un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

Review LG G3 – un smartphone bun, dar se putea È™i mai bine

25 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

28 comentarii

lg_g3_13
LG G2 a fost o surpriză foarte plăcută în lumea smartphone-urilor, aducând o autonomie bună, un ecran extraordinar și o interfață bine gândită pentru a fi utilă fără a fi deranjantă. LG G3, venit pe o piață ce-l aștepta cu mare interes și curiozitate, mi-a făcut o impresie bună, dar în același timp mă face să cred că cei de la LG au încercat să aducă prea multe noutăți pe el și n-au avut timp să le finiseze așa cum trebuie pe toate.

Telefonul rămâne o afacere foarte bună, mai ales la oferte unde ajunge în jur de 2000 de lei, însă îi va fi mult mai greu pe piață în fața concurenței din noul său segment. Poate că mă așteptam eu la mai multe de la el, dincolo de îmbunătățirile evidente precum slotul de card și bateria detașabilă; vă explic pe larg mai jos:

Specificații LG G3 (cod D855):

  • ecran de 5,5 inchi la rezoluÈ›ia 2560 x 1440 pixeli, Gorilla Glass 3
  • cameră foto 13 megapixeli, detecÈ›ie de fază, focalizare cu laser, stabilizare optică, filmează inclusiv 4K la 30 fps, cameră frontală 2 Mpx
  • slot de card microSD
  • baterie 3000 mAh detaÈ™abilă
  • Android 4.4.2
  • 4G, Wifi, GPS, microUSB, NFC
  • chipset Snapdragon 801 quad-core 2,5 GHz
  • cel cu 16 GB stocare internă are 2 GB RAM, cel cu 32 GB stocare internă are 3 GB RAM
  • dimensiuni 146.3 x 74.6 x 8.9 mm
  • greutate 149 grame

Prețurile la momentul scrierii articolului:

AMBALARE ȘI ACCESORII

lg_g3_01Cutia este argintie și ar trebui să includă și handsfree pe fir, dar nu vi-l pot arăta deoarece nu l-am primit la test. Ai acolo și un încărcător de priză cu cablu microUSB.

Husa inteligență Quick Circle este un accesoriu suplimentar foarte bine gândit. Interfața lui G3 este gândită pe ideea de cercuri și husa arată la fel. Telefonul detectează când o ai montată și afișează în acea mică fereastră informații precum cine te sună, notificări sau butoane de control pentru muzică.

CONSTRUCÈšIE

Aspectul este plăcut ochiului și elegant. Eu am testat varianta cenușie și nu-i pot reproșa nimic despre modul în care arată. Partea frontală are margini foarte subțiri pentru ecran (care este uriaș, s-a trecut la 5,5 inchi), iar jos materialul sub care se află sigla LG este plăcut la atingere. Partea din spate creează o textură frumoasă în lumină, deși este un plastic banal.

lg_g3_02lg_g3_03

Telefonul păstrează design-ul de pe G2, așa că toate butoanele sunt pe spate. În centru este cel de On/Off, iar deasupra și sub el sunt butoanele de volum. Modulul foto se află deasupra, flancat de un LED de iluminare și de un senzor laser pentru focalizare rapidă în situații de iluminare slabă. Nu știu dacă senzorul face minuni sau pur și simplu software-ul camerei este bun, dar focalizarea este mereu rapidă în orice situație.

lg_g3_04lg_g3_05
lg_g3_06lg_g3_07

Lateralele sunt golașe. În partea de jos avem portul microUSB și jack-ul audio, iar sus rămân vizibile doar un microfon ambiental și sistemul emisie-recepție în infraroșu.

Sub capotă lucrurile arată cum ne așteptam. Bateria de 3000 mAh poate fi acum înlocuită, fiind detașabilă (LG G2 avea bateria integrată și nu putea fi demontat), iar deasupra ei se află sloturile microSIM și microSD, cardul de memorie fiind binevenit în această nouă generație. Trebuie să recunosc că pe G2-ul meu trebuia să fac constant un management al memoriei de stocare, ștergând periodic fotografii și punând doar muzica minim-necesară, cei 16 GB de stocare fiind utilizați la maxim.

lg_g3_08

Din păcate, la capitolul construcție sunt și destule aspecte frustrante. Capacul spate este un plastic banal, după cum observați. Forma spatelui, foarte rotunjită, îngroașă telefonul și-l face prea rotund, ceea ce devine un pic deranjant pentru că-i ușor de scăpat din mână.
lg_g3_15lg_g3_14

Butonul On/Off nu era bine calibrat. În 50% din cazuri îl apăsam de două ori fără să vreau, rezultând în aprinderea ecranului imediat după ce-l închideam. Acest buton are o cursă foarte mică, iar cele de volum sunt și mai retrase în carcasă, însă asta nu-i o problemă așa mare deoarece ecranul îl poți aprinde și printr-o dublă apăsare pe el, ba chiar poți introduce parola pe ecranul stins, apăsându-l în anumite puncte știute doar de tine, și acesta se aprinde direct deblocat (funcția Knock Code). Totuși, se putea face o treabă mai bună la butoane.

Calitatea materialelor lasă un pic de dorit. Nu știu cine a testat înaintea mea telefonul, dar capacul spate era deja mătuit de la probabil frecarea cu un obiect mai dur (sau na, l-o fi testat cineva cu șmirghelul), iar un colț avea o urmă de lovitură. Poate că a fost scăpat pe jos, dar materialul pare un pic prea moale.

HARDWARE ȘI PERFORMANȚĂ

Ca hardware nu-i poți reproșa nimic lui LG G3, are cele mai rapide componente în interior și include până și emițător și receptor IR, transformând telefonul într-o telecomandă universală (are și soft pentru asta).

Ecranul este o premieră pentru mine, are 5,5 inchi și rezoluția 2560 x 1440 pixeli, mult pentru 1920 x 1080-ul cu care eram obișnuiți până acum. Note 4, lansat curând de Samsung, aduce aceeași rezoluție.
lg_g3_19lg_g3_13

Este însă necesară rezoluția superioară? Eu zic că nu. E prea mult. N-am observat nici un avantaj, n-am sesizat nici o îmbunătățire crucială. Textul fin arată excelent, dar nu am sesizat vreo îmbunătățire față de un ecran Full HD de aproximativ aceeași diagonală.

Este asta o problemă? Da. Pe hârtie dă bine, la fel și în sloganurile pentru marketing, dar în practică un asemenea ecran are și dezavantaje: rezoluția mult mai mare (sunt 77% mai mulți pixeli acolo) înseamnă un controller de ecran mai complex, un consum mai mare și deci o autonomie mai mică.

Mai mult, G2 impresiona pe oricine prin culorile senzaționale și prin luminozitatea sa excelentă. Ecranul de pe G3 nu mai este la fel de impresionant. Culorile sunt bune, au saturația necesară, imaginile arată bine, dar nu mai este un produs la fel de impresionant la acest aspect precum generația anterioară.

Nu înțeleg nici de ce au crescut dimensiunea flagship-ului lor la 5,5 inchi. Aveau în acest segment alte telefoane precum LG G Pro 2, un model foarte bun, și LG G Flex. Ar fi putut aduce generații noi pentru acestea, păstrând G3 în zona G2-ului, adică la 5-5,2 inchi pentru ecran, un segment în care cu siguranță s-ar fi vândut mult mai bine.

Acesta ar fi cam singurul reproș la adresa hardware-ului. În rest, rezultatele din benchmark-uri sunt excelente și chipset-ul se descurcă foarte bine, mai ales că eu am avut varianta cu 2 GB memorie RAM, nu cea cu 3 GB RAM (care se găsesc doar pe cea cu 32 GB stocare internă). În AnTuTu am scos 33.644 puncte.

Nu am avut probleme cu semnalul, care a fost puternic peste tot, iar în metrou nu l-am pierdut niciodată. Recepția wireless a fost fără probleme. Sunetul în apeluri a avut o calitate foarte bună.

Ca și LG G2, G3 are emițător ȘI receptor în infraroșu, adică poți să înrolezi alte telecomenzi în softul său și să controlezi diverse aparate prin casă. Dacă alegi din cele deja preconfigurate în telefon, adică o gamă larga de televizoare și sisteme de la diverși producători, poți schimba pe postul TV preferat chiar și prin baruri.

Spațiul intern de stocare arată ca mai jos după ce-am instalat aplicațiile mele uzuale, rămânând cu aproximativ 9 GB. Desigur, cu slotul de card microSD acest spațiu poate fi extins suplimentar.
lg_g3_interfata_18

AUTONOMIE
Autonomia este de două zile. M-am speriat în prima zi, când bateria mi s-a terminat după 7 ore de utilizare, dar această problemă nu s-a repetat niciodată și în restul timpului am scos mereu două zile pline (zi, noapte, zi) din telefon. Consumul în standby este foarte mic, de exemplu conectat la wifi și lăsat neutilizat (precum noaptea) consumă cam 1% pe oră, chiar și mai puțin.

Luând în calcul și faptul că îi poți schimba ulterior bateria, LG G3 vine din start cu o autonomie mare și apoi, după unul sau doi ani, îi poți reda această autonomie cu o baterie nouă. Încărcarea este foarte rapidă, durează aproximativ o oră și jumătate.

Am întâlnit mici probleme în care unele aplicații probabil rămân agățate în memorie și consumă în continuare baterie. Vedeam acest lucru din graficul de consum, care dintr-o dată o lua în jos puternic și apoi revenea la un consum normal după un restart de telefon. Despre astfel de probleme (care se pot corecta prin update-uri software) vă zic în secțiunea Interfață.

CAMERA FOTO

I-am făcut capitol separat pentru că această cameră foto de pe LG G3 este excelentă. Și G2-ul are o cameră foarte bună care scoate imagini clare și bine calculate inclusiv în situații grele pentru contre-jour, dar noaptea focaliza greu.

LG G3 se descurcă excelent și noaptea. Au introdus o chestie inedită, focalizare asistată de un mic laser ascuns lângă modulul foto, iar întregul sistem funcționează de minune. Focalizarea inclusiv noaptea este imediată, fotografiile ies realiste, nemișcate și nu foarte zgomotoase. Sunt foarte încântat de performanțele foto.

Iată câteva fotografii făcute în bezna din Gara de Nord pe la ora 23 noaptea:

lg_g3_sample_foto_14lg_g3_sample_foto_15
lg_g3_sample_foto_30lg_g3_sample_foto_31

Și aici sunt alte fotografii de noapte și de zi și cu flash. N-am ce-i reproșa, totul a funcționat perfect, observați culorile realiste, detaliile fine din texturi, surprinderea bună a detaliilor atât în zonele puternic iluminate cât și în umbră.

INTERFAȚĂ ȘI SISTEM DE OPERARE

Aici este punctul în care îmi doresc ca LG să fi dat mai multă atenție și să rezolve unele buguri sau neajunsuri ale unor funcții.

Pe de o parte interfața lui LG G3 are funcții în care totul funcționează ireproșabil și telefonul face o treabă foarte bună. Gradul de particularizare a interfeței este foarte mare, de exemplu:

  • poÈ›i alege ordinea butoanelor clasice din Android, din partea de jos. Eu am preferat Back în dreapta, uÈ™or de atins cu degetul mare al mâinii.
  • poÈ›i alege dacă aceste butoane să aibă transparență sau fundal alb
  • întreg meniul de notificări poate fi particularizat cu comenzi rapide È™i poÈ›i schimba ordinea lor
  • interfaÈ›a de pe ecranele principale afiÈ™ează câte 5 pictograme pe un rând
  • poÈ›i alege notificările pentru care să se aprindă LED-ul de pe partea frontală
  • programul de telecomandă universală este bine făcut È™i permite înrolarea uÈ™oară a altor telecomenzi
  • poÈ›i activa anumite aplicaÈ›ii prin apăsare lungă pe butoanele de volum de pe spate
  • poÈ›i alege între diverse efecte È™i animaÈ›ii atunci când schimbi ecranul sau îl opreÈ™ti
  • Quiet Mode îți trece telefonul în mod silenÈ›ios, poÈ›i alege dacă să blocheze È™i apelurile sau să le permită dacă cineva sună de mai multe ori, poate fi activat automat pe un orar prestabilit

Knock Code este o funcție foarte bună. Cu ecranul stins poți să apeși în niște puncte știute doar de tine, ca o parolă introdusă pe nevăzute, și ecranul se aprinde cu telefonul direct deblocat, o funcție foarte utilă. Funcționează bine, cam în 80% din cazuri, și te obișnuiești cu ritmul în care trebuie apăsat ecranul.

Întreaga interfață, de asemenea, a fost desenată în cercuri. Pictogramele sunt cercuri, principalele meniuri păstrează acest motiv, iar împreună cu husa Quick Circle aspectul devine unitar.

Apoi sunt părțile rele. De exemplu unele funcții prezentate cu tam-tam sunt inutile. Smart Notice este una dintre ele și ar trebui să-ți dea tot felul de informații și sfaturi utile gândite din analizarea diverselor surse, la fel ca Google Now.

Asta în teorie, că în practică întotdeauna mi-a dat sfaturi legate de vreme și să nu uit umbrela pentru că se anunță ploi. Măcar Google Now te mai anunța de evenimente din calendar, îți propune traseul până acolo, reține căutările tale chiar și de pe alte dispozitive și ți le sugerează pe telefon, îți arată știri și informații.

Mai mult, Smart Notice funcționează doar pe un widget uriaș ce include și meteo și ceas, iar eu nu doresc să le văd și pe acelea. Până la urmă, a fost o idee bună implementată prea la repezeală și fără feedback de la utilizatori.

Și mai deranjant este că interfața prezintă tot felul de buguri și că agață deseori. Aproape întotdeauna la ieșirea dintr-o aplicație întreg ecranul era redesenat, întâi apar pictogramele, apoi widget-urile și tot așa. Asta e o problemă clasică în Android și ține de implementarea fiecărui producător, dar poate fi rezolvată printr-o programare bună. Unele aplicații se închid brusc sau refuză să pornească la o primă apăsare, altele rămân cumva în memorie și consumă baterie. Au fost momente când experiența s-a dovedit chiar frustrantă.

Culmea este că în ultimele zile în care îl testam a apărut un update mărișor de software care, spre surpriza mea, n-a rezolvat nici o astfel de problemă. Nici n-am observat vreo schimbare. Sigur, poate că între timp aceste probleme s-au rezolvat prin alte update-uri sau urmează să fie rezolvate, însă pe total impresia mea a fost că LG a încercat prea multe și n-a testat suficient software-ul înainte de a-l scoate pe piață.

Repet, este foarte posibil ca aceste probleme să fie deja rezolvate È™i oricum ele sunt minore, dar cu siguranță sunt È™i momente în care îți spui “bă… mai bine mai lucrau un pic la firmware-ul ăsta decât să pună ecran de 2560 de pixeli”.

CE E BINE

  • Camera foto este foarte bună inclusiv noaptea.
  • Autonomie mare a bateriei.
  • FuncÈ›ii interesante în interfață, Knock Code, configurare avansată.
  • Față de G2 aduce slot de card microSD È™i baterie detaÈ™abilă.
  • PreÈ› bun.

CE E RÄ‚U

  • Ecranul mai mare față de G2 cu siguranță va îndepărta potenÈ›iali clienÈ›i.
  • RezoluÈ›ia 2560 x 1440 nu aduce nici un beneficiu real.
  • Capacul spate se zgârie uÈ™or.
  • Mici buguri în interfață È™i firmware.

CONCLUZIE

LG G3 este un telefon bun care rezolvă neajunsurile lui LG G2 (bateria, stocarea) și vine cu un hardware foarte rapid și o cameră foto foarte performantă. Din păcate, nu toate upgrade-urile sunt justificate, precum ecranul inutil de mare și micile buguri din firmware, care-l împiedică pe G3 să fie un model extraordinar.

Dacă nu vă deranjează dimensiunea ecranului, cumpărați-l cu încredere, multe dintre problemele sale se pot rezolva din software. Singurul său concurent real este noul Note 4 de la Samsung, care cel puțin pe hârtie pare că-l depășește ca aspect și funcții, dar probabil va costa cu 1000 de lei mai mult.

Prețurile la momentul scrierii articolului:

asus s5507

    28 comentarii

  1. Eu am G3-ul de 32gb si 3gb ddr. Se misca super si sunt foarte multumit pana acum. Dimensiunea ecranului nu ma deranjeaza, in schimb rezolutia, da. Este sesizabil faptul ca ecranul mananca multa baterie…
    Daca vrei poze cu castile iti pot trimite eu.

      (Citează)

  2. telefoane 5.5″ cu rezolutie 2560×1440. Monitoare 27″ cu 1920×1080. Pentru ca pitong.

      (Citează)

    • @Vlad: pe acelaÈ™i principiu “televizor de 65 de inchi cu rezoluÈ›ie 1920 x 1080”, dar contează distanÈ›a de la care te uiÈ›i la ecran.

        (Citează)

  3. mircea(primul)

    25/09/2014 la 10:32 AM

    @vlad lumea da 2000+ de lei anual pe un smartphone dar cand vine vorba sa cumpere un monitor pe care sa-l tina macar 5 ani, 1000de lei e deja prea mult. Pt ca lumea e proasta o.O

      (Citează)

  4. @vlad

    Pentru ca telefonul îl È›ii foarte aproape de ochi iar un monitor la distanță mai mare. De fapt, la 27″, este deja televizor È™i ar cam trebui sa fie la distanta unui televizor atunci când îl foloseÈ™ti pentru multimedia (ca pe telefon). Bine, asta nu înseamnă că rezoluÈ›ia lui G3 este folositoare. Aia e overkill.

    @nwradu

    Avantajul bateriei detașabile este ca o poți schimba acum, mâine, în weekend, la plaja, în aeroport, nu peste 2 ani. Peste 2 ani poți duce telefonul în service. Nu știu cât costă bateria la G3 (pentru ca sunt pe plaja și mi-e lene sa caut), dar pentru Galaxy S5 costa 75 de lei la emag. Și vine cu o mica cutiuță de transport. Compară-l aici cu Samsung ul!

      (Citează)

    • @nashu_mare: da, dar nu sunt mulÈ›i ca tine, care să comande imediat încă trei baterii de schimb. Aceia oricum È™tiu ce pot face cu un telefon cu baterie detaÈ™abilă.

        (Citează)

  5. Cum se comporta ecranul la mediul exterior? Am auzit multi useri ca nu se cam vede nimic pe el cand e soare afara chiar daca nu batea soarele direct pe telefon. Ne poti spune ceva despre aceasta? Si ai avut problema cu incalzirea si/sau blocarea telefonului (de asemenea multi se plangeau de chestia asta ca li se blocheaza si trebuie sa il restarteze)? Multumesc

      (Citează)

    • @Alex: vizibilitate foarte bună în soare, nu mă plâng de nimic. Nu mi s-a încălzit excesiv niciodată, dar nici nu m-am jucat ceva, când poate se întâmplă.

        (Citează)

  6. Asta e un review adevarat, gasesti toate informatiile pe care le vrei. Great job!

      (Citează)

  7. Nu este nevoie sa folosesti butonul de power decat la oprirea/pornirea telefonului, pentru a aprinde ecranul dai de doua ori cioc undeva pe ecran, la fel si pentru inchidere (cioc pe un spatiu gol)

      (Citează)

    • @apr: când am telefonul în mână È™i vreau să-l bag în buzunar, de obicei îi sting ecranul de la butonul On/Off, nu prin dublă atingere. Și de obicei se aprindea imediat la loc.

        (Citează)

  8. Nu se deblocheaza din greseala in buzunar? Unii ziceau pe forumuri ca se deblocheaza foarte usor doar tinandu-l in buzunar datorita butoanelor de deblocare pe spate

      (Citează)

    • @Andi: nu, asta mai degrabă era o problemă la G2, unde butonul On/Off este mai bine reliefat. La G3 este destul e plat È™i montat aparent, cum s-ar zice, nu e o problemă.

      Culmea, apare altă problemă când îl bagi în buzunar, când uneori atingi ecranul de două ori și acesta se aprinde fără ca tu să-ți dai seama de asta.

        (Citează)

  9. @nwradu

    Poate nu or fi multi ca mine, dar nu poti prezenta avantajul principal al bateriei interschimbabile ca fiind ala pe care l-ai spus tu, ca asa nu pare deloc avantaj. Avantajul, chiar daca nu e constientizat de multi, este cel pe care l-am spus eu.

      (Citează)

  10. Vezi dacă nu te-am corectat de prima oară cu controllerul de LCD, îi dai înainte cu greșeala. Consumul controllerului din procesor, al memoriei și al generatorului de pixeli din LCD e infim față de consumul ledurilor de la iluminare. E posibil ca din cauza densității, transparența LCD-ului să fie mai mică și așa puterea iluminării să fie un pic crescută ca să compenseze. Dar e puțin probabil și oricum vorbim de câteva procente, nu foarte mult.
    PS: vezi că ai uitat să zici de funcÈ›ia “all in focus”.

      (Citează)

  11. Ref baterie interschimbabila: daca nu ai un incarcator pentru cel putin 1-2 baterii de rezerva, eu nu o gasesc un avantaj. Ce fac, incarc in telefon 1-2-n baterii overnight sau cum? De exemplu, pentru telefonul meu nu am gasit incarcator extern pentru baterii de rezerva. Originale sau macar chinezarii care sa nu ia foc.
    Ref baterie externa de mare capacitate: pai asa cumpar un generator si o roaba.

    @nea_caisa: gen Nokia Refocus? Spectaculos si nu prea.

    semnez, zgarcit utilizator de Lumia 520.

      (Citează)

  12. @ipo

    La Samsung exista adaptoare pentru încărcat bateria la încărcătorul standard cu mufa Micro USB. Se vinde în pachete cu o baterie.

      (Citează)

  13. Sa inteleg ca bateria tine cam la fel de mult ca la G2?
    Cum te intelegi cu al tau G2 dupa jumatate de an de folosire? Bateria tine ca la inceput? Are probleme de interfata precum la G3 (agata, reporneste launcherul?
    Sunt in cautare de un telefon si am de ales intre Nexus 5 la 16Gb, G2 la 32Gb si cu doar 20 de dolari mai scump si One Plus One la 64Gb, practic toate 3 pot sa le achizitionez cu aproximativ 370 de dolari, mai problematic la One plus cu invitatiile si inclin cel mai mult spre G2, mai ales din cauza bateriei. As vrea sa pot sa il folosesc cu netul pornit constant si sincronizari multiple – mail, fb, skype, etc, sa pot sa fac ceva streaming de muzica pe 3G, sa folosesc gps-ul in reprize scurte prin oras sa ma orientez si pentru ceva mai mult browsing si sa ma tina o zi intreaga bateria, ceea ce am emotii la Nexus ca pot face.

      (Citează)

    • @Claudiu: cam tot două zile mă È›ine, da. Probleme cu interfaÈ›a mai are È™i el, mai redesenează uneori totul atunci când ieÈ™i din vreo aplicaÈ›ie, precum din camera foto.

      Pe termen lung problema mare s-a dovedit stocarea de 16 GB ce nu poate fi extinsă. De One Plus One nu știu ce să-ți spun, dar aș alege oricând G2 în loc de Nexus 5. Culmea, chiar acum când stă noul Android după colț probabil că Nexus pare mai atrăgător, probabil va beneficia de update.
      https://www.nwradu.ro/2014/03/avantajele-lui-lg-g2-in-fata-lui-nexus-5/

        (Citează)

  14. Ca idee, POATE NU AM VAZUT EU (in cazul de fata imi cer scuze de pe acum), dar cand faci un review la un TELEFON, ce testezi in primul si primul rand?! Iti spun tot eu: TELEFONUL!!!! Nu media player-ul, nu aparatul foto, nu aparatul GPS, nu …

    Iei TELEFONUL si suni pe Vasile si dupa aia vii si ne spui ca se aude de ce 5 stele, se aude clar, se aude tare, il poti folosi in spatii aglomerate (sau nu), cat de tare se aude soneria samd.

    Dar nah, asta as face eu ….

      (Citează)

    • @Bla: da, pentru că la 2300 de lei, nu e de la sine înÈ›eles că poÈ›i suna pe alÈ›ii È™i că se aude bine, trebuie capitol special pentru asta.

        (Citează)

  15. @Bla: Te iei degeaba de Radu pentru ca a scris despre functia TELEFON:

    “Nu am avut probleme cu semnalul, care a fost puternic peste tot, iar în metrou nu l-am pierdut niciodată. RecepÈ›ia wireless a fost fără probleme. Sunetul în apeluri a avut o calitate foarte bună.”

      (Citează)

  16. Eu nu stiu cum obtii orele astea de autonomie.Am avut 2 g-uri prindeam doua zile doar daca il foloseam pana in 10 %…acum am g3,iar telefonul asta nu prinde o zi de functionare cu netul deschis putin gsp mail whats app si vbit cam o ora.Dupa 10 ore moare..am doua baterii una de rezerva.Pari un tip care este destul de activ,nu inteleg cum prinzi cu G3 doua zile.Am citit multe review uri nimeni nu spune ca l a tinut doua zile…

      (Citează)

  17. Ca tot se discuta mai sus de a doua baterie,evident ca o problema reala ca n ai la ce sa o incarci.Costa 64 de lei la service ul LG de pe Mihai Bravu.

      (Citează)

  18. Ce vă vaitati de baterie, Power case 3800 mai te duce cu ce mai ai 3000 la 2,3 zile cu totul pornit. LG rămâne unul dintre cele mai bune telefoane, precizez pentru călătorii portabile Power de 20000 mai ce vrei mai mult. Baftă tuturor.

      (Citează)

  19. Salut!
    Ce ai alege intre LG G3, LG G4 si Samsung S5?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus