►► Black Friday la: Fashion Days・Finestore・PC Garage・evoMAG・Altex・Flanco・Vodafone・Orange・ Sevensins ◄◄
Cei de la Redutti, un agregator de reduceri prin vouchere, mi-au propus să experimentez ce oferte vreau eu din portofoliul lor şi să scriu despre asta pe blogul lor. Unele vouchere oferă chestii suficient de criptice încât să nu ştii ce te aşteptă acolo sau ce primeşti de acei bani, iar cineva care să le experimenteze şi să le descrie ar creşte un pic încrederea cumpărătorilor în respectivele oferte.
Toată ideea pare atât de simplă şi logică încât mă mir că n-a implementat-o deja altcineva. “Voucher la spa şi masaj”, dar merită sau vei fi tratat la mişto? “Masă copioasă” la resturantul X, dar e bun sau pleci pe targă de acolo? “Spălare auto şi tapiţerie la preţ foarte mic”, dar chiar fac treabă bună respectivii? Îmi va plăcea să testez diverse astfel de lucruri.
Pus să aleg, am ales să încep cu mâncare, normal. Am preferat un voucher la restaurantul Nada Mas, pe care-l ochisem de mult pe străduţa din spatele Ateneului. E un restaurant scump, dar promite multe, aşa că am luat un voucher care îmi oferea 50% reducere la nota de plată, plus o sticlă de vin gratuit, şi am mers lunea trecută.
Mâncarea a fost deosebit de bună. Am luat ton la grătar, făcut mediu, friptură de viţel, tot mediu, gazpacho, tort la desert. Totul a fost atât de bine pregătit, atât de delicios, încât vă recomand cu tărie acest restaurant. De mult n-am mâncat așa bine și abia aștept să revin ca să încerc și alte specialități.
În plus, mi-au plăcut şi diverse alte detalii, precum muzica în surdină sau vinul turnat din sticlă cu eticheta orientată spre mine, reguli pe care puţine localuri le urmează. Preţurile şi toate detaliile le găsiţi pe blogul Redutti unde am scris articolul, mai jos vă las doar cu câteva fotografii, pentru poftă.
Ulterior am observat că pe blogul Redutti scriu despre experiențele lor 20 de femei… şi eu. Not sure if good or bad.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
11 comentarii
29/10/2012 la 11:10 AM
Ala nu e mediu.
Victor Stanciu(Citează)
29/10/2012 la 12:11 PM
@Victor Stanciu: lumina de acolo nu era cea mai fericita pentru fotografii, dar friptura este fix ca in imaginea indicata de tine pentru Mediu.
Acum, depinde la ce imagine va uitati. Friptura era in bucatelele mici. Tonul la gratar, bucata mare, arata cum trebuie sa arate pentru un peste de culoare foarte rosie facut cum trebuie. Crud n-as fi mancat.
nwradu(Citează)
29/10/2012 la 11:21 AM
alea nu par “medium”
add(Citează)
29/10/2012 la 11:32 AM
Ce de gagici acolo, esti primul mascul acceptat intre ele !! :)
cartus(Citează)
29/10/2012 la 12:12 PM
@cartus: da, dar nu stiu daca-i de bine sau de rau.
nwradu(Citează)
29/10/2012 la 11:41 AM
Ala nu e mediu.
nashu_mare(Citează)
29/10/2012 la 11:53 AM
Acum sincer, nici mie nu mi se pare mediu.
ipo(Citează)
29/10/2012 la 11:59 AM
ești sigur că nu e un restaurant unde se servește raw food?
și de jenă când le’ai dat comanda au speriat puțin carnea aia prin fața focului.
al_core(Citează)
29/10/2012 la 2:21 PM
E medium rare, cam asa fac restaurantele medium-ul la noi. Ceea ce e perfect, daca ma intrebati pe mine :)
Matilda(Citează)
29/10/2012 la 8:23 PM
Radu, nu sunt un tip invidios de fel dar pe tine cred ca o sa te sugrum in somn. You always get great deals. Te pot ajuta oricand in lupta cu cele 20 de femie daca ai nevoie :))
Revo(Citează)
10/11/2012 la 9:19 PM
oh, a fost de bine, trust me :D
Gabi Udrescu(Citează)