►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Am si eu o curiozitate: a reusit cineva sa desfaca o capsula de lapte precum cea din imagine fara sa se stropeasca pe degete si fara sa-i sara lapte intr-o directie aleatoare? Sunt doar eu mai “special”?
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
18 comentarii
12/09/2012 la 4:07 PM
Eu nu, dar pot sa iti arat un film cu mine in costum de baie incercand.
nashu_mare(Citează)
12/09/2012 la 4:07 PM
Iti zic cum fac eu:rup bucata de plastic iesita in afara si cu ea gauresc folia.
m0v(Citează)
12/09/2012 la 4:19 PM
Facem un filmulet in care incercam metodele propuse aici? :)
razvanbb(Citează)
12/09/2012 la 4:28 PM
Vai, sa-mi trag palme cum suna titlul…
N-am mai vazut pana acum asa ceva de la Delaco. Probabil sa gasesc in zonele alea ale magazinelor pe unde eu nu ajung niciodata.
Dar stiu ca am facut acum ceva timp o cafea pentru mama (eu nu beau cafea, tati nu suporta cafeaua necafea, adica din aia cu zahar, lapte, alte minuni) cu ceva de gen (folia aia de deasupra era cu ceva maro si auriu parca…) si n-am avut nici un fel de problema cu desfacutul.
brontozaurel(Citează)
12/09/2012 la 4:33 PM
Simplu: Tii capsula deasupra canii de cafea cat mai aproape de cafea cu partea care va fi desfacuta in jos. Astfel laptele va stropi … cafeaua !!
thundermar(Citează)
12/09/2012 la 4:39 PM
Eu iau de la Meggle si iese usor folia.
Alex(Citează)
12/09/2012 la 5:06 PM
@RazvanBB tu sa taci, ca de cind cu plicul de zahar, m-am stricat. Se uita lumea ciudat la mine :))
Asta cu laptele e mai tricky.
jules(Citează)
12/09/2012 la 5:11 PM
@jules :))))
razvanbb(Citează)
12/09/2012 la 5:21 PM
Iti trebuie un anumit tip de lapte http://videosift.com/video/Easy-to-open-coffee-milk
ipo(Citează)
12/09/2012 la 5:21 PM
Ha ha ha, de faza cu plicul de zahar mi-a amintit si mie asta cu lapticul =))
ioan t.(Citează)
12/09/2012 la 5:33 PM
Eu procedez asa: ridic acea bucatica de plastic pana cand aceasta se rupe si apoi trag cu tot cu folia de aluminiu. Astfel, se rupe doar o fasie din acea folie si nu se mai creeaza efectul de splash.
Alex(Citează)
12/09/2012 la 10:50 PM
Metoda obisnuita, doar ca foarte lent.
Jen(Citează)
12/09/2012 la 11:17 PM
Delaco ala il ai de la vreo piscotareala? Post platit?
nashu_mare(Citează)
12/09/2012 la 11:48 PM
@Brontozaurel, @Nashu : nu, am primit în avion și pe tarom și pe air france. L-am fotografiat pentru acest post. Mi nici eu nu stiam ca Delaco face așa ceva.
@Thundermar: nu merge, asa fac acum și tot mai stropesc cu vreo 20% din ce sare. Vreau sa nu tasneasca deloc.
Nwradu(Citează)
13/09/2012 la 2:23 AM
Pana acum n-am reusit decat prin metoda spusa de Jen, adica foarte lent si meticulos. Calm..rabdare..altfel se imprastie ca in reclama :)
Dan(Citează)
13/09/2012 la 4:43 AM
lapte in cafea? adica cafea cafea? 2 variante:
– daca este cafea, o strici.
– daca nu e cafea, chestia aia nu o sa o faca mai buna.
PS. chestiile alea sunt gandite si ambalate in asa fel incat clientul sa comande 2-3, sa poata folosi 1 si apoi sa se bucure de mareata realizare si de gustul extraordinar pe care l-a capatat bautura aia cu gust de cafea dupa contactul cu TOATE cele 11 picaturi de chestie albicioasa.
Some(Citează)
13/09/2012 la 5:42 PM
clar nu!
elena(Citează)
13/09/2012 la 11:18 PM
Ha ha, problema e locul unde desfaci laptele acela condensat… :)
Adica avionul e de vina.
Presiunea din avion e adesea mai mica decat cea atmosferica la nivelul solului unde a fost ambalat laptele ermetic.
Daca privesti atent, recipientul e bombat in avion si normal acasa in bucatarie.
Ca si concluzie, n-am reusit sa-l desfac flawless niciodata, in avion :)
Cred ca e o tehnica ce se stapaneste dupa multa experienta.
Vladutz(Citează)