►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
În Piața Muncii este o cruce pe locul unde, la 5 decembrie 1989, s-a arătat Sf Nicolae. Din lucrurile puțini știute ale Bucureștiului. Ceva îmi spune că lucrurile nu s-au desfășurat apoi ca în articol, dar orice e posibil.
De ce nu există competiții de sport electronic în Japonia. O consecință a unor legi interzice și acest lucru.
Fotografii de la festivalul Burning Man. O combinație de SF, Mad Max, sexualitate și distracție în mijlocul deșertului.
Tăriceanu, prins cu încă o minciună. “nu mai există o firmă importantă de lucrări publice românească… toate contractele de lucrări publice sunt câştigate de firmele străine.”, a zis marele politician. Din verificările Europa FM, 1800 de contracte au fost atribuite firmelor românești și mai puțin de 10 firmelor străine.
Salariile starurilor TV. Dwayne Johnson ia 650.000 de dolari pe episod de Ballers de la HBO? Nu mă mir că a ieșit așa bine plătit.
Un român călătorește cu bicicleta din Danemarca în România, cu ocol lung.
Despre Goa, stațiunea celebră a Indiei. Chiar, a fost cineva dintre voi pe acolo?
Ce înseamnă sistemul Solera de maturare a băuturilor. O metodă complexă de a umple și goli butoaie de diverse vârste.
Vaci abandonate în Texas după uraganul Harvey. Crescătorii se luptă acum să le salveze, iar asta nu-i deloc simplu, că se sperie. Plus că e vorba de milioane de vaci. Am văzut și un reportaj despre Irma și animalele de la zoo Miami și despre cum mai bine le adăpostesc acolo, în uragan, decât să le mute cu mașinile în alte părți, deoarece asta le-ar putea omorî.
A fost inventată ciocolata roz. Așa sunt boabele din cafea din care este făcută, rubinii.
Semne amuzante despre veterinari și animale.
Despre Martin Schulz, care ar putea fi noul cancelar al Germaniei.
The success bloggers are selling you bullshit. Ce surpriză, sunt tot oameni normali care se chinuie cu diverse, chiar dacă scriu doar despre viața lor minunată.
Codul Facebook pentru un buton de Like în site-ul tău este foarte mare.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
9 comentarii
10/09/2017 la 9:27 AM
L-am ratat pe Sf. Nicolae? E cruce acolo? N-am remarcat-o in 20 de ani.
Gaelex(Citează)
10/09/2017 la 9:56 AM
Sunt destui progameri in Japonia,în special în jocurile fighting,vezi Daigo Umehara, care din gaming trăiește de cel puțin 10ani.
Tano(Citează)
11/09/2017 la 7:18 AM
Ai înțeles greșit: sunt interzise competițiile, nu jocurile per se.
Ionuț Staicu(Citează)
10/09/2017 la 7:46 PM
Radu Clapa circula din Danemarca pana în Romania (Roman) pe un traseu unde se găsesc multe geocache-uri, de aici denumirea evenimentului: Geocaching Bicycle Touring Europe – poze pe https://www.facebook.com/GBTE2017/
Pe site a postat si definitia Geocaching: “Think of it as a real-life, modern-day treasure hunt. Geocachers (us, the players) use a GPS capable-device (dedicated GPS or a smartphone) in order to search and find the hidden containers (geocaches). The thrill of the game is not the content of the box (so there is no actual treasure), but rather in the chase, the hunt, the search, the mystery solving prior to the search, the awesome places you uncover and my favorite: discovering the creativity of the people that hid and built the caches”.
Pe scurt ai nevoie de cont pe site-ul geocaching .com si aplicația oficiala sau varianta open source numita c:geo. Dupa ce te loghezi pe site poți verifica ce cache-uri sunt în orașul tău. In lume sunt peste 3 milioane cache-uri iar în Romania 3,547, este unul și pe Stația spatială internațională.
florin(Citează)
12/09/2017 la 9:43 AM
Știu geocaching-ul, nu m-a prins și nici măcar interesat niciodată. Călătoria lui e interesantă, nu că din când în când adună ceva.
nwradu(Citează)
10/09/2017 la 10:00 PM
Nu zau pistea, blogarii iti vand “bulsit” … pfaaa si eu ii credeam cinstiti si curati
Pew(Citează)
12/09/2017 la 9:44 AM
Vezi că articolul era despre altceva, nu despre cinstit și curat.
nwradu(Citează)
11/09/2017 la 6:28 PM
Primul articol merge sters. Pe bune, asocierea lui Sf.Nicolae cu ceausescu este dezgustatoare, daca nu chiar este o blasfemie..
JeanValjean(Citează)
12/09/2017 la 9:43 AM
Cred că tot articolul este o blasfemie, dar doar dacă iei prea în serios astfel de lucruri.
nwradu(Citează)