►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
NSFW: Jojo Babie. Așa nume, așa poze.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
13 comentarii
28/09/2016 la 9:14 AM
– Asta cu “sa colonizam Marte” e super amuzanta. Ok…ca obiectiv indepartat spre foarte indepartat e o chestie, dar ca sa zici (vorbele lui Elon) ca e sansa noastra sa supravietuim ca specie…adica avem o planeta superba cu tot ce trebuie, ne batem joc in ultimul hal de ea si pe urma incercam sa ne salvam fugind pe alta fara aer si apa…genial
– Audi are masina timpului?
Giovani(Citează)
28/09/2016 la 10:43 AM
No place is eternally safe.
Ideea nu e ca fugi dintr-un loc in altul, ci ca dispersezi indivizi in mai multe locuri, pentru a creste sansele de supravieturire ca specie.
Gigi(Citează)
28/09/2016 la 11:05 AM
da, ca si cum ai zice ca te muti pe Everest de frica inundatiilor…
Giovani(Citează)
28/09/2016 la 11:15 AM
Nu gandi in termen de indivizi ci de specie. Si nu gandi in termen de Marte ci de tot restul. E ca si cand toti oamenii de pe Pamant ar trai la baza unui vulcan. In ideea asta, poate ca primul pas e dificil (sa trimiti cativa oameni pe Everest), dar e doar un prim pas.
Gigi(Citează)
28/09/2016 la 11:39 AM
trebe facuta si asta.
“Bine, dar DE CE ati escaladat Everestul?”
“Pentru ca exista.”
mac gregor(Citează)
28/09/2016 la 12:52 PM
e o mica diferenta intre a escalada si a te muta acolo.
ideea e ca mai intai ar trebui sa ne dovedim cu adevarat superioritatea ca specie, avand grija si imbunatatind ce avem deja, nu comportandu-ne ca un roi de lacuste, iar pe urma am avea dreptul sa spunem ca TREBUIE sa supravietuim ca specie si chiar sa ne imprastiem in Univers.
Giovani(Citează)
28/09/2016 la 1:09 PM
Ok, daca vrei sa filozofezi e treaba ta – intai sa demonstram ca putem sa fim buni cu noi insine, sa nu mai existe foamete, sa facem pace intre popoare etc (exagerez aici si sunt constient de asta) si apoi putem sa fim demni de a supravietui. Dar practic vorbind, chestiile alea nu conteaza. Problema e identificata, tehnologia e in curs de dezvoltare asa ca e logic sa se faca pasi in directia respectiva. Iar insusi faptul ca se vor face niste cheltuieli fara beneficii pe termen scurt e o dovada de evolutie.
Gigi(Citează)
28/09/2016 la 10:00 AM
Daca tot e cu furt de fotografii:
http://www.telegraph.co.uk/travel/news/Freedom-of-panorama-EU-proposal-could-mean-holiday-snaps-breach-copyright/
https://en.wikipedia.org/wiki/Eiffel_Tower#Illumination_copyright
http://www.theregister.co.uk/2016/08/26/mozilla_eu_copyright_protest/
Iugas(Citează)
28/09/2016 la 1:54 PM
La aia cu Meda e interesant comentariul care zice ca si daca se judeca si castiga poate obtine maxim pretul cu care e postata fotografia la vanzare + cheltuieli judecata.
Asa ca scapa ieftin pe ideea: daca ne prinde o cumparam, daca nu, nu. Asa de simplu sa fie?
cris(Citează)
28/09/2016 la 2:57 PM
Babie ….it’s huuuuuuge.
Andrei(Citează)
28/09/2016 la 3:38 PM
Radu viseaza la astea cat sifonieru :))))))))))))))
Giovani(Citează)
28/09/2016 la 4:31 PM
O chestie superba de notat in articolul cu ripperul de Youtube:
“The legal paperwork also notes that Google provides financial support to the ripper, which benefits from Google’s AdSense and DoubleClick advertising services: YouTube-mp3.org is plastered with web ads meaning its operator makes bank while punters nick copyrighted work. ®”
Adica sa castigi bani din reclamele puse de Google AdSense pe site-ul pe care piratezi lucruri de pe site-urile detinute de Goole.
Alex(Citează)
28/09/2016 la 4:42 PM
Am citit recent un articol pe tema recunoasterii faciale ( New Scotland Yard) . Problema este ca software-ul existent nu este eficient. De exemplu dupa manifestatiile din anul 2011, Londra, software-ul a identificat o persoana iar un politist specializat in recunoastrere faciala a identificat 190 de persoane . http://www.newyorker.com/magazine/2016/08/22/londons-super-recognizer-police-force
Laura(Citează)