un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cartea de la Webstock 2012

1 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Pentru Webstock-ul de vineri s-a făcut şi o cărţulie numită Little Blog Book, care prezintă câteva interviuri cu bloggeri (plus fotografii de la concursul Instagram, făcând-o o lectură foarte plăcută). A apărut chiar și în format electronic, o găsiți mai jos.

“Cei 20 de bloggeri care şi-au spus părerile aici, plăcuţi de unii, contestaţi de alţii, au arătat că se poate. Au pornit de la zero, mai devreme sau mai târziu, şi au muncit din greu ca să aibă un public care să îi citească, să îi comenteze, să îi facă să existe.”

“[…] am creat acest ghid al experienţelor în blogging, scris de 20 dintre cei mai apreciaţi bloggeri locali. Veţi găsi gânduri, pasiuni, temeri, întâmplări, dar mai ales sfaturi şi recomandări utile în blogging. Veţi desluşi ce îi motivează pe aceştia să scrie zi de zi pe blog şi cum gândesc.”

Sunt şi eu în ea!



Update: a apărut în format electronic.

Pe site-ul respectiv găsiți și opțiuni de sharing și download.

Little Blog Book a fost tiparit in cadrul programului “Salveaza o Carte” (https://www.vodafone.ro/salveazaocarte). La Webstock, a fost anuntata o noua actiune pentru a convinge oamenii sa nu mai foloseasca facturi tiparite. “Cea mai lunga poveste interactiva scrisa pe Facebook” vrea sa intre in Cartea Recordurilor. E o modalitate buna prin care putem atrage atentia asupra proiectuluyi de bine. Cateva detalii sunt aici: https://www.facebook.com/vodafonero/app_487809177911174

 

    5 comentarii

  1. Nu exista si in format electronic sa o poata citi si muritorii? Sau e un fel de “circle jerk” unde numai bloggerii smecheri participanti au cartea ?

      (Citează)

  2. e un circle jerk de cateva sute de persoane – participanti la webstock 2012.
    cam e la latitudinea lui manafu si a vodafone daca o s-o publice si online.
    E misto, subscriu :)

      (Citează)

  3. congrats, mă bucur că am reușit să apar alături de nume grele în broșură. La concursul acela de Instagram am avut 2 cadre selectate din cele 20 :)

    Acum când aflu, îmi pare un pic rău că nu mi-ai trimis măcar un link cu PDFul, înțeleg partea cu tăiatul copacilor & costuri de curierat…

      (Citează)

  4. l-au pus cei de la evensys si in format electronic http://issuu.com/evensys/docs/blogbook

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus