un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Noul ceas Samsung Gear S3 Frontier arată foarte bine

7 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

18 comentarii

Mi-a plăcut mult noul ceas Gear S3 de la Samsung, varianta Frontier. Sunt două variante, Classic, cea serioasă, și Frontier, cea sport, ambele arătoase, cu aspect de ceas serios, nu jucărie, construite și dotate foarte frumos cu curele bine realizate și carcase IP68.

gear_s3_frontiergear_s3_classic

Cel Classic nu-i pe gustul meu, argintiul său fiind prea lucios pentru mine, dar îmi place că se văd bine cele două butoane laterale. Frontier, pe de altă parte, are un aspect sport cu un cadran mai închis la culoare și butoane mai discrete. În combinație cu o curea bine aleasă, de exemplu un verde măsliniu sau un roșu stins, arată chiar bine.

Ecranul este mai mare, are 1,3 inchi în diametru, contribuie la aspectul mai plăcut al ceasului. Samsung spune că autonomia a crescut la 4 zile, plus că are încărcare wireless, ceea ce înseamnă că seara îl poți lăsa pe un stand de încărcare, o soluție mult mai la îndemână decât să cauți mereu un încărcător. Ecranul este always-on, ceea ce sună ciudat când te gândești că abia acum a ajuns pe ceasurile Samsung această tehnologie.

Contează hardware-ul? Îi pasă cuiva de specificațiile hardware ale unui ceas, cât de rapid este procesorul? Mai interesant este că ceasul are GPS, iar ediția Frontier are și conectivitate LTE.

asus s5507

    18 comentarii

  1. Se conecteaza cu orice telefon Android sau doar cu Samsung ?

      (Citează)

  2. Acum sa vedem daca si explodeaza.

      (Citează)

  3. Cum se prezinta fata de Vector watch?

      (Citează)

    • Frontier arată mai bine, dar la Vector îmi place că ține bateria 50 de zile. Majoritatea funcțiilor din Gear S3 mie nu-mi sunt musai necesare.

      Produsele sunt destul de diferite ca să nu fie nevoie de o alegere între ele, ci întâi te hotărăști ce fel de ceas vrei.

        (Citează)

  4. E confirmat oficial ca merge si pe iOS?

      (Citează)

    • Nu. Samsung zice că va merge în viitor, dar încă nu au aplicația de iOS și, când vor avea, trebuie să o aprobe Apple. Probabil mai durează câteva luni.

        (Citează)

  5. Cine e Bianca Dunst ? Matilda stie ?

      (Citează)

    • Știi cum se întâmplă, sare cineva pe tine în Berlin să pui ceva la mână și, cum nu ești atent, deja Bianca are o relație cu tine. Mi se întâmplă des, mă înțelege.

        (Citează)

  6. iulianM:
    Cum se prezinta fata de Vector watch?

    Ai vazut live un Vector W.? E romanesc si “ieftin” de la limba ceasului pana la curea. Pretul e mult prea sus pentru un ceas oribil dar care are o mega baterie.
    Deci, n-as compara :)

      (Citează)

    • Te pot contrazice – utilizez ceasul de 9 luni deja si este impecabil si ca design si ca functionalitate.
      E adevarat ca nu face ce fac apple watch, samsung sau huawei, dar este cel mai apropiat de un ceas clasic. Plus ca bateria ma tine minim 35 zile.
      Evident ca gusturile nu se discuta :-)

        (Citează)

  7. Care este diferenta intre tehnologia always-on si un ecran AMOLED cu un soft care iti mentine cateva notifucari si ceasul pe fundal cu ecranul blocat (pe un telefon)?

    Si imi vine si alta intrebare putin offtopic:Care e diferenta intre force touch si un soft care iti diferentiaza nivelurile de apasare prin variatia amprentei pe touch?

    Mie nu mi se pare decat niste simple pacaleli de marketing denumirile astea asa ce denota o tehnologie noua.

    * pe un amoled care stinge pixelii dar pastreaza intr-o astfel de aplicatie mici notificari pe ecran e posibil sa apara pixeli prajiti?

      (Citează)

    • 1. Tehnologia always on nu are nicio treabă cu ce spui tu.

      2. Încă nu există un ecran touch screen pe telefon care poate detecta ce și cum îl apasă. Ecranele touch screen detectează Doar atingerea, nu și cine, cum, și cu ce l-a atins (caută pe google, se pare că nu înțelegi tehnologia din spate).

      Cât despre a treia întrebare, și ea pusă greșit, da, ecranele amoled sunt susceptibile fenomenului de burn-in (nu “pixeli prăjiți” cum îi numești tu, aici e vorba de altceva). Din nou, google is your friend.

      Îți văd comentariul puțin agresiv, scris din impuls, și înțesat de frustrări. Ar trebui, și poți să te documentezi și singur în privința supozițiilor (false de altfel) pe care le evoci în comentariu. O să rămâi surprins de faptul că “păcălelile de marketing” sunt doar în capul tău de pseudointelectual :-)

        (Citează)

  8. Are cineva idee cand incep precomenzile?
    Multumesc

      (Citează)

  9. Am trecut pe la Samsung afi și au confirmat că pe 25 Nov AC încep precomenzile și se oferă o pereche de căști Level (nu am cerut detalii despre căști pentru că era aglomerat). Livrările încep pe 2 dec

      (Citează)

  10. Am ajuns în seara asta la Samsung. Prețul lui frontier cât și al lui classic se situează în zona 1700 lei.
    Răspunsul frapant pe care l-am primit când am întrebat de ce nu vor importa varianta e-sim, a fost că “nu sunt de acord operatorii de telefonie mobilă”.
    Mi se pare strigător la cer

      (Citează)

  11. Da, este strigator!
    Am sunat personal la Samsung Romania pentru a verifica aces aspect al lipsei variantei LTE 4G, si am primit in mare acelasi raspuns.
    E-sim-ul este ceva nou la noi in tara si furnizorii de telefonie mobila nu au infrastructura necesara pentru configurarea/alocarea unui numar de telefon acestui model de sim.
    Am sunat si la orange unde am in prezent abonamentul si, la comparimentul tehnic nu auzisera de e-sim.
    Ramane sa mai astept o perioada …..in speranta ca ai nostrii vor gasi o solutie pentru acest e-sim.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus