►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Aveam eu o glumă că pentru cei simandicoși ar trebui făcută o shaorma cu somon, poate și ceva icre negre sau carne de homar. Glumă, glumă, dar în București se poate cumpăra shaorma cu fructe de mare de la Seafood Shaorma de la Piața Muncii.
Am primit două acasă, cadou. Sunt exact ce-i spune numele, o shaorma cu salată, roșie, cartofi și ce se mai pune, dar carnea este de caracatiță, calamar, sepie și creveți. E tot pe șiș pusă, la grămadă, iar gustul predominant este de caracatiță. Ar fi mers cu mai mult sos și eu aș servi-o și cu jumătate de lămâie, să mai storci tu în ea dacă vrei, că e multă carne. 27 de lei, e mare. Nu pot să zic că de acum voi mânca doar astfel de shaorma, dar de încercat o dată tot merită, ca să vedeți cum iese.
Există în meniu și o a doua shaorma specială, cea cu pește spadă și ton. 25 de lei.
Îi găsiți pe Mihai Bravu 209 intersecție cu Basarabia, practic pe colț la Piața Muncii. E deschisă de oamenii ce sunt și-n spatele localurilor Taverna Racilor și Le Oac Oac Bistro. Au site seafoodshaorma.ro și Facebook.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
28 comentarii
07/01/2016 la 2:46 PM
Deci daca nu stam acasa sa scriem despre ciorbe de care nu ne amintim si cum am stat in fund in avion nu primim saorme.
O sa lucrez si eu de acasa mai mult, poate primesc ceva moca.
Catalin(Citează)
07/01/2016 la 3:01 PM
Suntem putin frustrati, asa-i?
Andrei(Citează)
07/01/2016 la 3:12 PM
Vezi că Radu și-a publicat statisticile de blog pe anul trecut. 7% publicitate plătită, restul sunt articole în care, pe timpul lui, scrie ce vrea. E citit, trăiește din blogging, e UTIL cititorilor? Care e problema?
Vlad(Citează)
07/01/2016 la 4:16 PM
Cineva trebuie sa testeze aceste shaorme nebune, nu putem sa ne ducem alandala sa mancam shaorma de oriunde. Si cine mai bun sa testeze lucruri noi, decat cineva care e urmarit de mii, sute, milioane de oameni pe blog. Shaormeriile ii trimit shaorme lui Radu ca sa citeasca toti cititorii lui despre ele, nu ca sa se bucure Radu ca a primit shaorma gratis.
Alex(Citează)
08/01/2016 la 12:46 AM
Nivelul de invidie a ajuns la cote nesimțite
RDK(Citează)
09/01/2016 la 10:52 AM
Eu stau acasă și încerc iar multe din astea și-n doi ani nu mi-a trimis nimeni nimic. Exclusiv review-uri fac! Reclamă plătită n-a fost niciodată, bani nu câștig din asta și dacă mai cer și eu vreun share vreodată sau îi arăt lui Radu ce mai e nou prin târg, zice că nu-l interesează și să nu-i mai scriu că-l enervează. Zice că nu-i pasă de astea, doar IT-ul! Ș-apoi îl vezi cum se laudă cu nu știu ce shaormă, nu știu ce băutură, ciocolată.
De 3 ori am mai primit ceva, dar n-au trimis că așa au vrut. Au trimis pentru că le-am arătat articolele, i-am contactat eu și au zis că se cade să-i dăm ceva. N-am cerut să-mi dea, doar le-am arătat ceea ce fac.
Așadar, cu primitul chiar dacă stai și scrii despre astea… nu-ți imagina că vei avea mereu din astea gratis. Cum ți-am zis și eu stau de doi ani în fund și scriu despre astea și n-am primit nimic. Doar dezinteresul din partea lui radu și a amicilor lui bloggeri care între ei se ajută, dar pe mine cu un share, nu! Am mai primit afișări, atât (2000 pe zi)! Astfel, dacă din vlog va fi mai bine, toți care îmi vor cere să-i dau un share, ceva, nu vor primi de la mine că nici ei nu m-au ajutat vreodată!
D-Nblog(Citează)
09/01/2016 la 2:49 PM
@Catalin: chiar te rog, ar fi nevoie de mai multe bloguri bine scrise. Fă-ți unul și vor fi multe beneficii.
nwradu(Citează)
09/01/2016 la 2:51 PM
Nici măcar, de obicei refuz astfel de lucruri, că s-au mai oferit unii să trimită și burgeri. Acum m-am trezit cu omul la ușă și cu o plasă “pentru tine”.
În mod normal n-aș fi scris nimic, dar am văzut multă publicitate TV și presă pe tema asta zilele trecute, ceea ce înseamnă că urmează să fie un subiect căutat.
nwradu(Citează)
09/01/2016 la 3:01 PM
Vezi că bloggerii care primesc chestii la test n-au stat pe net să se vaite că nu le dă nimeni atenție, ci s-au concentrat pe scris articole pe care să le citească alții.
Din moment ce aveai obiceiul să-mi dai aproape zilnic mesaje cu ce suc sau ce fruct ai mai găsit tu prin magazine, deși ți-am zis în mod repetat că nu mă interesează, da, e spam ceea ce faci. Știu că făceai asta și cu alți bloggeri, măcar eu ți-am zis să nu o mai faci, alții ți-au dat block direct, că nu stau la discuții.
nwradu(Citează)
07/01/2016 la 4:08 PM
Daca mai traiesti saptamana viitoare ma duc sa iau si eu una, tot stau prin zona.
Gaelex(Citează)
09/01/2016 la 3:01 PM
Am mâncat înainte de anul nou, de fapt, dar fiind fructe de mare îți recomand să te iei când vezi șișul mai proaspăt.
nwradu(Citează)
07/01/2016 la 4:12 PM
Aaaa super, sunt mare fan sea food si chiar voi trece azi p acolo sa incerc :D thanks
Alexthade(Citează)
07/01/2016 la 4:33 PM
Sfatul meu este sa dati un telefon inainte la sea food sa intrebati daca au shaorma cu fructe de mare daca va bate gandul sa mancati. Oricat de incredibil ar parea, de 5 ori m-am oprit acolo si de fiecare data n-aveau shaorma cu fructe de mare, ci doar cu ton.
andrew(Citează)
07/01/2016 la 5:59 PM
Bag seama ca nu e cu dă toate. Io aștept să bage shaorma cu homar și icre negre.
Bb(Citează)
07/01/2016 la 6:32 PM
Am mancat cu fructe de mare, acum vreo luna.
Cam stingher la ceas de seara, dar macar aveau si cu fructe de mare si cu ton.
Acum nu prea mai au decat cu ton, pe semne cea cu fructe de mare e cam nefezabila.
Nu pot spune ca m-a dat pe spate.
Ma asteptam ca la inceput de business sa fie mai prmitori si cu mai multe optiuni, discount-uri, extra sos, etc. Totusi, stingher si cam saracacios micul restaurant.
In tot cazul, merita incercat.
vladutz(Citează)
07/01/2016 la 6:59 PM
Le-am incercat pe amandou si recomand cu toata increderea, mai ales daca va plac fructele de mare.
Rosenbaume Nir Josef(Citează)
07/01/2016 la 9:40 PM
Na’, până gust din shaorma, mă leg şi eu de ce se vede clar. Scările alea placate cu gresie d’aia imitaţie de piatră… sunt naşpa rău de tot. Nu le spune cineva că arată ieftin ca un cavou rural?!
motanes(Citează)
07/01/2016 la 10:25 PM
Am fost azi și nu aveau shaorma cu fructe de mare, doar cu ton. Nu recomand.
Roxana(Citează)
08/01/2016 la 11:33 AM
Nu recomanzi, ce ? Shaorma cu ton sau cu fructe de mare ? Probabil cu ton ca n-aveau cu fructe de mare.
E usor a scrie…..
G(Citează)
08/01/2016 la 1:29 PM
G
Esti penibil. :)
alexEAT(Citează)
08/01/2016 la 7:57 AM
Radu, daca shaorma by Taverna Racilor e la fel de bine realizata din ingrediente de calitate ca mancarea de la “Le Oac Oac Bistro” atunci prefer sa nu incerc si sa ti-o las tie pe toata si eu ma duc la shaorma clasica :))
La “Oac Oac Bistro” am platit 200 lei si doar cartofii prajiti si icrele au fost felurile de mancare comestibile. Si iti spun cu mana pe inima ca a fost cea mai horror experienta la un restaurant in ultimii 3 ani.
Apreciez marketingul pe care il face Paul Nicolau. Dar de la marketing la realitate e drum lung. P.S. Putina curatenie la “Le Oac Oac” nu strica :)
Laurentiu Matache(Citează)
09/01/2016 la 3:02 PM
Cine e Paul Nicolau?
nwradu(Citează)
08/01/2016 la 6:15 PM
am inteles, cu fructe de mare.. dar este halal?
Didel(Citează)
09/01/2016 la 3:03 PM
Păi ce, e animal murdar? Are copite?
nwradu(Citează)
09/01/2016 la 9:57 AM
La nordsee au ceva wrap (deci shaorma) cu ton. Mă rog, nu cred ca e pe șiș, deci nu shaorma 100%.
Oricum, scarboasa. Nu cred că e o problema de preparare ci de gustul de ton combinat cu ingrediente de shaorma. O fi mai bine cu caracatiță…
catalinx(Citează)
09/01/2016 la 3:02 PM
E altceva aia.
nwradu(Citează)
11/01/2016 la 5:56 PM
Carnea de Saorma/Gyros nu trebuie sa fie facuta pe sis, asta e doar o chestie optionala, am mancat gyros in Bucuresti cu carne de pork facuta pe gratar si chiar are gust de pork, nu din aia cum au multe saormerii livrata direct pe tepusa din fabrica.
Paul(Citează)
11/02/2016 la 3:12 PM
Ca fapt divers, azi pe la ora 14 am ajuns la dansii dornic de o saorma. Inchis. Program normal afisat pe usa, usa incuiata, nimeni inauntru. Dragut.
grigo(Citează)