►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Galaxy S6 și S6 Edge – prezentare video
Conferință Flanco: continuă dezvoltarea rețelei și investițiile în online, urmează scumpiri »
Îmi plac mult sandvișurile. Dacă aș avea întotdeauna la dispoziție diverse ingrediente pentru sandvișuri, aș fi mult mai gras, cu siguranță. Așa că miercuri seara, când m-am dus la invitația Pepsi la Simbio pentru a-mi face un sandviș cu ce vreau eu, m-am simțit ca într-o micuță fantezie culinară.
Imaginați-vă o masă lungă și plină de ingrediente, toate tăiate deja pentru sandvișuri (de fapt, o vedeți mai jos). Erau acolo mai multe tipuri de pâine, diverse mezeluri, o grămadă de legume, unt, vreo 5 feluri de brânză, specialități precum roșii deshidratate sau chutney de mango, fructe, vreo 10 condimente, sosuri diverse. Și, desigur, mult Pepsi, că ei au organizat totul.
Sandvișul meu este cel de mai jos. Evident că n-am câștigat nimic cu el (voi da vina pe frăția bloggerițelor, care s-au votat între ele!), dar la final l-am mâncat și a fost tare bun. Bine, nu l-am mâncat decât pe-al meu, așa că nu știu cum au fost altele. A fost ca-n excursii sau pe la câte o petrecere de copii, când fiecare vine cu niște mâncare de acasă, se pun toate în centru și se zice “hai, fiecare mănâncă ce vrea!” și totuși fiecare mănâncă ce și-a adus de acasă.
Am folosit o baghetă albă, că acasă sunt mișelește forțat să mănânc numai pâine integrală care, ca și integrala din matematică, este de neînțeles pentru mine. Am pus pe ea un strat de rucola, apoi șuncă, iar peste ea mozzarella și roșii deshidratate. Un nou strat de șuncă, de data aceasta de curcan, servea ca bază câteva felii subțiri de pară, că mie îmi place un pic de fruct în mâncare.
Peste pară am pus felioare de roșii cherry, la capete am pus muștar (din acela cu boabe mici în el) și în centru am picurat sos tabasco. În felul acesta, sandvișul este picant doar pe la mijlocul său, dar când îl termini nu simți nevoia să bei un galon de apă. A fost chiar bun; am gândit pe loc rețeta, dar i-am dat Save în memorie și pentru mai târziu.
Alte creații am surprins mai jos:
Ideea este următoarea: Pepsi organizează concursul Pepsi Fun Food. Fă-ți un sandviș, pozează-l lângă un Pepsi și pune fotografia pe Instagram, folosind hashtag-ul #PepsiFunFood. Săptămânal se poate câștiga o pereche de câști Bang & Olufsen, ediție limitată. Concursul se încheie pe 1 aprilie. Detalii găsiți pe pepsifunfood.ro
Dacă doriți, puteți să-mi spuneți în comentarii ce ingrediente are sandvișul vostru perfect. Caut mereu idei bune la acest capitol.
« Galaxy S6 și S6 Edge – prezentare video
Conferință Flanco: continuă dezvoltarea rețelei și investițiile în online, urmează scumpiri »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
22 comentarii
20/03/2015 la 11:03 AM
Pentru fraza asta ai câștigat interneții: “Am folosit o baghetă albă, că acasă sunt mișelește forțat să mănânc numai pâine integrală care, ca și integrala din matematică, este de neînțeles pentru mine.”
Bogdan Popa(Citează)
20/03/2015 la 11:06 AM
#ataaaat – O bagheta alba ca un fund de norvegian.
Andrei(Citează)
20/03/2015 la 11:36 AM
Ca un specialist in paine (serios vorbind) iti pot spune ca bagheta aia e penibila. Nici chiflelele alea kaiser nu imi inspira nimic, au seminte pe ele cat ar fi trebuit sa ramana daca le suflai cu aer comprimat :)
Apropo de Simbio, am fost la ei de curand si chifla de hamburger este subtirica rau. Nu inteleg de ce insista sa o faca ei (cel putin asa am inteles), nu le iese cum ar trebui.
georgel007(Citează)
20/03/2015 la 12:12 PM
pepsifunfood duce in balarii, cred ca nu merge link-ul…
miluch(Citează)
20/03/2015 la 12:22 PM
Plina de Chimicale iarna si cu urme de pamant in sezon.
samE(Citează)
20/03/2015 la 12:27 PM
Cel mai bun sandvis mancat vreodata: paine de casa secuiasca cu cartofi proaspat scoasa din cuptor, carnat de casa sau pecie de porc scoasa direct din borcanul cu untura si mustar. Combinatia asta e dumnezeiasca.
Ion(Citează)
20/03/2015 la 12:42 PM
Cel mai bun sandvis mi se pare a fi cel cu gratar de piept de curcan si salata de cruditati legate cu o lingura de maioneza in felii de paine integrala cu seminte. Si fara Pepsi ;)))
Andreea(Citează)
20/03/2015 la 1:07 PM
Cum e asta? Adică ce faci?
nwradu(Citează)
20/03/2015 la 1:07 PM
L-am corectat, mersi.
nwradu(Citează)
20/03/2015 la 1:34 PM
Cel mai bun sandviș din viata mea a fost format din mine și doua brunete.
gogu(Citează)
20/03/2015 la 1:40 PM
Bagheta cu seminte, pesto verde, jambon Padurea Neagra, mozzarela, castravete si poate o frunza de salata iceberg.
Aura(Citează)
20/03/2015 la 1:54 PM
Amen brother!
Lela(Citează)
20/03/2015 la 3:24 PM
La foame e bun orice sandwich! :))
Alex(Citează)
20/03/2015 la 5:15 PM
Fara suparare, dar tu nu ti-ai facut sandwich acolo, ti-ai facut o ‘saorma’ in care ai pus de toate. :)
Un exemplu bun de sandwich (cel putin la nivel conceptual) este cel al aurei:
– carne: jambon
– branza: mozarella
– un sos: pesto
– legume etc: castravate si salata
(adica cate un ingredient de baza fara sa complici treaba prea tare)
Radu(Citează)
20/03/2015 la 5:19 PM
Ioane, omori lumea cu zile maica…
miluch(Citează)
20/03/2015 la 7:28 PM
o blonda a dat unlike.
gogu(Citează)
20/03/2015 la 7:47 PM
@nwradu: lucrez in industria de morarit-panificatie de vreo 10 ani, am deci ceva experienta.
georgel007(Citează)
20/03/2015 la 11:47 PM
Sofer pe duba?
y430076(Citează)
21/03/2015 la 9:42 AM
chiar, cum de nu esti gras ? pari a avea o viata preponderent sedentara si nu te dai inapoi de la chestii de mancat. :))
mihai(Citează)
21/03/2015 la 5:05 PM
Eu sunt fan stilul Subway, cu mai multe chestii în el, nu stilul sandviș tradițional, cu 3 ingrediente.
nwradu(Citează)
21/03/2015 la 5:06 PM
Da, dar în sensul că ești brutar? Vinzi cereale? Imporți aditivi pentru pâine? Furnizezi aparatură de panificație? Șofer de dubă?
nwradu(Citează)
21/03/2015 la 5:07 PM
Păi mai merg pe jos de câte ori am ocazie, că nu mi-e lene, mănânc în medie de două ori pe zi, din aprilie sper să merg din nou la sală șamd.
Cel mai important, beau Pepsi light :P
nwradu(Citează)