un blog de Radu Dumitru

asus s5507

►► Ofertele continuă la: eMAGFashion DaysFinestorePC GarageFlipSecomAltex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

asus s5507

La ce este Apple încă mult în față

29 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Dan scrie un articol bun despre cum iPhone a fost ajuns din urmă de competitori atât la hardware cât şi la software. Ai toate aplicaţiile necesare şi pe Android, sinuciderea în masă a fanilor Instagram a fost evitată, faci orice, rulezi orice, este momentul în care ai la dispoziţie mai multe alegeri ca oricând.

De ce sa te mai cramponezi sa cumperi doar iPhone? Nu m-as mai putea folosi de aceleasi argumente pe care le foloseam acum 2-3 ani cand polemizam cu adroiderii: ca are cele mai bune aplicatii, ca functioneaza foarte bine, ca are un design cum altul nu-i etc.

Continui sa afirm ca Apple trebuie sa vina cu un suflu nou atat la nivel de iOS cat si la hardware. Deocamdata, iOS 6 care s-a anuntat pentru toamna nu se incadreaza in suflul nou. Ramane de vazut partea cu hardware-ul (via De ce sa te mai cramponezi azi doar de iPhone)

În mare îi dau dreptate, ba chiar îi admir obiectivitatea pentru că-l știam fan Apple. Există însă un domeniu în care iPhone şi iPad rămân mult în fața concurenţei: acela al accesoriilor. Pentru dispozitivele Apple găseşti ce nici cu mintea nu visezi, că doar am mai fost şi eu la lansări. Tastaturi solare sau suport mobil de la Logitech, sisteme audio în care înfigi iPhone-ul, conectivitate în maşină, suport mobil ca să te filmezi singur, ventilator, mini-proiector și câte altele (are Razvanbb documentate multe dintre ele).

Recent am văzut o chestie foarte mişto la Cosmin Tudoran, când fusărăm la Ford Craiova. Şi-a pus iPhone-ul într-un suport special făcut astfel încât să-l poţi ţine cu două mâini, că avea două mânere, de părea un fel de gamepad mai confortabil, iar peste obiectivul camerei a pus unul suplimentar, mai mare şi cu unghi mai bun, şi aşa a filmat toată fabrica. Filmele făcute cu telefonul meu sunt cam mişcate, ale lui au ieşit mult mai bine.

Ah, pe iPhone a unit imediat mai multe clipuri într-unul singur şi l-a urcat pe Facebook înainte ca Băsescu măcar să apară în fabrică, cu tot cu muzică pe fundal [link]. Mă miram acum vreun an sau doi, la prezentările Apple, gândindu-mă ce rost are să editezi video în telefon, pe un ecran mic şi cu un procesor neperformant. Uite că găseşti momente.

asus s5507

    2 comentarii

  1. “Există însă un domeniu în care iPhone şi iPad rămân mult în fața concurenţei: acela al accesoriilor.”

    Da, si saraciile alea de accesorii costa cat nu fac. Fanboy-ii (sau fanboii) Apple sunt precum o vaca numai buna de muls.

      (Citează)

  2. Cât de enervant poate fi acel “fusărăm” folosit la șto așa. Pentru că eu consider că ești un om calumea o să îți explic cum se folosește perfectul simplu.

    Se folosește pentru o acțiune recentă, în general din ziua curentă, are sens, e mai intuitiv decât perfectul compus pentru că îți dai seama că acțiunea s-a întâmplat de curând fără să mai menționezi asta.

    Marea majoritate asociază perfectul simplu cu Oltenia și îl consideră incorect, ba chiar unii colegi de școală (școală la care intrasem pe bază de admitere la gramatica limbii române) mă asigurau că nu există în limba română.

    We get it, știm că știți că Oltenia e deosebită prin faptul că toți folosim perfectul simplu și de fiecare dată când aduceți vorba de asta tindeți să-l folosiți, de cele mai multe ori incorect și la șto. Se practică mai ales în jurnalism sau în titlurile de știri sportive de la ProTV, acele titluri deosebite.

    Cât despre articol, acesta e unul dintre motivele pentru care nu am renunțat încă la iPhone, găsești cam orice ți-ar putea trece prin cap sau nu pentru el. De la aplicații la hackuri la accesorii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus