►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・PC Garage・Flip・Secom・Altex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Personal nu știam că Samsung produce și echipamente audio, dincolo de kit-urile pentru sisteme home cinema, dar produce și are planuri mari pentru acest domeniu. Au un laborator de dezvoltare în California și cea mai recentă creație a lor sunt difuzoarele omnidirecționale pe care le vedeți mai jos.
Aceste difuzoare mari, cu aspect de bombă (prima idee care mi-a venit) sunt din seria WAM 7500, sunt omnidirecționale, includ un tweeter sus și un subwoofer undeva în partea de jos, iar conectivitatea lor este asigurată de wireless dual-band și bluetooth 4.0. Pot fi controlate dintr-o aplicație de telefon.
Samsung nu a dat multe detalii despre ele, am impresia că sunt nou scoase din laboratoarele lor, dar mă aștept ca televizoarele inteligente să se conecteze tot prin wireless la aceste difuzoare. Arată bine de tot și se potrivesc oriunde în casă, una din principiile Samsung fiind ca noile lor produse audio să aibă și un design pe măsură.
Cele de mai jos sunt mai mici, seria WAM6500, mai ușor de transportat (au acel mâner argintiu de deasupra) și includ o baterie ce le asigură o autonomie de 6 ore.
Acestea de mai jos sunt dintr-o serie mai veche, în ordinea mărimii fiind numite M3, M5 și M7, disponibile pe argintiu sau pe negru. Se repetă ce-am spus mai sus privind conectivitatea, adică wifi și bluetooth, dar există și NFC.
Toate aceste difuzoare pot fi controlate din aplicația Shape de mobil, dezvoltată de Samsung. Aplicația integrează direct servicii precum TuneIn, Pandora, Spotify, Amazon Cloud Player și altele, poți controla ce sunete rulează pe ce difuzoare șamd.
Pe total, cel mai mare avantaj al difuzoarelor rămâne capacitatea lor de conectivitate wireless. Devin mare fan al acestor tipuri de difuzoare, având în vedere că exact acum mă lupt cu 5 cabluri către 5 difuzoare din cameră, trase prin plintă, în timp ce difuzoare precum acestea Samsung sau altele cu wifi îți permit nu doar o instalare simplă, ci și să le iei cu tine în orice cameră ai nevoie de ele.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
5 comentarii
11/02/2015 la 8:18 AM
Neata
deci e util o asfel de boxa so ai cand mergi undeva sau stiu eu prin bucatarie , dar pentru acasa wireles , wirles dar trebuiesc alimentate de undeva nu sau tot schimbi baterii ? plus ca inca fidelitatea prin cablu nu poate fi detronata si spun inca . Am avut si eu pornirea asta de a schimba boxele de acasa pentru wireles dupa putina analiza am renuntat relativ usor. Cel mai eficient ramane sa-ti gandesti sonorizarea in casa cand te muti in ea …ai rezolvat astfel problema cablurilor …
O zi buna la toata lumea !
Radu(Citează)
11/02/2015 la 8:53 AM
Cred că majoritatea n-ar observa diferența de fidelitate prin wireless față de cablu. Nu vorbim de sisteme de mii de euro aici.
nwradu(Citează)
11/02/2015 la 9:55 AM
Oricum, cand ai un instrument care e fix in casa, este indicat sa ii tragi un fir pana acolo, sa nu imparta canalul cu alte echipamente sau cu vecinii si sa nu fii nevoit sa opresti muzica pentru a prinde viteza mai mare pe torente sau, dimpotriva, sa poti asculta muzica atunci cand tragi ceva care acapareaza toata banda. De aia s-au “inventat” plintele.
(din acelasi motiv, reteaua Ethernet pentru automatizari de cladiri se face diferentiat de cea de date)
Aici includ in afara de boxe: televizoare smart, console de jocuri, PC desktop etc
nashu_mare(Citează)
11/02/2015 la 12:21 PM
initial am crezut ca in prima poza sint niste obiecte sexuale. au o forma foarte nefericita.
un muc(Citează)