►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Probabil că după toate aceste sărbători nu aveți chef să citiți de burgeri (am trei articole pe țeavă, poate chiar patru), așa că vă recomand o supă vietnameză: se numește Pho și poate fi mâncată la fast-food-urile Toan’s din București.
Pho a devenit un preparat vietnamez celebru în toată lumea, fiind menționată în toate ghidurile de călătorie în Vietnam. Nu știu cum o fi cea de la ei de-acasă, dar asta de la Toan’s vine într-o farfurie uriașă și conține suficientă carne și tăiței pentru a ține loc și de “felul 2”. Cel puțin pentru noi mereu a ținut, iar Pho a devenit un fel de plăcere secretă de câte ori ajungem pe lângă un astfel de restaurant.
Supa conține tăiței de orez, carne de vită, ceapă, germeni de fasole, coriandru, ardei iute și diverse alte verdețuri asiatice. Lichidul în sine, supa de vită, se mănâncă folosind lingura, dar pentru tăîței și carne vă recomand să folosiți bețele aduse la masă, e mult mai simplu așa. Din ce-am văzut, trei sferturi dintre clienții pe care-i avem de obicei în jurul nostru atunci când mergem la Toan’s mănâncă tot această supă.
Toan’s se găsește în Promenada la etajul 2, în Băneasa la intrarea dinspre Mobexpert în Carrefour Feeria și pe Magheru, lângă fostul cinematograf Patria (închis, bulină roșie). Vă recomand localul din Băneasa, este mai mare, arată a restaurant, nu a fast-food (mese și ospătar, ghiduri National Geographic despre Vietnam la fiecare masă, meniu frumos tipărit), dar are aceleași prețuri. O supă Pho costă 19 lei. Au pagină de Facebook.
Fotografiile sunt de la vreo patru ocazii diferite. Am mâncat și altceva acolo, după cum se vede, dar nu mai țin minte ce.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
16 comentarii
06/01/2016 la 2:16 PM
Asa de bun a fost ca nu mai stii ce ai mancat, e cu P?
Catalin(Citează)
06/01/2016 la 6:48 PM
De la Paranoia?
nwradu(Citează)
06/01/2016 la 6:49 PM
Fotografiile cu tot ce nu-i supă sunt din 17 iunie 2014, așa că da, nu mai știu exact ce-am mâncat. Mă mai lasă memoria.
nwradu(Citează)
06/01/2016 la 3:24 PM
Pe Magheru din ce stiu s-a inchis intre timp, era cladire cu bulina rosie.
Miruna(Citează)
06/01/2016 la 5:03 PM
S-a inchis cel de pe Magheru. Am trecut acum 15 minute pe acolo :)
Nicu(Citează)
06/01/2016 la 5:35 PM
Cred ca era cu bulina ala. Mai sunt in Baneasa si Promenada, din cate tiu eu.
Matilda(Citează)
06/01/2016 la 6:27 PM
Da, era cu bulina. Pacat. Acela era primul, cel mai autentic si cel in care il gaseai zilnic pe proprietar la una din mese.
Nicu(Citează)
06/01/2016 la 6:07 PM
Mulțumesc pentru ca ai ținut cont de sugestiile anterioare și ai trecut și prețul.
Luci(Citează)
06/01/2016 la 7:52 PM
Pho arată puțin diferit de ce mănânc eu aici: mai uleioasa si mai multă zeama. Mie-mi place pho cu carne de pui sau cu peste. Încearcă sa adaugi puțin HOT sauce (sriracha?) in supa, dacă-ți place mâncarea iute.
Văd ca ai poze cu banh mi (bagheta) sau ceva versiune de banh mi. Ce mănânc eu aici are lemongrass, cilantro, jalapeno, murături vietnameze etc.
Îți urmăresc posturile despre mâncare si vizual cred ca e o diferența mare între ce mănânc eu aici si ce se prepara in Ro. Dar când o sa ajung in țara, o sa încerc câteva din recomandările tale si atunci voi putea spune cu certitudine care sunt diferențele. Cred ca ar fi un subiect interesant de discutat :))
Diana(Citează)
09/01/2016 la 1:53 PM
Îți dau și la Toan’s un sos picant la fiecare supă, e bine să-l pui pe la început, ca să se dilueze mai bine.
nwradu(Citează)
06/01/2016 la 9:38 PM
Mai bine mananci o ciorba de vacuta cu leustean la Hanul lui Manuc, mult mai buna (sic!) sau ciorba de perisoare la Caru cu Bere (costa doar 11 lei, muult mai putin decat zeama galbejitilor)!
gabi(Citează)
06/12/2016 la 2:18 PM
Moromete nu mai veni in Bucuresti
Radu(Citează)
08/01/2016 la 4:36 AM
Pho cu carne de vita se numeste Pho tai . Pe cand un articol despre ramen ?
dw(Citează)
09/01/2016 la 1:54 PM
Nu mă pricep la ramen, cred că am mâncat o dată ceva tăiței ramen.
nwradu(Citează)
15/03/2016 la 5:06 PM
Se pare ca au redeschis locatia de pe Magheru (ultimul post de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Toans.Romania/photos/a.441795052518082.106285.441665835864337/1102871686410412)
Apropo, cum se poate explica asa ceva (daca intr-adevar fusese inchis pe motiv de bulina rosie)? Presupun ca nu ar fi fost timp pentru o reconsolidare temeinica (asa cum probabil ar fi nevoie pentru a scapa de bulina), ca sa nu mai vorbim de bani.
Mark(Citează)
29/11/2018 la 1:25 PM
e deschis cel de pe Magheru, poți face update :)
criserb(Citează)