►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Credeam că le-am văzut pe toate, dar tehnologia în lumea shaormei continuă să avanseze.
Știți care e culmea? Că așa cum există un braț robotic ce taie carnea de pe șiș, un robot ar putea prepara o întreagă shaorma pe dorința clientului. Chiar nu-i mare scofală.
Se pun ingredientele în containere separate, clientul alege în ce proporție vrea din fiecare (un simplu ecran tactil ce permite alegerea între 0% și 130% din cantitatea standard pentru fiecare), acestea cad în proporțiile alese într-un castron unde un braț le amestecă pentru câteva secunde (doar amatorii vor shaorma cu ingredientele neamestecate, de parcă ar fi quattro stagioni) și apoi le pune peste o lipie.
Asta e tot. Dacă vrei să fii perfecționist, un mic cap de imprimare poate tipări rapid pe hârtie exact ce conține acea shaorma. N-ar fi shaorma supremă, dar poate că ar fi mai ieftină sau măcar inedită.
Imaginile sunt de la Socului Kebab, dar nu cea de la Socului, ci una nou deschisă pe Bd 1 Decembrie pe la numărul 31, la 200 de metri de McDonald’s-ul de la Auchan Titan. Noroc cu mine, că ei n-au fost în stare să zică adresa asta nicăieri în filmul de prezentare, imaginile de la deschidere șamd.
Update: am fost azi, împreună cu nașul meu, la o shaorma acolo. Destul de aglomerat la ora prânzului. Shaorma a fost oarecum banală; bună, dar nu ceva inedit. Avantajul ei este că-i voluminoasă, cea mică de pui a costat 17 lei și abia am putut să o termin. Lipia pare din comerț; carnea a fost gustoasă; sosurile au fost bune și ele; cartofii seamănă cu cei de la McDonald’s, dar vă recomand să cereți fără cartofi în lipie, că iese mai bună; restul ingredientelor sunt foarte reduse, practic doar castraveți murați și varză albă. Limonada și ayran-ul sunt ieftine, doar 3 lei paharul.
Am mâncat bine, dar e strict mâncare pentru când ți-e (foarte) foame, nu ceva pentru care să mergi special. Au și pizza ,salate, paste, meniuri cu mâncare gătită șamd. Nu știu de ce reținusem eu că la Socului au și shaorma de berbecuț sau ceva așa, dar aici, pe Bd 1 Decembrie în locația nouă, aveau doar pui sau vită.
Recunosc că nu mai sunt foarte la curent cu shaorma bucureșteană. Unde se mănâncă acum una bună?
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
27 comentarii
05/07/2017 la 2:42 PM
Pai da, dar cui ii mai spui tu “cu de toate, boss” daca baga roboti ?
GabrielG(Citează)
05/07/2017 la 3:03 PM
01100011 01110101 00100000 01100100 01100101 00100000 01110100 01101111 01100001 01110100 01100101 00100000 01100010 01101111 01110011 01110011
aka cu de toate boss via convertor online :D
Andrei(Citează)
05/07/2017 la 3:14 PM
Se poate pune un buton “Cu de toate boss” si pe ecranul tactil, nu-i nicio problema. Eventual sa fie si cu comanda vocala.
etk(Citează)
05/07/2017 la 5:46 PM
“Cu de toate” ar fi opțiunea default, cu 100% din fiecare ingredient.
nwradu(Citează)
05/07/2017 la 2:51 PM
La cea de la Socului, iti pun niste baieti ingredientele cu mâna goala, fără mănuși.
E foarte buna, dar… te rogi sa nu nimerești șaormarul cu acnee.
Andre(Citează)
05/07/2017 la 5:47 PM
Am fost azi, am observat și eu asta cu lipsa de mănuși. Teoretic nu mă deranjează, că așa este în bucătării, dar în practică mă cam obișnuisem cu sistemul de la Calif.
nwradu(Citează)
06/07/2017 la 9:06 AM
@nwradu: In principiu ai dreptate. Dar au un baiat cu acnee care, in timp ce stateam la coada, si-a sters sudoarea de pe frunte cu dosul palmei si a continuat sa puna varza in lipie….
Îh… mie mi s-a luat :)
Andre(Citează)
05/07/2017 la 2:55 PM
Genin pe Calea Floreasca ramane nr. 1
Razvan(Citează)
05/07/2017 la 2:58 PM
la haleala la gara de nord e numarul 1 de prea multi ani
deplictis(Citează)
05/07/2017 la 3:09 PM
Ai foarte mult curaj sa mananci de la La Haleala. Am stat circa un an pe Duca si ii vedeam zilnic..nu recomand.
Subscriu pentru Genin si, daca vrei ceva mai “porcesc”, iti recomand shaworma baneasa (aia de langa Bioterra)
aMishu(Citează)
05/07/2017 la 5:48 PM
Eu am fost mereu mulțumit de La Haleală. Din păcate, n-au știut să se extindă ca alții, iar prin zona aceea n-am mai ajuns de ani de zile cu timp de oprit la o shaorma.
nwradu(Citează)
05/07/2017 la 3:32 PM
Ai ajuns sa scrii articole pentru o shaorma gratis????
nashu_mare(Citează)
05/07/2017 la 3:59 PM
Doar zic: #turulșaormeriilor
nihasa(Citează)
05/07/2017 la 4:02 PM
Am testat in week-end shaorma aceasta (m-a tarat al meu duminica seara, manat fiind de o pofta de nedescris) si nu ma pot declara incantata. De fapt, am luat vreo 3 inghitituri si nu am mai putut continua din cauza carnii foarte arse si a sosurilor fade – le-am incercat pe cele care nu contineau maioneza: picant si tzatziki.
Mada(Citează)
05/07/2017 la 4:04 PM
Sa mananci shaorma fara maioneza e un fel de blasfemie…
alex(Citează)
05/07/2017 la 5:12 PM
La cat de cald era acolo, n-am vrut sa risc. Or fi avut aer conditionat/sistem de climatizare, insa duminica seara nu functiona.
Mada(Citează)
05/07/2017 la 5:49 PM
Am mâncat eu azi, mi-au pus trei sosuri diferite: o maioneză, cel picant și unul ușor portocaliu. Arătau dubios, dar au fost bune. Carnea a fost și ea gustoasă. La restul ingredientelor e problema, au doar castraveți și varză albă, ar fi mers și o roșie, un mărar, o ceapă.
nwradu(Citează)
05/07/2017 la 4:19 PM
Socului – mare și fără niciun gust, doar de umplut mațul
Genin – ne vom aminti cu plăcere de ce ai fost odată; acum, persoana care încasează, când e aglomerație, se duce și face și un transfer de microbi pe lipie
Calif – cea de vită e bună, merge și cea de pui
Dineș – cea de curcan la plită e foarte reușită. Și tortilla la fel (mare, neapărat)
RDK(Citează)
05/07/2017 la 6:58 PM
M-am obișnuit cu Calif, însă am o nelămurire – Gigel și Dorel merg împreună să își cumpere shaorma. De ce nu e etic ca Gigel să meargă la coada de la casă, iar Dorel la cea de livrare, pentru a câștiga timp?
Evident, de Calif vorbesc.
Andreea(Citează)
05/07/2017 la 10:11 PM
Nu știu, de ce nu este etic?
nwradu(Citează)
05/07/2017 la 8:35 PM
Am fost ieri intr-o vizta scurta in marea urbe a Romaniei si cum luasem niste whisky si bere la bord, am zis sa bag o shaorma. Am luat ceva de la Dristorul din Centrul Vechi ca eram prin zona. Mare dezamagire mancarea aia. Nu e rea, da’ buna nu e.
Ca si paralela, in Buzau pot una mai mare si muult mai buna la jumatate din pret.
In rest nu prea stiu shaormerii bune in bucuresti. Nu prea sunt fanul genului
Pluto(Citează)
06/07/2017 la 12:06 AM
Am auzit că s-a stricat Jabbar. Acolo am mâncat cea mai bună shaorma, parcă amestec de berbecuț cu vită.
rv1923(Citează)
05/07/2017 la 9:56 PM
Urmeaza shaorma printata 3D
Gaelex(Citează)
06/07/2017 la 12:06 AM
Dar vai, Bucureștenilor, sa va vad la un durum, la Serif, în Cernavoda.
eu din EU(Citează)
10/04/2019 la 4:44 PM
Acolo gasesti durum! E de la mama lui.;) Scrisem pe la mine pe undeva de Serif.
Ice4you(Citează)
06/07/2017 la 10:03 AM
Recomand saorma de curcan la Mesopotamia. DE-MEN-TIA-LA!
Dan G(Citează)
06/07/2017 la 11:29 AM
Asa. Iar fostii angajati or sa stea in somaj….
animaloo(Citează)