►► Susține blogul cu un click la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip・PC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
La cât de puțin rezistă bateriile din telefoane, o baterie externă care să le încarce chiar în buzunar este un gadget foarte util în zilele noastre. Iar când, printre toate chinezăriile de pe piață, apare și una de la Duracell, devin foarte interesat de ea. Citiți mai jos un review și înainte de concluzie este și un concurs unde puteți câștiga o astfel de baterie.
Specificații:
Preț:
Încărcătorul acesta vine ambalat în plastic, dar din fericire unul cu zonă specială pentru rupere și desfacere. Înăuntru am găsit acumulatorul, un cablu USB la micro USB, un adaptor de la micro USB la mini USB (ca să poți încărca și ceva cu acest tip de port) și un mic manual.
Încărcătorul Duracell este ușor și destul de mic. Este mai mic decât telefonul meu, dar de două ori mai gros. Totuși, nu-i o problemă să-l porți la tine. Carcasa pare rezistentă, bine făcută.
Ștecherul se atașează direct în spate. Asta e cu dus și întors. Partea bună este că-l poți încărca direct de la orice priză fără a avea nevoie de vreun cablu, partea proastă este că acel ștecher te incomodează la transport și deci îl vei demonta de acolo.
Pe fața principală este un indicator luminos cu 3 poziții, LED-urile verzi indicând stadiul său de încărcare.
În partea de jos sunt cele două porturi USB, de la care poți încărca două dispozitive simultan (500 mA la fiecare, ca de la USB-ul unui calculator) sau un singur dispozitiv cu un curent de 1000 mA, ca de la priză. Am folosit cablul inclus în pachet, dar poți folosi orice cablu cu porturile necesare.
Acest Duracell este printre acumulatoarele externe ce pot încărca și dispozitive Apple fără probleme. Apple are încărcătoare speciale, în care pinii din mufa USB sunt șuntați într-o anumită configurație, așa că nu toate încărcătoarele sunt compatibile. Acesta este, dar trebuie sa folosiți cablul primit cu iPhone-ul sau iPad-ul sau iPod-ul vostru, evident.
Acumulatorul Duracell se încarcă de la priză în aproximativ 2 ore. LED-urile verzi indică starea lui de încărcare, iar ulterior o poți afla prin apăsarea pe acel buton.
Rețineți că 1800 mAh este capacitatea acumulatorului Duracell, dar încărcarea unui dispozitiv se face cu un randament mult mai mic, ca la orice astfel de baterie externă. Altfel spus, nu mă așteptam să poată încărca 100% un dispozitiv cu baterie de 1800 mAh, ci cam jumătate.
Și așa a și fost. Mi-a încărcat telefonul de la 21% la 73% în puțin peste o oră și jumătate. L-am testat de două ori și cam aceasta a fost performanța lui, transferă aproximativ 800-1200 mAh către alt dispozitiv în regim AC Charging, ca de la priză. Asta înseamnă 5 ore suplimentare de “viață” pentru telefonul meu, exact cum promite Duracell pe cutie.
Telefonul meu funcționa în acest timp. Dacă l-aș fi ținut închis, astfel încât să nu și consume curent pe wifi și restul sincronizărilor, cred că s-ar fi încărcat cam 70%. Mă mulțumește încărcarea destul de rapidă.
Vă spuneam de un concurs. Cei care mi-au trimis dispozitivul pentru test vor să dea și cadou unul. Pentru a participa la concurs, scrieți în comentarii o situație când v-ar fi fost util un astfel de gadget, un moment când aveați nevoie de telefon sau de tabletă și i s-a terminat bateria. Dacă nu aveți o astfel de poveste, măcar închipuiți-vă o situație în care v-ar fi util.
Comentați cu o adresa de email validă, iar peste câteva zile aleg un câștigător (random sau în funcție de cât de bună este istorisirea). Organizatorii vor să aveți peste 18 ani pentru a participa.
Participand la acest concurs confirmi ca ai citit si inteles regulamentul, ca ai peste 18 ani si ca esti de acord sa fii contactat de agentia 2activePR in numele P&G.
Un astfel de gadget poate fi o bună salvare pentru cei ce folosesc intens telefonul și rămân fără baterie în momente importante. Sunt multe astfel de dispozitive pe piață, dar numele Duracell spune multe și despre calitatea acestuia.
Preț:
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
53 comentarii
22/05/2013 la 11:10 AM
Tinand cont ca o mare parte din zi sunt pe drum din cauza job-ului, am si pierdut numaratoarea de cate ori am ramas fara baterie la telefon cand aveam de trimis urgent un mail. Eu l-as lua cu mine in fiecare zi, asa stiu sigur ca pot sa imi fac treaba mai lejer. Telefonul care il am este un HTC 8S, care are o autonomie decenta dar la un heavy use, se duce in mai putin de o zi bateria.
Alex I.(Citează)
22/05/2013 la 11:13 AM
Nu mi-ar fi util deloc. Poți să-l păstrezi :D .
nea_caisă(Citează)
22/05/2013 la 11:19 AM
Dispozitivul mi-ar folosi pe la munte, cand esti pe coclauri la ceva distanta de orice cabana cu priza si constati ca nu mai ai zeama la telefon. Aproape ca-ti poate salva viata intr-o situatie de urgenta. :-)
Mark-3000(Citează)
22/05/2013 la 11:24 AM
Un device folositor, de preferat unei a doua baterii (mai ales ca la unele telefoane nu poti schimba bateria). Personal l-as folosi in calatorii lungi cu avionul unde nu am o sursa de alimentare sau cand am nevoie de gps-ul telefonului pe motocicleta. Am vazut ca exista modele si cu celule solare, bune in varf de munte.
Valentin(Citează)
22/05/2013 la 11:30 AM
Daca pinii stecherului erau rabatabili dispozitivul era mai mare si incomod, consider ca e foarte ok asa cum e. Sunt curios totusi la cate cicluri complete de incarcare / descarcare rezista?
Dragos S.(Citează)
22/05/2013 la 11:36 AM
Eu personal l-as folosi pt a-mi alimenta telefonul cand particip la concursuri e alergare montana.
Cum multe se intind pe o distanta de peste 40 de km si perioada de timp de peste 5 ore trebuie sa opresc toate functiile telefonului si sa o pastrez doar pe cea de GPS si sa ma rog ca ma tine bateria pt a ajunge la finish.
Mstan(Citează)
22/05/2013 la 11:36 AM
Am un HTC Desire cu rom custom si se intampla uneori ca wifi sau datele sa ramana blocate pe switch off. Este ceva ce se manifesta rar, insa, daca nu sunt atent, consecinta este ca imi consuma foarte repede bateria. Se rezolva repede printr-un restart al telefonului, totul este sa imi dau seama cand se intampla.
Intr-o astfel de situatie am fost intr-o zi cand, invitat fiind la o prezentare care s-a tinut la shop-ul Ferrari de pe DN1, am facut cateva poze la niste jante si m-am trezit doua ore mai tarziu, pe la ora 12, cand trebuia sa imi sun un coleg sa ma ia de acolo, ca aveam doar 5% baterie. Am incercat sa sun, dar telefonul s-a inchis inainte sa reusesc. Daca aveam la mine aceasta baterie, scuteam cateva ore de plimbat prin trafic si ceva bani dati pe bilete de maxi-taxi si autobuz.
cartus(Citează)
22/05/2013 la 11:43 AM
Este foarte util mai ales cand pleci din tara. Am fost vara trecuta in Turcia si acolo am folosit telefonul cat am putut. La ora 8 cand plecam de acasa avea 100%, dar cu 3G activat, GPS, ba un ghid al Istanbulului pe mobil, ba verificat pe internet ce mai e de vizitat, ba o traducere, ba niste poze / filme… Pana la 5 deja bateria era la pamant. Telefonul era un S3, iar bateria de 2100 mAh din pacate nu a facut fata. De aceea un dispozitiv de genul ar fi extrem de util.
Alex D(Citează)
22/05/2013 la 11:47 AM
S-a intamplat cu un telefon mai vechi dar e true story, odata eram in drum spre manastirea Dervent si pe drum am vazut pe un deal apropiat o caprioara. Nu am avut camera la mine si am zis sa fac poza cu telefonul. M-a suprins cat de cuminte era si faptul ca nu s-a speriat dar nu va puteti imagina furia cand am intrat in camera foto a telefonului si nu ma lasa sa fac poza pentru ca nu era baterie suficienta. Asa a ramas o poveste pe care 80% din celor care o povestesc nu o cred.
Radu T(Citează)
22/05/2013 la 11:49 AM
Pff, mi-ar fi util incarcatorul asta diseara, la concert la Megadeth, ca am uitat sa-mi incarc telefonul full si mi-e tare teama sa nu raman fara baterie. La primul concert al trupei in Romania am trecut la intrare pe langa niste lazi metalice cu echipament pentru concert si, asteptand sa intru la coada am vazut una argintie pe care era un sticker pe care scria “Dave”, deci erau chitarele lui Mustaine, sau cine stie ce alte scule de-ale lui. Si n-am putut sa fac poza, ca n-aveam baterie la telefon. :)) Pe vremea aia aveam un Panasonic din ala cu clapeta.
ipo(Citează)
22/05/2013 la 11:54 AM
Util atunci cand trebuie sa tii copilul ocupat si bateria e pe duca! Cei care au copil stiu….. :-)
Bogdan R(Citează)
22/05/2013 la 11:58 AM
Ar fi util când călătorești cu o cursa aeriană low-cost care nu are prize de nici un fel şi vrei să ai la destinaţie telefonul cu destulă baterie să-ţi ajungă măcar până la hotel.
Alex(Citează)
22/05/2013 la 12:07 PM
Ar fi super util daca esti intr-o deplasare si ai o conferinta prelungita prin telefon si ramai fara baterie. Pac il atasezi la bateria externa si conferinta continua :)
Mihai(Citează)
22/05/2013 la 12:17 PM
Un astfel de device ar fi foarte util atunci cand esti la munte. In general, cand faci drumetii, nu exista semnal GSM peste tot, iar telefonul va consuma din baterie incercand sa gaseasca o celula.
Astfel, dupa 6-8 ore de mers pe “coclauri”, poti avea o surpriza foarte neplacuta constantand ca telefonul mai are doar 15% din baterie spre seara. Iar daca inca nu ai ajuns la un adapost si ai nevoie de indrumari prin telefon de la prieteni/salvamont, devine vitala existenta unui incarcator portabil.
Marian(Citează)
15/06/2016 la 12:46 AM
De asta e bine sa tii telefonul pe Airplane Mode (sau inchis) cand esti pe munte. Il deschizi doar cand iti trebuie nu ca sa te joci Angry Birds in drumetie doh
Andrei(Citează)
22/05/2013 la 12:23 PM
Mi-ar fi util acest incarcator portabil cand merg la pescuit. Daca raman fara baterie nu mai pot fotografia capturile (eventual upload pe FB) si iar zice lumea ca le spun povesti pescaresti.
Filip Mihai(Citează)
22/05/2013 la 12:34 PM
Acum cateva saptamani aveam nevoie de acest dispozitiv… eram in Bucuresti in Gara de Nord, asteptam trenul care urma sa plece peste 3 ore… s-a intamplat sa am nevoie de telefon pentru a trimite niste email-uri urgente si sa imi moara bateria la telefon. Neavand incarcator am umblat ca un disperat prin Bucuresti sa gasesc un Orange Shop, de unde sa cumpar un telefon.
Daca aveam bateria de la Duracell sunt sigur ca nu mai scotem din buzunar 260 de euro pe un telefon nou….
delphi(Citează)
15/06/2016 la 12:39 AM
lol 260 euro ce naiba? Poti sa-ti iei un telefon fain si cu 100 euro cu android. Plus ca la orange sunt prea umflate preturile, mai bine iei de la Altex gen
Andrei(Citează)
22/05/2013 la 12:42 PM
Cred ca as putea utiliza acest gadget in fiecare zi. Plec dimineata la 8 spre birou cu telefonul la 100%(Galaxy SII) si pana la 18-18:30 ajung cu el la 40%. Utilizez intens WiFi-ul si 3G-ul pe parcursul zilei si asta imi consuma bateria destul de mult.
Pe la 18:30 ma indrept spre casa, dar cam in fiecare zi ocolesc pe un traseu luuung (terasa, masa in oras, film) si asta imi aduce bateria la 1% intr-un timp record (3G si ascultat muzica la greu pe traseul asta). Daca am noroc, seara ajung cu el inca aprins si il pun la incarcat.
Cu acest incarcator de la Duracell as putea pune telefonul la incarcat in rucsac in timp ce imi beau berea rece linistit si mi-ar ajunge bateria poate chiar pana a doua zi dimineata.
vali decu(Citează)
22/05/2013 la 12:46 PM
Momentele cand am avut nevoie vitala de un asemenea dispozitiv au fost in vizitele facute prin alte tari. Ajungi intr-o metropola europeana si vrei sa o vizitezi, deci ai nevoie de GPS aproape in permanenta. Aplicatiile GPS mananca bateria foarte repede. Mai sunt aplicatii gen Travel, care-ti spun tot felul de detalii despre locurile in care te afli sau care le vizitezi. Sa mai zic ca vrei sa faci so o gramada de poze cu acele locuri? Si uite asa am patit ca in Roma telefonul meu sa tine de dimineata de la ora 8 pana pe la ora 13 cand mai aveam sub 5% baterie (folosit intr-una cu aplicatii GPS si in pauzele de GPS pt facut poze). In astfel de situatii o baterie externa te poate ajuta sa ajungi acasa/la hotel fara sa te ratacesti de 5 ori ca nu mai ai GPS sa te orientezi (mai ales cand nici nu cunosti o limba straina sa poti intreba lumea).
Florin Helici(Citează)
22/05/2013 la 12:48 PM
Adevarul e ca pana nu apar baterii mai performante pentru telefoane, un astfel de incarcator e bine sa il ai in buzunar. Niciodata nu se stie daca nu cumva te hotarasti sa ramai in oras si iti moare bateria :D
Nicu(Citează)
22/05/2013 la 1:05 PM
Cel mai util mi-ar fi cand merg la plimbare pe munte, pe jos sau cu bicicleta, adica in aproape fiecare weekend.
De obicei trec telefonul in airplane mode ca oricum nu am semnal bun si se duce bateria si mai repede insa de GPS am nevoie.
Problema e ca GPS-ul consuma bateria destul de repede si de obicei nu prea ajunge pentru o zi intreaga.
O alta utilizare potrivita e pentru plimbari prin strainatate cand se mai butoneaza telefonul + de multe ori GPS insa aici situatia nu mi se pare la fel de “disperata” ca pe munte, unde e posibil oricand sa ai o mica problema si o baterie descarcata sa iti reduca mult sansele de a o rezolva.
Ionut(Citează)
22/05/2013 la 1:09 PM
Mie mi se pare si scumpa si mare. Este disponbila pe piata o baterie de 5600 mah de 3 ori mai mult la 169 RON + ca are si mai multi conectori. http://www.coby.ro/baterii-externe/baterie-externa-portabila-universala-easycharger-5600-mah.html
George(Citează)
22/05/2013 la 1:14 PM
In cea mai recenta excursie (citybreak), din postura de turist si avand experienta, poate insuficient condimentata, a escapadelor anterioare, am instalat pe telefonul smartphone, aplicatia de travel PocketGuide care ofera tururi ghidate audio/foto si navigatie in timp real, offline (contracost) si on-line (free), in principalele orase ale lumii. Si Bucurestiul se afla printre ele !
Tururile turistice ghidate sunt de 3-4 ore in medie, plimbare outdoor cu castile in urechi si, alegand varianta de utilizare on-line (free) cu trafic de date 3G in roaming, cu conectivitate GPS permanenta pentru ghidaj in timp real si cu display-ul activ frecvent la o intensitate suficienta, in lumina soarelul, am simtit din plin nevoia unei surse externe de alimentare a smartphone-ului pe parcursul zilei, nevoie care ne-a impins inevitabil la o pauza de relaxare in camera de hotel, cu telefoul bagat la incarcat, chiar inainte de spalatul pe maini, cel putin o data pe parcursul fiecarei zile.
Desigur, am avut in vedere la plecare acest aspect insa reticenta cu care privesti un asemenea dispozitiv de incarcare de mii de mAh, pe site-urile din Hong Kong, la 7-8 USD bucata si cu transport gratuit dar in decurs de 30-40 de zile te fac sa te gandesti de doua ori inainte si mai ales la sanatatea telefonului tau (a asistentului tau personal).
Faptul ca producatori consacrati de echipamente si surse de energie, cum este Duracell, ajung, la nevoia reala a clientului utilizator de smartphone de azi, nu poate decat sa ma bucure si sa-mi ofere garantia si increderea utilizarii unui astfel de dispozitiv, absolut util !
Vlad Florea(Citează)
22/05/2013 la 1:19 PM
Mie mi-ar fi util dimineata, cand ma sui pe buda si imi iau smartphoneul ca sa imi tina de urat, si observ ca nu mai am baterie fiindca am uitat sa-l pun la incarcat peste noapte. am zis!
DePlictis(Citează)
22/05/2013 la 1:19 PM
Blackberry sustine Duracell pentru momentele in care 9 persoane din 10 au iphone si tu n-ai incarcator la tine, pentru momentele cand vrei sa-ti comanzi de mancare in drum spre casa dar telefonul e deja mort, pentru momentele cand se strica masina si o abandonezi in Lukoil Sinaia dar n-ai baterie sa suni macar la taxi sa te duca pana la gara, pentru momentele cand vrei sa dai Shazam si primesti minunatul mesaj ” Battery too low for radio use ” si lista poate continua.
Andrei(Citează)
22/05/2013 la 1:23 PM
E util pentru modemul Mi-Fi pe care il car pe la conferinte, ca tine bateria 4 ore la el si cu incarcatorul asta suplimentar mai asigura inca 4 ore. Perfect pentru o zi full de evenimente.
Haotik(Citează)
22/05/2013 la 1:31 PM
Aflandu-ma mai toata ziua pe drumuri, m-ar scapa de un efort in plus, avand incarcatorul tot timpul la mine. Nimic mai mult! :D
Edi(Citează)
22/05/2013 la 1:32 PM
Numai bun pentru un raspberry pi pe bicicleta.
Kata(Citează)
22/05/2013 la 1:54 PM
Tin minte cand eram in clasa a 5-ea si fiind inca mic se presupunea ca tata sa ma ia de la scoala.( era o distanta destul de mare de la scoala pana la domiciliu) Ideea este ca bateria telefonului murise de la jocuri si de la fragmentele amuzante de la Planeta Moldova. Am asteptat singurel in fata scolii aproximativ o ora, ganduri ma bateau sa o iau pe jos acasa dar in stanga si in dreapta nu vedeam decat caini si burtosi cu cutite. Am inceput sa plang si o doamna m-a vazut, mi-a inmanat un telefon si am reusit sa-mi sun tatal care aparent plecase la Bucuresti impreuna cu mama pentru a viziona noul film recent aparut in cinematografe. Mi-a lasat un mesaj sa plec de la scoala cu niste colegi ca sa ajung pe bulevard iar apoi acasa. Bineinteles nu am primit mesajul…(oricum nu am o legatura asa stransa cu parintii mei)
State(Citează)
22/05/2013 la 2:00 PM
De ce ai scris “mAh” peste tot, chiar si atunci cand trebuia sa scrii doar “mA”? Stiu ca ai absolvit ASE-ul dar totusi…
nashu_mare(Citează)
22/05/2013 la 2:36 PM
Cred ca acest dispozitiv mi-ar fi util intr-un city break, cand voi sta cu GPSul pornit non stop.
Ar fi perfect sa am o a doua baterie cu mine peste tot.
Catalin(Citează)
22/05/2013 la 2:42 PM
util mi-ar fi pe munte sau cu bicicleta.
pe munte cu cortul nu am unde sa-mi incarc telefonul. deci solutia actuala e inca 1-2 baterii de rezerva carate. telefonul il folosest pt comunicare minima si gps.
cu bicicleta turele sunt mai scurte. dar folosirea gps e cam continua pt tracking traseu. si bateria se duce repede. iarasi solutia e caratul a inca 1-2 baterii.
mikel(Citează)
22/05/2013 la 2:49 PM
porturile usb sunt 3.0?
mardum(Citează)
22/05/2013 la 3:21 PM
@mardum: nu sunt USB decat ca formă, că doar nu transferi și date prin ele. Nu știu ce pini au înăuntru ca să fie USB propriu-zis.
nwradu(Citează)
22/05/2013 la 2:51 PM
la al meu htc sensation sunt deja la a treia baterie cumparata. la inceput tin bine, o zi, dar dupa ~2 luni, capacitatea scade, iar la ~6 luni, la ora 12 deja se descarca. Umblu cu incarcator auto si cablu usb dupa mine sa nu imi moara.
ca sa nu mai spun, ca acum am un rom prost pe telefon, atunci cand il restartezi, trebuie neaparat sa ii dau fix permissions ca sa nu imi dea force closeuri la toate aplicatiile
mardum(Citează)
22/05/2013 la 3:46 PM
Iarna trecută în noiembrie, eram în tranzit printr-un aeroport mare. În timp ce așteptam îmbarcarea observ un imens Airbus A380 că e tras la tub exact lângă zona unde așteptam.
Fericire mare, că doar e o namilă de avion, scot telefonul și constat că tocmai am rămas fără baterie. Vroiam să fac câteva poze. Găsesc repede prize pentru încărcare dar alimentatorul de la rețea nu-l mai găsesc în ghiozdan că-l băgasem din rapiditate la cală.
Până la urmă mi-am “rezolvat” problema, că aveam aparatul foto (și ală cu acumulator descărcat, dar cu baterie de backup), doar că era super bine împachetat în ghizodan. Dacă ar fi fost nevoie de timpi scurți de reacție, rămâneam doar cu imaginea de pe retină.
http://i.imm.io/16VoK.jpeg
Ariel(Citează)
22/05/2013 la 3:53 PM
@nwradu: am glumit, nu este usb decat ca forma si ca voltaj, nu se transfera date prin porturi :)
mardum(Citează)
22/05/2013 la 4:56 PM
@mardum: nu că întrebarea era bună. Au voltaj ca la USB 2.0 sau ca la 3.0? Specificațiile zic de 1 A, așa că partea de alimentare este de 3.0.
nwradu(Citează)
22/05/2013 la 5:35 PM
Eram la un momentdat pe la 12 pe la munte, incercand sa gasim un drum catre Sfinx ( care era inchis defapt ) si ne chinuiam cu telefonul meu sa ne uitam pe GoogleMaps.
Cum GPS+3g = consum mare si baterie nu prea aveam, la un momentdat cand aproape sa ajungem acolo am ramas fara baterie la telefon, incarcator de masina neavand.
Cu greu dupa un mic ocol (30km) am ajuns la acel drum.
Ar fi fost utila o baterie de rezerva, ajungeam mai repede, nu ocoleam atat si as mai fi verificat si eu un mail / facebookul .
Mario(Citează)
22/05/2013 la 6:04 PM
Dacă citeam asta mai devreme, m-ar fi scutit de situaţia penibilă de azi dimineaţă pe aeroport; am lăsat S2-ul meu la încărcat peste noapte însă cu radio online via wifi pornit şi în timpul somnului cred că tot sucindu-mă prin pat i-am scos mufa din el.., am plecat cu 8% la aeroport să iau nişte oaspeţi de acolo şi, odată ajuns, a trebuit să chem şoferul să ne ia. Cu ce să-l chemi, că telefonul meu era descărcat. Îţi dai seama ce ruşine mi-a fost să le cer ălora să îmi dea telefonul lor să îl sun. Şi mai apoi, nr. era în contactele mele, telefonul nu mai pornea şi ei aveau amândoi iPhone, cu microSIM.
I-am cerut unui tip de acolo telefonul, cam circumspect mi-l dă şi sun la şef, explic, cere telefonul şoferului, sună-l iar pe şofer şi explică-i unde să vină.. o tevatură de vreo 20 de minute, cu roşeală în obraji şi ruşina maximă. Mă gândesc că mi-ar fi fost tare utilă în momentele alea hup tzup băgam bateria sunam şi asta era..
Vlad(Citează)
22/05/2013 la 6:59 PM
Eu am un Iphone 3g la care ma tine bateria o zi in mod normal cu Wi-fi doar acasa. Telefonul se misca foarte incet (are un lag de 1-2 secunde), asa ca o sa-i fac un overclock si o sa-mi fie foarte utila bateria externa.
O sa ma scuteasca de munca sa-mi fac eu una din celule Li-ion de laptop.
Costi(Citează)
22/05/2013 la 11:24 PM
Eu am pățit săptămână trecuta la facultate, telefon încărcat complet pe timpul nopții s-a închis subit și dus a fost. Aveam pe el cursuri pdf-uri, mailuri cu cele necesare și duse au fost. Probabil un acumulator portabil m-ar fi salvat.
Daniel(Citează)
22/05/2013 la 11:27 PM
Foarte util in multe cazuri, un episod care mi vine in minte, excursie in afara tarii, folosesti google maps cu POI-urile salvate + gps, se duce baterie, acest incarcator vine in ajutor.
sorint87(Citează)
23/05/2013 la 7:21 AM
Miar fi fost util un dispozitiv gen deja saptamana trecuta in Munchen pentru navigare pe google maps, dar din pacate nu am avut si trebuia sa folosesc laptop-ul pentru baterie portabila.
Mi-ar fi util cand fac vizite in orase pentru a putea naviga cu google maps si pentru geocaching :)
HeavyD(Citează)
23/05/2013 la 12:36 PM
In ultimul concediu am folosit GPS-ul de pe telefon mai ales Google Maps dar si Trip Advisor pentru recomandari de restaurante, dupa cateva ore bateria era moarta, un astfel de dispozitiv mi-ar fi mai mult decat folositor mai ales in concediu.
silviu(Citează)
25/05/2013 la 5:01 PM
si mie imi trebuie unul. merg la faculta dimineata, la pranz am un minijob, iar in drum spre casa bag o alergare de 7 km cu gpsul pornit si cu runkeeper-ul activ. in majoritatea timpului stau tot timpul sa vad prize si deja devine un stres. deci, pick me as winner!
Adrian Skydiving(Citează)
28/05/2013 la 11:54 AM
Folosesc foarte mult telefonul pentru fotografie. In special pe Instagram. De cate ori folosesc camera apoi datele pentru a incarca o fotografie online, bateria se scurge cu nesimtire. Au fost foarte multe situatii in care ma uitam la un cadru ce as fi putut sa-l surprind cu telefonul insa bateria telefonului era moarta. Mi-e sila sa ma car cu cablul si incarcatorul dupa mine, sa mai caut cate-o priza pe la o terasa vreo 5 minute ca sa-mi incarce 1% si mai stiu eu ce. O baterie de genul asta te-ar scapa mult de griji.
Mersi!
Alexandru(Citează)
28/05/2013 la 12:25 PM
Pasionata defotografie cum sunt, evident ca in orice excursie caut cu disperare sa ma intersectez cu locatii unde sa-mi pot reincarca iphone-ul. Degeaba exista mii de aplicatii pentru ios cu ajutorul carora verifici altitudinea, traseele montane, trasee pentru biciclete etc., editezi in mii de variante fotografii cu ceea ce surprinzi, daca intr-o excursie de doar cateva ore telefonul iti moare si nici macar cat este ora nu mai poti vedea. Merg mult pe munte si vreau sa merg si mai mult, pe trasee unde nu este acces cu masina, asa incat mi-ar fi de un real folos. Iau in calcul si o baterie solara, dar pentru o expeditie cu rucsacul in spate, orice gram in plus conteaza. :)
Diana(Citează)
31/05/2013 la 11:02 AM
OK, mulțumesc tuturor pentru participare și comentarii. Sortez comentariile de până acum, elimin pe cei ce nu s-au înscris la concurs și comentariile multiple și extrag pe cineva cu random.org.
nwradu(Citează)
03/06/2013 la 10:43 AM
Am extras câștigătorul de zilele trecute, poate a și fost anunțat de reprezentanții Duracell între timp.
Câștigătorul este “Mihai”, email “daz*****…”. Citește emailurile, vezi și prin spam, iar apoi durează vreo 10-15 zile până îți va fi expediat produsul.
nwradu(Citează)
03/06/2013 la 2:45 PM
Multumesc, chiar aveam nevoie de aceasta baterie(intentionam sa cumpar zilele astea).
Am fost contactat de reprezentanții Duracell.
Multumesc din nou :)
Mihai(Citează)
18/07/2014 la 1:02 AM
Ce soft e folosit în printscreen-urile de mai sus? Un link de pe google play se poate? Mulțumesc anticipat!
ValiOvidiu(Citează)