►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・PC Garage・Flip・Secom・Altex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Am fost de câteva ori la Berăria H și am și mâncat de fiecare dată. Mâncarea este satisfăcătoare, nu regreți că ai luat-o, te saturi cu ea, dar nici nu povestești altora despre ea (altfel v-aș fi povestit). La deschiderea berăriei am rămas cu impresia că voi avea ce povesti.
Ei bine, recent a fost anunțat că noul bucătar-șef al Berăriei H este Cătălin Scărlătescu, fostul jurat Masterchef (cred că sună mai bine această descriere decât “actual jurat Hell’s Kitchen” sau cum se cheamă mârlănia aia de la Antena, în caz că vor mai turna vreun sezon). Meniul va suferi modificări și va apărea și un burger de vită Angus cu dulceață de ceapă și camembert, pe care mă voi duce să-l încerc, dacă iese din mâna lui Scărlătescu.
Nu se va renunța, desigur, la șnițele, cârnați și alte preparate “tradiționale” de berărie (foie gras?), dar unde altundeva mai poți mânca mici făcuți de mâna unui jurat Masterchef? Noul meniu ar trebui să fie pe mesele berărie din 19 februarie. Rămâne de văzut dacă aducerea lui Scărlătescu este doar un truc de imagine sau dacă omul va modifica realmente meniul, va găti și supraveghea zi de zi lucrurile acolo.
sursa: Restograf.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
24 comentarii
16/02/2015 la 2:02 PM
sa aduca si niste chelneri in plus, ca altfel poate sa vina si Ramsey, daca nu te baga nimeni in seama cu zecile de minute, ca acum, tot nasol e
cismaru(Citează)
16/02/2015 la 2:23 PM
Offtopic. Am fost de vreo 4 ori (este atat de aproape ca ajung pe jos) dar de fiecare data servirea a fost rapida (sub 5min a venit un chelner). Ultima faza ciudata a fost cu covrigeii (unii care doreau doar covrigi, altii care doreau doar painea).
Este enervant nivelul sonor al muzicii dupa ora 22.00. Daca vroiam muzica asa de tare ma duceam vis-a-vis la BOA, nu stateam la un pahar de vorba. Inteleg idea de spectacol si sonorizarea aferenta, dar cand este doar muzica ambientala, este fix aiurea.
Altfel, buna locatie, mereu am gasit loc si cu siguranta voi mai reveni.
Ontopic. Cine vrea burger cu chestia aia ? Habar n-am ce inseamna. Ori e berarie in stilul ei caracteristic ori ce mai este? Niste sandwich-uri cu biftec tartar si rondele de ceapa ce au?
Marian(Citează)
16/02/2015 la 2:29 PM
Eu eram deja convins sa nu ma duc acolo si nu fac decat sa imi fundamenteze convingerea aducand acest personaj infect.
Gaelex(Citează)
16/02/2015 la 2:42 PM
Se pare ca nu a fost suficient impactul negativ de imagine pe care l-a suferit odata cu schimbarea emisiunii, preluarea bucatariei unei berarii reprezinta doar un alt mare salt inapoi…raportat la nivelul sau de cunostinte si experienta culinara…
MEeye(Citează)
16/02/2015 la 2:43 PM
cam asta e nivelul lui Scarlatescu, un mic, o bere…
gogu(Citează)
16/02/2015 la 2:47 PM
Citeam si io zilele trecute de miscarea asta. Nu vad la ce-ti trebuie ditamai cheful ca sa arunci chestii pe gratar. Acuma na, se pare ca si asta e dificil pentru unii pentru ca mancarea de la H e mediocra, cel mult. Good fries though.
mihai(Citează)
16/02/2015 la 2:47 PM
De la Radisson la Berarie, dupa probabil ca va merge la Dristor Kebap …
L!nuX(Citează)
16/02/2015 la 3:02 PM
a plecat de la howard and johnson care se va rebrandui in sheraton
indianu talpa iute(Citează)
16/02/2015 la 3:15 PM
De obicei un Chef in asta fixeaza un meniu ( inventeaza retele, ii trainuieste pe ceilalti cum se face etc). Chestia asta dureaza max cateva saptamani.
Nu face el micii si nici snitelele… Nici macar burger-ul de care pomenesti…
geretus(Citează)
16/02/2015 la 3:18 PM
Si tu ai impresia ca asta e un bun bucatar?
raiiar(Citează)
16/02/2015 la 4:18 PM
Stii unde mai gasesti mici preparati fix de mana unui masterchef, la orice Hypermaket.
In alta oridine de idei, multumesc pentru recomadarea pentru Buffalo Baz. Bun burger, pacat de locatie.
Burger van ai incercat?
alxzen(Citează)
16/02/2015 la 4:31 PM
Mai am de încercat Vivo, despre care tot aud de bine, Switch.EAT și Burgen Van. Și ce-o mai apărea după aceea.
nwradu(Citează)
16/02/2015 la 4:32 PM
Nu știu ce să zic, eu sunt ca Marian, servirea a fost mereu rapidă, iar dacă ceri o nouă bere când mai ai o treime din cea curentă, este o experiență foarte fluentă.
Am prins servire bună inclusiv în timpul unui concert Antonia.
nwradu(Citează)
16/02/2015 la 4:36 PM
Nu am fost la H dar probabil voi ajunge..
In alta ordine de idei, am bagat burger noi zilele trecute – Switch.EAT (care dupa parerea mea este pe locul 3, dupa Hard Rock si Osho ) si VIVO pe care ii laud, mi-a placut, ceva cam scumpi – cartofii se iau separate de burger si te duce la 35-38 lei burger + cartofi – adica peste Osho. Atmosfera insa f placuta. Burgerii buni, pot sa spun ca peste Grand Combo.
Buffalo Baz este pe lista, urmeaza zilele astea.
Nick(Citează)
16/02/2015 la 5:20 PM
Un bucătar bun te forțează să iei carne de un anumit fel, știe ce condimente să-i pună, cum să o macereze, cum să o prepare, gândește un flux de preparare șamd. Omul nu se ocupă doar cu pus condimente, ci conduce bucătăria în toate detaliile, așa că poate face o diferență uriașă între niște cartofi banali și unii foarte buni.
Diferența apare imediat. Când mâncarea e bună, mai revine omul, mai dă un share, mai zice și altora etc.
nwradu(Citează)
16/02/2015 la 5:22 PM
Fix așa a fost și la mine. Servire rapidă, fără probleme, am găsit și masă cu tot concertul Antonia și… ehm… aia blondă din serialul cu adolescenți de la ProTv, dar sunetul este mult prea puternic, nu ne înțelegeam 4 oameni față în față.
nwradu(Citează)
16/02/2015 la 5:23 PM
Update: m-au invitat mâine la lansarea meniului. Să vedem atunci ce informații noi apar.
nwradu(Citează)
16/02/2015 la 5:42 PM
Asa sa fie si sper ca data viitoare cand (daca) mai calc pe acolo sa aiba mancaruri cat de cat decente, mai alaes ca prima oara am fost acolo special, stii si tu ca locatia nu e chiar langa Tineretului.
Servirea a fost meh si inceata initial, insa dupa si-a revenit. A fost dragut din partea lor ca in seara respectiva era ceva eveniment de caritate iar zona in care stateam noi era rezervata asa ca ne-au oferit niste beri cand a trebuit sa ne mutam, Bine, asta cred ca tine mai mult de piaru’ organizatorului evenimentului, insa mi-a placut gestul.
mihai(Citează)
16/02/2015 la 8:15 PM
Dristor Doner. te rog !
Gabriel G(Citează)
16/02/2015 la 8:21 PM
“dar unde altundeva mai poți mânca mici făcuți de mâna unui jurat Masterchef?” La Curtea Berarilor din C.V. scrie pe meniu mare “in parteneriat cu chef Scarletescu” plus o poza cu el. Da’ câte restaurante ține manelistul asta?
john(Citează)
16/02/2015 la 9:26 PM
Cel mai arogant chef de la Masterchef si parca nici nu gateste asa senzational
Bogdan(Citează)
17/02/2015 la 8:56 AM
Sa-mi fie cu iertare .. dar unde ma rog ti-a gatit tie Scarlatescu sau altul de la Masterchef ? Sunt pisica, vreau sa mor :)
Tiaris(Citează)
17/02/2015 la 9:41 AM
Ah, am uitat că are pe piață o gamă de mici și fripturi, se găsea prin hipermarketuri, dar nu știu dacă mai este acum.
nwradu(Citează)
17/02/2015 la 9:42 AM
https://www.nwradu.ro/2012/04/unde-gatesc-bucatarii-din-juriul-masterchef/
nwradu(Citează)