►► Black Friday la: Fashion Days・Finestore・PC Garage・evoMAG・Altex・Flanco・Vodafone・Orange・ Sevensins ◄◄
« Cum să afli dacă datele tale au fost furate de hackeri
Cum funcționează Bixby, asistentul virtual de pe Galaxy S8 »
Un teaser pentru Thor Ragnarok. Pare un film plin de clișeele uzuale, deși seria Thor n-a fost niciodată foarte palpitantă, ci mai degrabă a salvat-o Tom Hiddleston cu personajul său Loki.
« Cum să afli dacă datele tale au fost furate de hackeri
Cum funcționează Bixby, asistentul virtual de pe Galaxy S8 »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
18 comentarii
12/04/2017 la 9:53 AM
Referitor la “Google introduce o funcție bună în Chrome pe mobil”, anchoringul e implementat de mult. Primul lucru pe care il fac cand reinstalez un chrome e sa ma duc in //flags si sa ii dau enable.
Poate ca acum doar il aduc in fata si il fac enabled by default.
Iona(Citează)
12/04/2017 la 10:10 AM
Mie trailerul de la Thor Ragnarok imi place foarte mult.
Alioja(Citează)
12/04/2017 la 10:30 AM
Fain trailerul!
mac gregor(Citează)
12/04/2017 la 10:42 AM
Telekom face niste mutari mult mai interesante pe corporate, le-a ajuns cutitul la os cred, stiu de o diversificare intr-un domeniu fara nici o legatura cu telecom.
Acum 1 an pe vremea asta ne luam flit maxim de la agentul nostru cu sosete magenta.
alxzen(Citează)
12/04/2017 la 10:49 AM
E foarte complicată situația și nu ține doar de ce vedem noi ca oferte.
Eu mă gândesc că Deutsche Telekom nu are mare chef de investiții, câtă vreme statul român este acționar la Telekom și poate oricând să ia decizii ciudate sau să împiedice optimizarea companiei. S-ar putea ca, dacă statul vinde totul către DT, să vedem o evoluție mult mai rapidă spre ceva mai bun.
nwradu(Citează)
12/04/2017 la 11:30 AM
Daca noul Porsche electric nu va avea oglinzi retrovizoare se numeste ca e Mirrorless?
Cristi P(Citează)
12/04/2017 la 12:03 PM
Good one!
nwradu(Citează)
12/04/2017 la 2:01 PM
Și fără semnalizări. Oricum nu servesc la nimic pe genul sta de mașină. Ai prioritate by default :D
Kllaus(Citează)
12/04/2017 la 11:39 AM
Abia mi am facut portare pe vodafone…
Sa-mi bag picioarele!!!
Ionutb(Citează)
12/04/2017 la 11:48 AM
Telekom se va bate pe servicii fixe cu RDS, pe mobile nu cred ca va concura prea curand cu Orange si Vodafone sau va concura din umbra ciupind.. lucrand in domeniu ceva timp, telekom sta prost tare la multe capitole, in primul rand relatia de comunicare cu clientii este foarte proasta, duc lipsa de oameni pregatiti si care sa-si mangaie 24/24 si 7/7 clientii, lucru la care ORO si VDF au investit in ultimii ai si doi la mana softul lor de cost control si facturare inca are probleme… revin cu ideea ca inca un operator mare ar face diferenta in Romania, nu neaparat de concurenta cat de alternative pentru clienti.
Inca sper la hotspoturi Telekom peste tot in tara si in mijloacele de transport.. asa cum au ei infrastructura in jermania :D
eBogdan(Citează)
12/04/2017 la 12:54 PM
Messenger….
Asta-mi aduce aminte de o replică dintr-un film recent cu liceene (din SUA):
“- Zice că ne creăm vieți perfecte pe Facebook.
– Probabil că e pensionar dacă crede că mai avem conturi pe Facebook.”
Adrian(Citează)
12/04/2017 la 6:52 PM
Telekomul a investit / investeste foarte multi bani in ultimii ani. Am lucrat pt ei in ftth-uri in localitati pitesti, sibiu, bucuresti, vaslui, constanta, titu, rm. Valcea. Au trecut de la cupru la fibra optica. Partea proasta este ca au preturi extrem de mari, de exemplu cand am vrut sa trec de pe rds-rcs pe telekom agentul de vanzari de la telekom mi-a oferit un pret cu ~aproximativ 30 ron mai mare pt aceleasi servicii ale rds-ului. Am spus pas. Anul trecut cand am vrut serviciile lor s-au apucat sa inchirieze liniile lor pt orange si vodafone care ofereau sub preturile telekomului in conditiile in care inchiriau “liniile” telekomului. Un paradox, nu?
stoica silviu(Citează)
12/04/2017 la 6:54 PM
Nu paradox, este exemplu perfect despre cum o companie care nu și-a eficientizat procesele, ci are cheltuieli mari, este nevoită să vândă scump.
Probabil că Orange adaugă niște costuri proprii mult mai mici peste cât dă pe acea închiriere și de asta ies competitivi.
nwradu(Citează)
12/04/2017 la 8:02 PM
Acum aproape un deceniu cand vorbeam cu talent “up and coming” din telecom despre inutilitatea investitiilor lor in VDSL – ADSL, radea de mine.
Cum sa alegi prostii aia de RDS care au infrastructura facuta pe genunchi sau cumparata de la retele de cartier facute la randul lor de pustani in vacanta de vara.
alxzen(Citează)
13/04/2017 la 12:56 PM
Buna asta cu rds-ul… adica e buna daca e gluma… ca daca vorbeai serios e trist … pentru tine
Rd(Citează)
13/04/2017 la 1:35 PM
Cita ce-i ziceau alții pe vremea aia, nu afirma el asta despre RDS.
nwradu(Citează)
13/04/2017 la 2:29 PM
Aha, nu prea se intelegea… atunci are perfecta dreptate….mea culpa
Rd(Citează)
13/04/2017 la 5:42 PM
Paradox este faptul ce desi ai “liniile” tale generezi un pret mult mai mare decat cei care inchiriaza fibra de la tine, mai ales ca pe segmentul servicii at trebui sa fie concurenti. In momentul cand incerci sa intri pe o piata, logic ar fi cu preturi sub concurenta, nu mai mari cu aprox. 50% pt acelasi serviciu (minus canalele digi).
Cei care stabilesc preturile ar trebui retrimisi la o scoala economica sa invete despre economia de piata, despre pretul de dumping, marketing.. Si oferta lor de 10 euro nu este de 10 €, tva-ul este platit tot de client.
Si la oferta de net ultimul punct este “1 licenta – 2 luni gratuit”. Se refera la nortonul pacii, sau la ce?
Oferta facuta sa bifam cat mai multe puncte.
Imi pare rau de telekom, ca la ce infrastructura (canalizatii, camine cat un apartament, intrari in blocuri si nise in fiecare apartament) nu ar fi avut voie sa intre nici in isp peste ei.
Ei au descoperit fibra optica in 2012.
stoica silviu(Citează)