►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・PC Garage・Flip・Secom・Altex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Am descoperit că cel mai încântat nu sunt când vreun cititor îmi spune “am cumpărat produsul recomandat de tine și sunt foarte mulțumit”, ci când mi se spune “am încercat rețeta ta de friptură de <ceva> și a ieșit foarte bine”.
Nu știu de ce mă încântă mai multa această idee. Probabil pentru că gastronomia este un domeniu foarte subiectiv, pe când gadgeturile sunt o știință ceva mai exactă, iar în plus eu sunt foarte novice în ale bucătăriei, preferând oricând mai degrabă să mănânc la restaurant (de asta 90% dintre articolele despre mâncare sunt, de fapt, despre restaurante) decât să gătesc în casă. O fac cu plăcere pentru anumite rețete și mă bucur când îi influențez și pe alții să le încerce.
Zilele trecute cineva mi-a spus că a încercat rața la grătar. Altădată un alt cititor mi-a trimis o fotografie cu ingredientele pentru o altă rețetă prezentată de mine și mesajul “sper să iasă bine”. Sper că a ieșit bine.
Voi ați încercat vreo rețetă din cele prezentate pe site? Sau nu rețetă, că alea sunt totuși banale, dar ați încercat o friptură din respectiva carne? V-am dat o idee bună despre ce să mai mâncați?
Sper că vă sunt utile articolele. Iată mai jos o listă cu câteva dintre ele, prima oară când o centralizez:
Urmează una cu carne de cangur.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
22 comentarii
05/02/2015 la 11:05 AM
poate ar trebui sa lucrezi la un hamburger.
add(Citează)
05/02/2015 la 11:10 AM
Testat reteta de hamburger – bun.
Testat reteta de nachos – bun.
Testat reteta de vita – bun.
Testat cateva restaurante recomandate de tine in Bucuresti – bun, mai ales ca multi din amicii din Bucuresti nici nu stiau de ele.
Razvan C(Citează)
05/02/2015 la 11:33 AM
Am testat vita si hamburgerul. Bune ambele.
ipo(Citează)
05/02/2015 la 11:40 AM
Dap, mielul de Pasti. A iesit ok, avand in vedere ca sunt afon in bucatarie. Mersi :)
Boris(Citează)
05/02/2015 la 11:43 AM
Unde e reteta cu nachos?
Laci(Citează)
05/02/2015 la 11:44 AM
Pieptul de rata a fost delicios!
http://imgur.com/c1xQkHM
http://imgur.com/EdkWCVB
http://imgur.com/RFUgkyR
Astept si alte retete !!!
in10ssive(Citează)
05/02/2015 la 12:19 PM
Testat piept de rata si de gasca. Nu stiu daca pieptii au fost defecti, ideea e ca au iesit ceva care aducea a guma de mestecat.
Geanta(Citează)
05/02/2015 la 12:20 PM
In sezonul urmator de Masterchef, Hadean trebuie sa isi faca griji pentru locul sau in emisiune :))
razorsbk(Citează)
05/02/2015 la 12:47 PM
Pe nwradu.ro
https://www.nwradu.ro/2012/12/nachos-facuti-casa/
Razvan C(Citează)
05/02/2015 la 2:24 PM
am gătit și am comentat.
AI_core(Citează)
05/02/2015 la 2:57 PM
Am gatit vita si a iesit foarte buna dupa gustul meu si vreau sa incerc pieptul de rata. Keep up the good “cook”.
Robert F(Citează)
05/02/2015 la 3:26 PM
Am papat pizza cu multa rucola si e ok. Chiar foarte ok.
In rest am spus pas ca personal nu-mi place sa curga singe din mincarea pe care o bag in mine :)
jules(Citează)
05/02/2015 la 6:28 PM
Chiar aseara am facut a doua oara piept de rata dupa reteta ta, de altfel friptura de vita a intrat in meniu si o fac destul de des + salata de rucola cu ou posat.
Dragos Bunea(Citează)
05/02/2015 la 6:56 PM
daaa… mega burgerii… aveam eu idei de burgeri, dar nu aveam pornire pana n-am vazut pe blog pozele si tot “procesul de fabriactie” descris in detaliu…
vio(Citează)
05/02/2015 la 7:43 PM
Salata cu oul posat, tonul, pieptul de rata. Foarte bune.
Cel mai interesant a fost ca de Craciun prietenul meu mi-a facut cadou si tigaie de fonta, a citit el la tine ca asa o sa iasa mai bune fripturile :P
Mihaela(Citează)
06/02/2015 la 9:10 AM
Dar nu curge sânge din nimic din acele rețete. Carnea făcută mediu este mai rozalie că așa rămâne culoarea ei, iar sosul care se scurge nu mai este de mult sânge, ci sos de carne, cum din multe fripturi se formează.
nwradu(Citează)
06/02/2015 la 9:11 AM
De asta uitasem și eu.
nwradu(Citează)
06/02/2015 la 9:12 AM
Sunt uimit de răspunsuri, mă bucur că vă sunt de folos acele articole, mulțumesc!
nwradu(Citează)
06/02/2015 la 10:19 AM
Eu sunt putin mai avansat in domeniul bucatariei dar intotdeauna citesc cu placere articolele tale.
Sper sa fie cat mai multe pe viitor.
Dorin(Citează)
06/02/2015 la 1:11 PM
La mine a devenit una din principalele gustari cand ne adunam la un rummy sau ceva de genul.
Acuma caut un resturant gen eat and go chinezesc prin Centrul Vechi, undeva mai jos de Muzeul Municipiului Bucuresti, stii ceva despre el e ok?
Razvan C(Citează)
07/02/2015 la 10:29 PM
Tonul la tigaie sau la gratar este foarte bun, chiar merita incercat
Bogdan(Citează)