un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Review LG G2, noul meu telefon

5 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

70 comentarii

lg_g2_carcasa_12
La mijlocul lunii decembrie am retras permanent vechiul meu HTC One X și am trecut la un LG G2, telefon despre care vă spuneam ca m-a impresionat foarte mult în cele câteva zile când l-am utilizat anterior. Și da, într-o vreme în care primesc foarte des întrebarea “tu ce-ai alege între HTC One și SGS 4?”, pentru mine am ales acest LG G2, după 6-7 ani de HTC-uri. Practic asta vă spune deja concluzia review-ului: este un telefon excelent. Mai jos vă explic de ce.

Specificații LG G2:

  • ecran de 5,2 inchi, rezoluție 1920 x 1080 pixeli, Gorilla Glass 2.
  • cameră foto de 13 megapixeli, filmare 1080p la 60 fps, cameră frontală de 2,1 megapixeli.
  • procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2,2 GHz, cea mai rapidă soluție pentru Android.
  • 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB stocare internă, fără slot de card.
  • 4G LTE, Wifi inclusiv 802.11ac, Bluetooth 4, NFC, GPS, Miracast, port microUSB, USB-on-the-go, USB host.
  • Android 4.2.2.
  • baterie de 3000 mAh.
  • dimensiuni 138,5 x 70,9 x 8,9 mm, greutate 143 grame.
  • disponibil pe alb și negru.

Preț:

AMBALARE

Cutia este simplă, albă. Înăuntru am găsit telefonul, un handsfree pe cablu (iar cablul este plat, ceea ce împiedică firele să se încurce în buzunar) și un ac pentru deschiderea tăviței SIM-ului, telefonul neavând un capac sub care să umbli.
lg_g2_cutielg_g2_handfree

CONSTRUCȚIE

Am ales varianta neagră și v-o recomand pe aceasta. Deși testasem anterior modelul alb, pe cel negru l-am văzut câteva secunde și mi s-a părut mai discret și un pic mai elegant prin modul în care lumina cade și se joacă pe spatele texturat al acestuia.
lg_g2_1lg_g2_2

Partea frontală este dominată de ecran, muchiile laterale ale lui LG G2 fiind ca și inexistente. Butoanele de control al Android-ului sunt software, afișate direct pe ecran, iar sub acesta se găsește doar sigla LG argintie. Deasupra ecranului puteți observa grila argintie a difuzorului, camera frontală și câțiva senzori.

Spatele este deosebit pe acest model. În primul rând, aici se găsesc butoanele On/Off și volum, pe centru, ceea ce poate vi se va părea o idee ciudată, dar în practică nu deranjează deloc. Atunci când vorbești la telefon, degetul arătător se așează exact peste aceste butoane și este foarte simplu să controlezi volumul în convorbire, iar în rest nu prea ai nevoie de ele. Dacă vi se pare că nu puteți apăsa butonul On/Off atunci când telefonul se odihnește pe birou, de exemplu pentru a verifica ora sau notificările, nu vă îngrijorați – puteți apăsa de două ori pe ecran și acesta se aprinde, un gest foarte bine gândit de LG și despre care vă spun mai multe la secțiunea Interfață.

În plus, butonul On/Off este un pic ieșit în relief, dar nu poate fi apăsat neintenționat, de exemplu punând telefonul mai apăsat pe masă, fiind protejat de plasticul din jurul său. LG a avut o idee inedită aici și le-a ieșit bine.
lg_g2_carcasa_05

Acolo sunt butoanele. Deasupra lor este camera foto/video, iar lângă ea un LED flash foarte puternic (ca lanternă este excelent). În partea de jos avem din nou sigla LG argintie și din păcate aspectul este un pic stricat de acele texte obligatorii privind autorizările de model.

Observați pe partea din spate o textură ca de blugi, făcută direct în material. Nu se simte la deget, dar arată bine atunci când lumina cade pe ea în unghiul potrivit.
lg_g2_carcasa_02lg_g2_carcasa_01

Butoanele fiind pe spate, pe laterale nu avem mai nimic. În partea de jos sunt jack-ul audio și portul microUSB, înconjurat de două difuzoare, pe stânga avem sertarul cartelei microSIM, sus nimic, în dreapta nimic.

Evident, așa cum mă și așteptam de la un telefon high-end, nimic nu flambează, nimic nu scârțâie, totul pare solid îmbinat. Pe total, ca aspect telefonul pare minimalist din față, lipsa de pe laterale a butoanelor elimină unele apăsări nedorite, iar spatele îl particularizează și-i dă un aspect inedit. Este greu să-l detronezi pe HTC One, dar este lejer la același nivel cu SGS 4, dacă nu chiar mai sus.

HARDWARE ȘI PERFORMANȚĂ

Ecranul este excelent. LG a dotat acest telefon cu un ecran HD-IPS ce oferă culori vii și o rezoluție foarte mare (1920 x 1080 pixeli). Nu cred că a văzut cineva telefonul fără să exclame “dar ce culori mișto are!”. Culorile își păstrează nuanța și în unghiuri extreme, dar luminozitatea scade vizibil.

Notificările se aud foarte puternic. Eu îi aud și sunetul și vibrația din altă cameră, iar noaptea îl trec pe Quiet Mode (o altă treabă bună în interfața LG) tocmai pentru ca vreun like pe Facebook să nu mă trezească (unde am ajuns, nu?!?). În plus, sunetul este clar, fără acea “vibrație” suplimentară pe care o au unele modele, de ți se pare că vibrează întreg modulul în interior.

LED-ul de semnalizare luminează la fel de puternic. În prima noapte l-am dezactivat și pe acesta, că lumina toată camera în verde și albastru cu două notificări. Apoi am luat o husă Quick Window pentru telefon și am scăpat de această problemă. În plus, butonul On/Off de pe spate are o lumină albă în jurul său pentru anumite notificări, așa că se aprinde ceva și pe spate, la o adică.

Sunetul în convorbiri este foarte bun, vocea este clară și “apropiată”, adică nu ai senzația că cealaltă persoană este la capătul unui tunel. Mă declar foarte mulțumit. Nu am avut probleme cu semnalul de nici un fel, fie el wifi, 4G sau GPS. De fapt, când m-am dus la Vodafone pentru a lua un SIM 4G (al meu era atât de vechi că nu știa de noua lor rețea), vânzătorul mi-a spus că nu se prinde 4G în magazin, doar afară, dar eu am recepționat rețeaua LTE chiar acolo.

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800, un procesor ultra-rapid cu 4 nuclee ce pot rula la un maxim de 2,2 GHz. Nu-i vorba doar de frecventă, dar arhitectura gamei 800 le-a ieșit excelent celor de la Qualcomm și telefoanele echipate cu așa ceva sunt printre cele mai rapide modele Android de pe piață. În practică, mai rapid decât acest LG G2 este doar Samsung Galaxy Note 3, care are 3 GB de RAM în loc de 2 GB și asta îl ajută în teste și la jocuri. Sub Note 3 vin LG G2 și toate celelalte telefoane echipate cu Snapdragon 800 în configurația cu 2 GB memorie RAM.

Iată câteva teste benckmark ce arată un rezultat de 32.448 în cel mai recent AnTuTu, 16.692 în 3D Mark Ice Storm Unlimited (în celelalte două teste iese Maxed Out, fără scor) și un 20.122 puncte în Quadrant, care din păcate nu a mai fost actualizat cu modelele mai noi de pe piață. Oricum, observați diferența față de vechiul meu One X.

Bineînțeles, aplicațiile rulează toate fără probleme, multitaskingul se face fără dificultate, tranziția de la un program la altul fiind imediată. Ai chiar și un Task Manager la dispoziție.

LG G2 se descurcă foarte bine și în jocuri, dar aici se încălzește pe spate, în zona butoanelor unde probabil se află procesorul său. Se încălzește, dar nu arde ca alte telefoane pe care după un timp nu le mai poți ține în mână și te sperii că poate se strică. Temperatura rămâne la un nivel acceptabil.

Stocarea de 16 GB nu poate fi extinsă cu un card de memorie, așa că poate ar trebui să optați pentru modelul de 32 GB dacă aveți nevoie de mult spațiu. Eu, cu multe fotografii, vreo 3 GB de muzică și niște jocuri i-am ocupat pe primii 14 GB.

AUTONOMIE

Autonomia modelului este foarte bună și unul dintre principalele motive pentru care l-am luat. Bateria de 3000 mAh a lui LG G2 ține două zile fără probleme (o zi, o noapte și încă o zi). Iată mai jos câteva capturi de ecran din diverse zile și puteți citi acolo de câte ore rula pe baterie și la cât ajunsese.

Observați că după 33 de ore mai aveam 18% din baterie. În alt moment, probabil o zi mai liniștită de weekend, după 37 de ore eram abia la 41% baterie. Sunt valori excelente și am descoperit cu plăcere că LG G2 se și încarcă foarte rapid, cam într-o oră și ceva, având încărcător de 1,8 A (față de 1 A, cum era obiceiul până acum). Practic, dacă ai timp 20 de minute să-l ții în priză într-o pauză, l-ai încărcat aproape cât pentru o jumătate de zi.

Autonomia aceasta am atins-o în condiții uzuale pentru mine: 4G, Wifi pornit mereu, se conectează el automat când știe rețeaua, GPS activat automat de către programe, sincronizări automate pentru Gmail, Calendar, Whatsapp, Twitter, Facebook, Play, locație, Instagram, WordPress, Evernote, Facebook Messenger și meteo.

HTC One mă ținea o zi în aceleași condiții și nu-i puteam înlocui bateria. După un an, autonomia probabil s-ar fi micșorat la jumătate de zi. Măcar cu LG G2 am un start mult mai bun și momentan nu folosesc nici Juice Defender și nici opțiunile proprii telefonului de Battery Saver.

CAMERA FOTO/VIDEO

Camera este un alt motiv pentru care am ales LG G2, convingându-mă de la scurtul meu test de anul trecut ca face fotografii bune. Iată mai jos fotografii din timpul zilei. Toate culorile sunt naturale și apreciez detaliile fine precum crengile copacilor sau textura cărămizilor de pe clădiri și a asfaltului. Focalizarea este foarte rapidă, iar expunerea se calculează și în funcție de zona pe care o atingi pe ecran cu degetul.

Fotografiile de mai jos sunt din interior, în zone cu diverse surse de iluminare. Telefonul face bine balansul automat de alb, iar culorile rămân la fel de plăcute ochiului. Îmi place și cum tratează situațiile în care am lumini puternice și umbre. Cu cât lumina este mai slabă, însă, cu atât telefonul pierde din detaliile fine pentru că mărește ISO-ul. Uneori alege un timp de expunere mare și fotografia iese mișcată, dar asta poate fi prevenit cu o mână sigură și indicând zona care te interesează pentru o expunere corectă. Focalizarea devine mai lentă decât în lumina zilei.

Seara și noaptea telefonul face fotografii acceptabile. Îmi place cum se simte ceață în unele fotografii de mai jos, iar bleeding-ul, acel efect de înflorire a surselor de lumină, este totuși ținut sub control. Ce mă bucură este că sunt surprinse suficiente detalii și că luminile sau farurile puternice orientate spre telefon nu distrug imaginea. Creșterea timpului de expunere face ca unele fotografii să iasă mișcate, mai ales în lumină foarte slabă.

Fișierele originale au 4160 x 3120 pixeli, raport 4:3, dar pentru blog le-am redimensionat eu cu o compresie minimă. Toate sunt făcute pe modul Normal. Camera de la LG G2 face și fotografii HDR, panoramice, face mai multe fotografii și poți elimina un element în mișcare din ele, are mod dual-camera cu care te surprinde și pe tine cu camera frontală și te adaugă în imagine, mod sports, mod night, burst de 20 de imagine șamd.

Flash-ul, de asemenea, este bine calibrat și pentru distanțe mici. Detectează bine subiectul și ajustează puterea pentru a nu arde imaginea.

Dacă e ceva să reproșez aici este faptul că nu face mai multe fotografii prin apăsarea continuă a butonului de declanșare, ci trebuie trecut pe modul Burst pentru asta.

Setările camerei te lasă să alegi ISO-ul, balansul de alb, să compensezi expunerea și să adaugi câteva alte efecte. Sunetul de declanșare nu poate fi oprit decât dacă treci dinainte telefonul pe “fără sonor”.

Clipul de mai jos este filmat în întregime cu LG G2.

Pe total, nu-i pot reproșa cu adevărat decât că uneori focalizează lent în condiții de iluminare slabă, când face un hunting nedorit după focalizarea perfectă. De obicei atunci apăs eu unde vreau și compensez astfel pentru telefon.

INTERFAȚĂ ȘI PROGRAME

În primul rând, pe un rând de ecran încap 5 pictograme, nu patru ca la multe alte telefoane. De exemplu chiar și pe Note 3 poți pune doar 4 pictograme pe un rând. Cu 5 pe rând nu mai am nevoie de atâtea ecrane de shortcut-uri, widget-urile pot fi mai mari și alte asemenea avantaje.
lg_g2_5_pe_rand

Apoi, interfața de pe LG G2 este una dintre cele mai complexe și configurabile pe care le-am văzut până în prezent. Câteva exemple:

  • Poți să alegi în ce ordine să fie pe ecran butoanele Android-ului, că poate vrei Back în dreapta, nu în stânga. Poți chiar și să adaugi un buton nou acolo, care deschide meniul de notificări cu o singură apăsare în loc să tragi din partea de sus.
  • Wallpaper continuu pe ecranele telefonului sau fiecare ecran poate avea fundalul său.
  • Până și la folderele în care grupezi programe sau linkuri poți alege fundalul.
  • Poți alege cât de puternic să vibreze și cum.
  • Poți să alegi pentru ce notificări să se aprindă LED-ul.
  • Dialerul are 5 tab-uri cu acces rapid la istoric, contacte, favorite și grupuri.
  • Poți rearanja butoanele din meniul de notificări.
  • O voce îți recită în engleză numele persoanei care te sună sau de la cine ai primit mesaj.
  • Poți alege modul în care se închide ecranul (Retro TV etc) și animația de deblocare sau de slide între ecrane.

Modul Quiet Mode are neașteptat de multe setări. Poți regla între ce ore să se activeze automat și în ce zile, poți seta telefonul să refuze și apelurile sau să sune doar dacă cineva te apelează de două ori în 3 minute, că poate este urgență.

Există diverse gesturi, dintre care cel mai util este double-tap pe ecran pentru a aprinde telefonul. Poți stinge ecranul cu o altă dublă-apăsare pe el. Este simplu și funcționează din prima în 90% din cazuri (te prinzi rapid în ce ritm să apeși) și îți permite foarte rapid să vezi ora sau dacă sunt ceva notificări noi.

Gesturile deja normale, de răspuns la telefon când îl duci la ureche sau de oprit sunetul de apel atunci când îl întorci invers, sunt integrate în interfață.

Battery Saver este un alt meniu din care poți alege la ce prag al bateriei să fie dezactivate anumite funcții.
lg_g2_interfata_20

Guest Mode îți permite să dai telefonul altei persoane (de exemplu copiilor) fără teama că vor strica ceva sau vor avea acces la date importante. Cu Guest Mode alegi la ce aplicații pot avea acces și apoi îl parolezi.

Acestea ar fi cele mai importante artificii din interfață. Pe LG G2 sunt multe alte opțiuni minore sau tot felul de animații ce fac experiența mai frumoasă, de exemplu dacă tragi ușor cu degetul pe ecranul de blocare poți vedea “sub el”, pe ecranul real. Se cunoaște procesorul rapid în acțiune, făcând astfel de procesări grafice fără un efort deosebit.

Pe LG G2 sunt instalate și tot felul de aplicații dezvoltate de LG, multe utile:

  • LG Backup: face un backup la setări și aplicații și le salvează local.
  • Radio: nu multe smartphone-uri au modul radio acum, dar LG G2 are.
  • Life Square: un program care crează un log cu ce faci prin telefon, ce mesaje dai și cui șamd. Din fericire, nu-l trimite și spre NSA (sau nu știm noi asta).
  • Music: aplicația de muzică nu suportă foldere, ci sistemul albume/artiști, dar are o interfață plăcută, cu butoane mari și un widget util.
  • Translate: programul de traducere nu știe de română, ci doar limbile de circulație internațională, dar poate recunoaște textul fotografiat cu camera sau poate asculta ce-i zici tu și apoi traduce în altă limbă.
  • Quick Remote: telefonul are emițător infraroșu și poate lucra ca o telecomandă. În memoria acestui soft sunt protocoalele pentru foarte multe televizoare, set-top box-uri și alte aparate multimedia, ba chiar și câteva instalații de aer condiționat (aici e mai complicată treaba și probabil nu va funcționa). Oricum, dacă te duci în vreun bar sau mall sau la o terasă le poți schimba televizoarele pe ce vrei tu, speriindu-i pe cei de acolo.
  • SmartWorld este un magazin de aplicații și teme pentru telefon.

Video Editor este un program foarte bun. Poți combina mai multe clipuri, poți tăia din ele, adaugi titluri și tranziții, vezi rezultatul în timp real. Este un fel de HTC Zoe cu mai multe opțiune de control, dar cu tranziții mai simple.

Voice Mate este alternativa celor de la LG la S-Voice și Siri. Dacă pronunți în engleză, recunoaște binișor ce-ai zis și îți respectă comenzile. E util în mașină sau în situații când este mai rapid să pronunți în engleză termenii unei căutări pe net decât să-i tastezi în română.

Vi se pare bloatware? Ca definiție se încadrează, dar în practică folosesc multe dintre programele incluse de LG, iar artificiile din interfață mă feresc să instalez alte programe care ar fi făcut același lucru. Dacă este să-i reproșez ceva, este faptul că toate sunetele de apel și de notificări preinstalate sunt (puțin spus) dubioase, ceva voci de cor, de până la urmă mi-am pus altele în telefon.

ÎNTREBĂRI DE LA CITITORI

Am zis ca voi face un review al acestui telefon și mi-ați pus diverse întrebări. Iată răspunsurile, în măsura în care a fost posibil.

Ce varianta de stocare ai ales pana la urma? Merita cea de 32 de giga sau poți sa stai la 16 cu stocare în cloud?
Ia de 32 GB, dacă îți pui întrebarea asta. Eu nu mă joc pe telefon și am 1-2 albume de muzică pe el, așa că mă descurc cu 16 GB, dar pe termen lung cred că se va termina memoria și va trebui să mai șterg lucruri.

De ce cred ca au probleme la difuzor pt. ca si mama a avut mai multe LG-uri si-au crapat tot la fel de repede pt. partea asta , cred ca au o problema generala.
Până acum nici o problemă.

Problems: (comentariul meu este cu bold)
1. Camera (stills): poor quality at low light. (scade calitatea imaginii pentru că mărește ISO-ul. Se poate rezolva doar cu mână foarte sigură, trepied, setări manuale, cam ca la orice telefon. Vezi pozele de mai sus)
2. Camera (video): poor quality due to shaky focus (the video is stable due to OIS, but the focus is shaky). Moving objects appear blurry. Also blurry image at low light. (link). (nu am avut probleme, chiar și în clipul de mai sus focalizează bine deși ninge. Calitatea scade din aceleași motive)
3. External speakerphone – very low decibel levels (link). (Difuzorul este puternic, iar pe speaker poti vorbi foarte ușor cu el pus pe bordul mașinii)
4. A2DP Bluetooth – problems maintaining stable connection with many devices. Also poor sound quality when connected to many devices (link) (n-am încercat decât cu o cască handsfree, a funcționat bine)
5. Random reboots – when trying to get out of the lock screen (link). (nu s-a resetat niciodată singur)
6. Device fluidity – excellent at first days/weeks, but then deteriorates considerably to the point the device becomes laggy (S4 like). It’s possible this has been exaggerated, but for now I’m keeping this as a possible common problem. (nu mi s-a părut, e la fel ca-n prima zi. L-am resetat de două ori într-o lună, de ambele dăți pentru că i se terminase bateria târziu în a doua noapte și s-a închis singur)
7. Screen oversensitive to touch – makes it hard to type correctly on the keyboard or browse the internet (link) (nu am avut probleme, apăsarea este normală)
8. Overheating issue – especially when gaming with CPU intensive games (but also with GPS navigation), after several minutes the device throttles down the CPU to cool down (many threads about this problem). (se încălzește, dar mai puțin ca alte telefoane mai vechi. Din ce am observat, toate telefoanele cu Snapdragon 800 se încălzesc mai puțin decât generațiile vechi)
9. Knock-ON feature doesn’t work reliably – sometimes needs many taps to wake from sleep. (funcționează aproape întotdeauna, iar rar de tot nu merge din prima și la a doua încercare las mai mult timp între apăsări)
10. Choppy youtube playback – especially HD content (nu am avut probleme).

Mai este pe net un clip cu un LG G2 cu ecran touch foarte sensibil, dar nu am avut astfel de probleme. Probabil acela are un defect pe care nu-l poți repera decât în comparație cu alt telefon normal.

COMPARAȚIE CU NEXUS 5

Nexus 5 este făcut tot de LG și are un hardware asemănător, motiv pentru care mulți oameni îl consideră un LG G2 cu Android pur, fără briz-briz-urile din interfață. Nu-i adevărat! Puteți citi review-ul meu pentru Nexus 5, unde m-am arătat dezamăgit de el. Nexus 5 este un telefon bun pentru prețul din state, vreo 349 de dolari. La noi este cu doar 100 de lei mai ieftin decât LG G2, așa că luați cu încredere G2-ul!

Avantaje LG G2 în fața lui Nexus 5:

  • autonomia este dublă
  • camera foto este un mai bună și cu mai multe moduri utile
  • ecranul este un pic mai bun
  • difuzorul este mult mai puternic, auzi notificările
  • anumite artificii și programe incluse sunt foarte utile
  • include hands-free
  • are port IR pentru funcțiile de telecomandă universală

Avantaje Nexus 5 în fața lui LG G2:

  • Android 4.4 (la LG G2 apare prin martie-aprilie)
  • ceva mai mic, 4,95 inchi față de 5,2 inchi

CE E BINE

  • Hardware performant, în special ecranul și procesorul.
  • Autonomie excelentă.
  • Încărcare rapidă.
  • Notificările se aud foarte puternic.
  • Modificări utile prin interfață (Knock-Knock, ordinea butoanelor Android, Quiet Mode).
  • Unele programe integrate sunt foarte bune (QuickRemote, Video Editor).

CE E RĂU

  • Focalizarea în lumină slabă este lentă în unele situații.
  • Butoanele software știrbesc un pic din rezoluția ecranului.

CONCLUZIE

LG G2 este un telefon excelent din toate punctele de vedere și nu-i pot reproșa nimic important. Pentru mine cei 5,2 inchi ai ecranului sunt compromisul perfect între ecran suficient de mare într-o formă totuși ușor de ținut în mână sau buzunar, hardware-ul este foarte rapid, iar micile îmbunătățiri din interfață sunt bine-venite.

Este genul de telefon care te surprinde plăcut după achiziție, deși te așteptai deja la ce-i mai bun, și nu ai cum să regreți că l-ai cumpărat.

Preț:

asus s5507

    70 comentarii

  1. deci n-ai avut bani de un telefon și ți-au luat tabletă… :D

      (Citează)

  2. am eu note 3 si are 5 randuri de pictograme

      (Citează)

    • @alex: 5 pe un rând, nu 5 rânduri. Cred că pe Note 3 ai 5 doar pe rândul de jos, dar o pictogramă este cea care deschide lista de aplicații. În rest, ai câte 4.

      lg g2 5 iconite pe rand

        (Citează)

  3. Eu mi-am luat S4, de care sunt multumit in mare. As fi curios insa sa aud niste opinii si despre Sony Xperia Z1.

      (Citează)

  4. Hmm… ma asteptam la mai mult de la bateria de 3 Ah… Dar si 2 zile e ok in conditiile in care-l folosesti tu, vad ca bara ti-e plina de notificari.

    A, sa nu uit sa ma laud ca “telefonul meu il bate pe al tau” :P – http://imageshack.com/a/img839/4924/s96r.png

      (Citează)

    • @Sabotor: ecranele astea Full HD consumă mult. Totuși, eu sunt mulțumit, ține 2 zile orice i-aș face, iar cu o baterie externă îl mai încarc o dată pentru încă 2 zile.

        (Citează)

  5. @alex
    Și eu am, pe Galaxy S2, 5 rânduri de pictograme. Dar aici era vorba de 5 pictograme pe rând…

      (Citează)

  6. Cel mai mare atu al G2 e, cred eu, faptul că a “dat naştere” la Nexus 5 :D

      (Citează)

  7. La Quick Remote ar mai fi de menţionat faptul că ştie să înveţe coduri IR. Adică îl pui pe modul learning şi îl ţii faţă în faţă cu telecomanda device-ului. Apeşi pe butonul telecomenzii şi după ce telefonul a prins codul, îi spui ce trebuie să facă atunci când primeşte codul acela. Mi se pare genială chestia asta, pentru că într-adevăr poţi integra toate telecomenzile din casă în smartphone.
    Din câte ştiu, doar HTC One mai ştie să facă asta.

      (Citează)

  8. Cum te-ai adaptat cu diferenta del a HTC Sense la interfata celor de la LG? Mie personal mi se pare destul de urata…

      (Citează)

    • @Andrian: e ok, m-am adaptat ușor. În practică, Sense îmi era indispensabil mai pe la începuturi (l-am avut și pe HTC Hero și pe Desire, de exemplu), dar apoi am văzut că mă adaptam ok și la alte telefoane.

      Eu vreau chestiile minore precum adăugarea automată a fotografiilor la contacte, un dialer suficient de deștept, un meniu de notificări cu niște shortcut-uri în el șamd. LG G2 le are pe acestea. Îmi place mult și că pot schimba ordinea butoanelor de Android, îmi place și acel Quiet Mode, îmi place grila de 5×5 pictograme, micile animații care, deși inutile, îți lasă senzația că s-a muncit la telefon.

      Pe total, interfața de pe LG G2 se apropie mai mult de ce-mi plăcea la HTC față de, să zicem, TouchWiz de la Samsung. TouchWiz s-a cam concentrat mai mult pe programe dezvoltate de ei (sharing de ecran, sertarul acela lateral șamd) și mai puțin pe îmbunătățirea unor elemente de bază.

      Și LG G2 mai are chestii, dar nu le-am prezentat eu pentru că le-am dezactivat. Au niste Qslide Apps care apar pe ecran (de exemplu calculator) și le poți face translucide ca să vezi ce scrie în emailul de sub ele, are un meniu Slide Aside în care faci un gest cu 3 degete. Pe astea le-am arătat la tableta LG G Pad, dar sunt toate și pe G2. https://www.nwradu.ro/2013/11/review-lg-g-pad-o-tableta-de-83-inchi-foarte-eleganta-si-performanta/

        (Citează)

  9. inca odata : ) N3 are 5 linii de pictograme * 5 randuri de pictograme. la o cautare “note 3 menu” pe google se vede

      (Citează)

  10. Eu am Lg 4xhd, fratemeu S3, sunt din aceeasi gama dar Lg mi se pare ca are forma ceva mai eleganta si se misca ceva mai bine. Desigur a trebuit sa trec peste remarci gen: numa taranii isi iau LG ca nu au bani de altceva. Cand tii in mana un Allview remarca asta este priceless. :)
    Daca ar fi sa imi schimb acum telefonul cu siguranta G2 ar fi in topul alegerilor.

      (Citează)

  11. @alex, ei se refereau la home screen, nu în meniu.

      (Citează)

  12. Îți mulțumesc pentru precizările făcute la comentariile mele din celălalt articol. Sunt convins 100 la suta de calitatea telefonului și o sa mi-l procur. Keep up the good work!

      (Citează)

  13. Pentru cei care vor mai multe icoane sau mai multe randuri, e recomandabil Nova Launcher: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=en

    Este cel mai popular launcher, are dock scrollabil, teme diferite o groaza de configuratii, diverse gesturi…

      (Citează)

  14. Un review slab, mult prea plin de subiectivism. Era mai potrivit un titlu de genul “telefon ca al meu n-are nimenea”. Inca tot nu inteleg ce rost are sa dai cu ~1000 de lei (vorbind strict de sua) in plus fata de nexus 5. Doar camera e mai buna si posibilitatea adaugarii unui sd card in rest plasticul de pe spate, jocul butoanelor de volum si s.o. care va ramane curand in spate ma fac sa spun nu acestui telefon. G1 nici pana in ziua de azi nu are kitkat in timp ce N4 are.

      (Citează)

    • @Paul: dacă ești în SUA, probabil că nu are rost să dai în plus așa o sumă mare. Dar bănuiesc că nu ești. În rest, Fdilo a zis-o perfect și am zis-o și eu în review-ul de la Nexus 5, diferența dintre telefoane este uriașă.

        (Citează)

  15. @Paul. doh, normal ca nexus primeste actualizare instant, ca e produsul google. compari mere cu pere. si ce ma intereseaza pe mine pretul din SUA? wtf. la noi e cu 200 lei mai mult, tine doar de gust si de ce vrei tu de la un smartphone.
    mai degraba te intrebi daca merita diferenta de pret dintre nexus 5 si 4.

      (Citează)

  16. Alin: Normal ca NU compar mere cu pere ca vorbim tot despre telefoane mobile de tip smartphone, nu compar un telefon fix cu unul mobil. Si da, evident ca tine de ceea ce vrei tu de la un smartphone: sa il poti folosi si dupa 1 an cu suport oficial sau sa iti iei un telefon “G” si dupa un an sa cauti update-uri pe xda.

    Oricum vad ca am suparat multi dintre cei care s-au fraierit cu achizitionarea unui G de am primit atatea minusuri, lucru ce ma amuza teribil.

      (Citează)

  17. @Paul:

    Ar trebui sa te amuze. Tocmai ai castigat internetele cand ai zis ca parerea expusa pe un blog de unul care putea sa isi ia orice telefon ar fi vrut este prea personala.

      (Citează)

  18. Paul, ca posesor de LG G2 îţi spun următoarele: telefonul nu are posibilitatea adăugării unui card SD(doar versiunea din Coreea are), butoanele de pe spate nu au niciun fel de joc, nu ştiu unde ai văzut, iar plasticul de pe spate mi se pare destul de bun(oricum, pentru majoritatea, inclusiv eu, nu contează, oricum îşi cumpără o husă de protecţie şi nu simt materialul telefonului).
    În plus, faţă de Nexus 5 are mai multe avantaje, nu doar camera:
    1. Interfaţa LG: aici depinde şi de preferinţe, dar, pentru mine, interfaţa stock e mult prea stock, nu are nimic special, nu are multe funcţii, cum ar fi schimbarea poziţionării butoanelor, modul de noapte, Smart Video, Ecran inteligent, tot felul de gesturi. Mici, dar utile, aşa cum spunea şi Radu;
    2. IR blaster: folosesc zilnic IR ca telecomandă, o funcţie la care nu cred că aş putea renunţa;
    3. Knock-ON: ar putea intra tot la interfaţă, dar este atât de utilă, încât o trec separat. Nu mai trebuie să găsesc butonul de pe spate şi funcţionează foarte bine. Un sfat: pentru a nu mai da rateuri aşa des, încercaţi să mai ţineţi puţin degetul apăsat pe ecran, la a doua apăsare. Al doilea: pentru a bloca ecranul, apăsaţi de două ori pe bara de sus, indiferent dacă eşti în homescreen sau nu;
    4. Butoanele de pe spate: sunt excelente. Fac utilizarea cu o mână mult mai uşoară, fiind într-o poziţie normală a degetelor. De asemenea, în timp ce vorbeşti la telefon, e simplu să reglezi volumul. Necesită puţină obişnuinţă, dar, după câteva zile o să te întrebi de ce nu au toate telefoanele butoanele în configuraţia asta.
    5. Ecranul mai mare: da, e vorba de doar 0,2 inch, dar diferenţa asta e aproximativ egală cu mărimea butoanelor capacitive. Orice în plus e mai bun, mai ales când e vorba de o aşa minunăţie de display Full HD.

    Sunt sigur că am mai omis din avantaje. Plus, nu îmi spune tu mie de 1000 de lei în plus, că eşti în România. La PcGarage sunt la acelaşi preţ, la eMag e diferenţă de 200 de lei, la Altex la fel. Nu văd de ce te-ai zgârci la 200 de lei(sau chiar deloc, depinde de unde îl iei), doar pentru a primi update-uri mai rapide la Android, când sunt atâtea avantaje pentru G2.

      (Citează)

  19. @Radu, gata, am inteles, ti-ai luat LG G2, dar termina cu prostiile astea ca diferenta dintre Nexus 5 si LG G2 e uriasa, ca unii s-ar putea chiar sa te creada.

      (Citează)

  20. Aici ii dau dreptate si lui coke, diferenta nu este chiar asa mare intre ele si exista un grad de subiectivism cand vorbesti de G2 vs N5 si ca exemplu :

    1. Articol despre seria Nexus de acum cateva zile
    “totul într-un telefon relativ bun ca specificații”

    2. Review G2:
    “procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2,2 GHz, cea mai rapidă soluție pentru Android.”

    Asta tinand cont ca este vorba de acelasi SoC.

      (Citează)

    • @Stefan J.: corect, dar daca nu mă înșel mă refeream la seria Nexus în general, nu doar la N5 care a avut un super-procesor. Restul au fost bune pentru prețul lor, dar nu cel mai tare în acel moment.
      Chiar și la N5 sunt dezamăgit de baterie și de cameră, de asta cred că am spus că prețul este bun doar în SUA, la 349 dolari.

        (Citează)

  21. Sunt posesor de Nexus 5 luat din SUA cu 1500 lei. Dacă ar fi trebuit să dau 2000 de lei pe el, în mod 100% sigur aș fi pus încă 200 pentru un G2. Dați-mi voie să explic:
    1) Nu mă interesează versiunea de Android. Salturile mari se fac odată la câteva iterații. Habar n-am ce am eu în plus față de 4.3, 4.2 sau 4.1.
    2) Launcherul vanilla este îngrozitor. Am băgat Nova Launcher pe el după prima săptămână, deci +1 la ce zice Nashu Mare. Dezavantajele sunt că nu poți redimensiona icoanele (eu le prefer cât mai mici și mai multe), nu poți scăpa de Google Search de sus, nu poți schimba paginarea în app drawer, nu poți adăuga gesturi (pe Nova mi-am pus de exemplu swipe down pentru a deschide bara de sus pe pagina cu toggle-uri, ceea ce pe launcherul stock necesită încă o apăsare de buton), culori, personalizare și muuuulte altele. Îmi lipsește totuși Google Now. Acum trebuie să fac swipe up de pe butoanele virtuale, înainte aveam mereu pagina din stânga în launcherși era foarte comod pentru vreme, trafic și cardurile cu articole noi pe site-urile pe care le frecventez.
    3) Camera e lentă. Nu mă deranjează asta și fac poze mai bune decât cu S3-ul precedent, însă dacă tot dau douăjdemilioane, nu mai bine iau ceva mai bun?
    4) Speakerul e într-adevăr foarte moale. M-am rugat la toți zeii când am citit review-ul lui Radu (l-a publicat între comanda mea și sosirea coletului) să fi avut el un model mai șui, însă nu a fost așa. Ratez multe apeluri din cauza sonorului prea încet, ca să nu vorbesc de faptul că în spații deschise sau largi, mall, exterior, facultate, nu pot asculta un video fără căști.
    5) Bateria nu este așa proastă precum o penaliza Radu. Pe mine mă ține o zi întreagă cu activitate maximă, aplicații în background și multe jocuri. Însă în aceiași bani dacă îmi oferă cineva o autonomie dublă n-aș refuza.

    Per total e de departe cel mai bun telefon pe care l-am avut în viața mea raportat la vremea lui. S3-ul, nou-nouț din cutie agăța în TouchWiz, în timp ce N5 fluieră și prin Nova. Ecranul și build quality-ul sunt impecabile și îl recomand maxim oricui îl poate lua la banii ăștia. Însă la 2000 lei începi să-i simți neajunsurile și să te întrebi dacă merită să dai cu 30% mai mult doar pentru update-uri la timp pentru feature-uri pe care nu le vei ști niciodată.

    Scuze pentru wall of text, continuați, vă rog! :)

      (Citează)

  22. @Radu, the verge si engadged le-au dat aceleasi note in urma review-ului, doar la tine citesc ca LG G2 e cu mult peste Nexus 5. Tocmai de asta iti spuneam sa fii nitsel mai retinut in astfel de afirmatii.

      (Citează)

  23. 1) Poti pune mai usor orice interfata pe Nexus decat pe LG
    2) De mancare nu face?
    3) Deci lauzi o aplicatie care da rateuri. Super
    4) Sunt asa de excelente incat niciun alt producator nu vrea sa le implementeze.
    5) Inseamna ca pentru tine Xperia Z ultra e telefonul perfect?

    Niste argumente serioase are cineva in favoarea lui G2? Sau vorbim de microni si ca poate intinde rufele?

    nwradu: Pretul recomandat pentru nexus este de 349E in europa in timp ce pentru G2 e 499E . Deci diferenta e mai aproape de 1000 de lei decat de 200 cum e in romania. Eu vorbeam de tari civilizate nu de romania.

      (Citează)

  24. @paul, un argument favorabil pentru LG G2 e ca n-are wireless charging, pe sistemul ca oricum n-avem nevoie de el. Nici de incarcare wireless si nici de update-uri de sistem cat mai rapide.

      (Citează)

  25. Nu cred ca se alege acum titlul de telefonul anului, aici printre comment-urile astea. Probabil Paul are N5 si ii tine partea (sau daca nu are, nu inteleg de ce depune atata efort), iar Radu a ales LG dupa ce le-a butonat pe ambele si i-a placut asta mai mult. Sunt sigur ca daca in timp se dovedeste a fi un telefon slab, o sa aflam de pe blog.

    De-aia sunt o mie de tipuri de telefoane, ca sa isi aleaga fiecare ce vrea si sa foloseasca ce crede el ca ii este cel mai util. Nu trebuie sa fie toata lumea de acord ca un singur telefon e cel mai bun de pe piata. Fiecare are clasamentul lui si alege ce ii place. Eu cred ca se umple degeaba sectiunea de comment-uri.
    In loc sa afli detalii care pentru unii ar putea sa fie utile in vederea achizitionarii unui telefon, citesti aluzii puerile si rasuflate, cum ca ar face telefonul de mancare. Ce penibil.

    Paul, sper ca ai avut ocazia sa manuiesti aparatele astea doua macar o saptamana, ca sa te poti pronunta cum trebuie. Asa putem citi fiecare comment-uri de pe net si review-uri de pe tot felul de site-uri de la oameni care se pricep si vorbesc in cunostinta de cauza.

      (Citează)

  26. @Alin, eu an Nexus 5, si pot fi extrem de obiectiv. Pot accepta plusurile evidente pe partea de baterie si tap to unlock, care mi se pare genial la LG G2. Dar n-am cum sa intervin cand citesc prostii si exagerari cum ca diferenta dintre LG G2 si Nexus 5 e uriasa, adica LG G2 e un telefon cu mult mai bun decat Nexus 5. Tocmai de asta am intervenit.

      (Citează)

  27. Coke, nu la tine ma refeream, ci la “cârcotașul” Paul care imi lasa impresia ca vorbește in dodii, doar de dragul de a fi hater.

      (Citează)

  28. Alin: Pe unii ii intereseaza ca are IR si ca poate fi folosit ca si telecomanda. Asa ca imi rezerv dreptul de a face aluzii asupra modului de folosire a telefonului. Cat despre cracotas, nu sunt deloc. Admit fara doar si poate ca note 3 e un super telefon si ca isi merita pretul. La fel si cu one/one max care le consider peste G2 sau nexus datorita calitatii sunetului sau a constructiei deosebite. Am 4 telefoane de care ma folosesc si am avut timp de o luna si g2 astfel incat sa imi formez o opinie destul de pertinenta asupra a ce poate sau ce nu poate.

    Desigur ca nu ma asteptam sa zica Radu ca telefonul e naspa avand in vedere ca nu poti sa recunosti ca te-ai semi-fraierit pe blogul tau dar macar un review ceva mai obiectiv putea exista. De exemplu pe toate blogurile si site-urile am vazut ca g2 se aude mai incet si decat nexus 5 (care se aude foarte incet) iar aici nu am vazut acest defect. Desigur ca sunt mai multe probleme ale telefonului dar nu am vazut decat unul la contra aici.

      (Citează)

  29. @nwradu
    “…la N5 sunt dezamăgit de baterie…”

    http://imageshack.com/a/img837/1780/dmal.png

    Bun, l-am folosit doar ca si telefon, cu cateva exceptii (verificat un mail cand nu eram in fata calculatorului, citit o stire cand eram “pe tron”, ma rog, chestii dinastea usoare) dar tot am fost impresionat de autonomie. A ajuns sa fie comparabila cu autonomia vechiului meu E51. Wi-Fi, Bluetooth si GPS always on.

      (Citează)

  30. @Paul: bucura-te de N5 pana la prima actualizare de OS. Asa am facut si eu si cu N4 pana la update-ul la 4.4(.2) care mi-a facut bluetoothul inutilizabil (google it, e pb comuna, veche de cateva luni si INCA nerezolvata). Quality control-ul de la google e o gluma la ei aparent….

      (Citează)

  31. am vazut ca ai adus vorba de JuiceDefender in review. Da rezultate folosirea ei, eu unul sunt cam sceptic in privinta aplicatiilor care iti ecomisesc curentul din baterie? Eventual faci un mic articol sa ne lamuresti, ca nu cred ca sunt singurul. Multumesc.

      (Citează)

  32. HTC One – the best!

      (Citează)

  33. Cateva intrebari, sunt in dilema ce sa imi iau si G2 pare candidatul cu cele mai mari sanse.

    – cum e cu custom roms? Bootloaderele sunt blocate ? Mai precis, daca pun custom recovery/rom pot oricand sa revin la setarile din fabrica daca ceva nu merge ok, fara ca cei din service sa isi dea seama ? Ma refer aici daca au porcarii gen Knox flag la note3/s4

    – am mari indoieli legate de partea din spate care e lucioasa si da impresia ca aluneca usor din mana/buzunar. Cum se simte in mana ? Se tine bine ? Nu creaza probleme spatele ?

    – Cum e ecranul la partea de backlight bleeding/dead pixels ? La n5 pe xda se plange multa lume de backlight bleed.

    – ce puncte negative ai mai gasit la el ?

      (Citează)

  34. Salut …poti te rog frumos s imi spui de unde ai luat husa ptr lg g2 quick window…eu nu o gasesc…

      (Citează)

  35. Poti sa imi recomanzi ceva mai de calitate…tot in stilul acela…

      (Citează)

  36. Eu detin un LG G2.In proportie de 95% sunt de acord cu cele spuse de tine.
    Ce nu pot sa inteleg eu,este cum de tine bateria asa de mult.O singura data am prins 2 zile si ceva cu telefonul dar nu l-am folosit aproape deloc.In rest eu intr-o zi de uz normal,imi spune baterry usage intre 30% si 35% mi se descarca in 10-11 ore.Mentionez ca n am 4g.Am fost cu el la LG si mi au zis ca e normal ca un smartphone cu display asa de mare sa ai o astfel de autonomie.
    Toate site urile care l au testat i-au laudat autonomia,zicand ca poate ajunge la 2 zile fara probleme…cred ca are al meu ceva.
    In ceea ce priveste celelalte aptitunidi ale telefonului nu am ce spune,sunt absolut excelente.Personal,mie imi place cel mai mult display-ul si fidelitatea culorilor.

      (Citează)

  37. Si o ultima chestiune,cand ai spus ca are radio la ce anume te referi? Ca merge Radio fara casti? Mie nu-mi merge…

      (Citează)

    • @Catalin: nu merge fără căști, ele sunt antena pentru radio. Dar multe telefoane moderne nu prind deloc radio FM.

      Cât despre autonomie, e posibil să ai un program “nărăvaș”. Am observat și eu că uneori bateria scade în ritm accelerat și n-am identificat de ce, dar e o combinație de programe sau servicii Android care rămân deschise în memorie și consumă totul. Dacă dau un restart se rezolvă treaba, semn că pe undeva e un memory leak sau ceva scris prost. Posibil ca upgrade-ul la 4.4 să repare asta.

        (Citează)

  38. salut. quickwindow se activeaza automat? am luat o astfel de husa flip insa nu imi imaginez ce anume fac gresit. oare faptul ca am upgradat la 4.4.2 sa constituie o problema?

    PS. da, am activat quickwindow din setari–>accesorii

      (Citează)

    • E automat când închizi husa, da. Verifică să ai magnet în ea, un pic mai jos de deschidere și în dreapta ei, că prin acel magnet telefonul sesizează închiderea husei peste ecran.
      E originală? De unde ai luat-o?

        (Citează)

  39. Buna ziua,
    Urmeaza sa-mi cumpar un telefon nou, iar candidatii Sunt SG S4, LG G2, HTC One. Probabil nu as sta pe ganduri, daca SG4 ar avea… nu radeti: Radio Fm. Pentru mine este foarte important acest aspect, cum si un aparat foto bun. Asadar deocamdata castigator este LG G2. Na ma incanta unde au fost puse butoanele de volum, sper ca ma voi obisnui.
    Insa am citit si niste aspecte negative, ingrijoratoare:
    – softul telefonului este slab
    – sunetul este mult mai slab, fata de Samsung, sau HTC (si la casti, si la difuzor)

    Ati constatat ceva probleme serioase de cand il detineti?

      (Citează)

    • @Levi: nu. Cu butoanele te vei obișnui rapid, o să vezi.

      Softul… depinde. Mie mi se pare foarte util, programul lor de muzică este bine făcut (știe și foldere), au și alte artificii pe acolo etc.

      Cât despre sunet, nu știu la ce te referi. Difuzorul extern este foarte puternic, auzi notificările și din altă cameră, iar la căști nu am întâmpinat probleme. E drept, ascult muzică la o pereche de căști Sennheiser luate separat, cele de la handsfree nu-mi stau în ureche prea bine.

        (Citează)

  40. Am achizitionat un lg G2 si sunt multumit de el cu singura mentiune ca partea din spate, capacul, cam scartie chiar din primele zile de utilizare. Si al tau face la fel?

      (Citează)

  41. Am achizitionat si eu acest telefon de curand si o parte din cei cu care vorbesc imi spun ca aud un faşait atunci cand vorbesc eu. Nu reusesc sa imi dau seama daca e vorba de retea (Orange) sau e de la telefon si sa il trimit inapoi.
    Tu ai avut problema asta? Mersi

      (Citează)

    • @joe: nu, dar dacă doar o parte îți spun de problemă și alții nu, înseamnă că-i de la ei.
      Ar putea fi de la tine (microfon prost etc), dar s-ar manifesta cu toți.

        (Citează)

  42. @nwradu: multumesc, asa inclin si eu sa cred dar cum e o problema cunoscuta la acest telefon am zis sa verific bine. Mai e si varianta in care e de la mine si unii au urechea mai fina :)

      (Citează)

  43. Indraznesc si eu o intrebare… Cum fac sa maresc timpul de afisaj pentru quick window, am sapat pe net fara succes, in setari nu vad, si mi se pare ca se inchide prea repede, cred ca tine doar 2 secunde si se inchide..

      (Citează)

  44. Super Alfin Tengo las Gemas Que Tanto Desee ♥ ♥ ♥ ♥ Realmente funciona (Y) (Y) Les dejo aqui el Link Para que Ustedes Tambien Lo Hagan, Apresurense antes de que el Hack ya no funcione.! :/ :D (Y) ♥
    Link —-> http://dragoncityhacksfreefb.jimdo.com/ <—-

      (Citează)

  45. Dețin acest smartphone de câteva zile și abia acum am dat de threadul ăsta de pe xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2498827
    Al tău are astfel de probleme? Pe mine lucrul ăsta mă îngrijorează, sper să fi nimerit un exemplar fără probleme ca să mă pot folosi de cameră.

      (Citează)

  46. am o problema la acest telefon. l am achizitionat acum 17 zile si nu primeste notificarile de pe fb sau sms. Defapt se aude cate un zgomot slab sau deloc. Stiti ce problema poate avea ? multumesc anticipat

      (Citează)

  47. @Radu: Tind să cred că acele zgârieturi nu sunt făcute intenționat. Din păcate, după doar 3 săptămâni de utilizare, lentila mea arată așa: http://i.imgur.com/ZUKJPDQ.jpg
    Am folosit cu mare grijă telefonul, m-am uitat de două ori înainte să îl așez undeva. Din câte am citit, sunt zgârieruri foarte fine pe stratul care acoperă sticla.

      (Citează)

  48. Pana acum un an, doi, nu am auzit nimic bun despre telefoanele LG. Toti se plangeau de calitatea slaba si de desele blocaje. Acest review complet insa ma incurajeaza sa includ LG in lista producatorilor evaluati pentru achizitia unui viitor telefon mobil.
    Multumesc.

      (Citează)

  49. Am achiziționat si eu acest telefon de vre.o 2 saptamani.am doar doua probleme cu el.1:Unul dintre difuzoare a murit[stângul]2:Se încarcă In aproximativ 15 ore.Care ar putea fi problema?

      (Citează)

  50. Salut. I-am cumparat si eu telefonul sotiei de Black Friday. L-am prins in oferta de 1139 parca chiar de pe blocgul tau. Imi poti spune de unde ti-ai luat husa Quick Window? Crezi ca mai gasesc pe undeva prin Romania?

    PS: Multumesc pentru review si pentru articolul de BF. Ambele m-au ajutat sa cumpar acest telefon care m-a scapat de toate reclamatiile din partea sotiei referitoare la functionarea telefonului, asa cum se intampla cu cel dinainte (Sony Xperia P).

      (Citează)

  51. Adaug acest comentariu pentru ca am uitat sa ma abonez la aceasta discutie astfel incat sa primesc mail cu notificari :)

      (Citează)

  52. lg g2 poate fi”facut” sa mearga cu videoproiectorul pentru android aiptek a 50p ?
    multumesc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus