mers cu asteptari tari mici pt ca nu suport cafeaua Doncafe, dar burgerul de acolo chiar m-a uimit! A fost wow.. mai ales pt un local dintr-un mall.
Dianora(Citează)
06/02/2018 la 2:04 PM
Modelier sunt fratele mai mare. Aceeasi patroni, burgerii la fel de buni.
bogdan(Citează)
17/11/2018 la 2:28 PM
Berea in meniu vad ca e 12, nu 10 cum ai mentionat-o in articol.
Pe langa asta, zici “Cartofii prăjiți au fost foarte buni, probabil făcuți de ei.” si nu prea inteleg la ce te referi, cine ar trebui sa-i faca? Sau te referi la faptul ca nu sunt congelati?
Paul(Citează)