►► Black Friday la: Fashion Days・Finestore・PC Garage・evoMAG・Altex・Flanco・Vodafone・Orange・ Sevensins ◄◄
Eram curios unde gătesc cei trei bucătari din juriul Masterchef, având în vedere că ProTV nu prea dă informații, probabil ca să nu facă publicitate gratuită. Am găsit câteva informații pe net:
Adrian Hădean – de-a lungul carierei sale a lucrat în radio și televiziune, a realizat emisiuni culinare, a devenit bucătar profesionist, a fost unul dintre românii care au purtat torța olimpică la Londra în 2012 și este primul ambasador Vodafone Firsts în România. Îl puteți citi pe adihadean.ro cu rețete și blog personal.
Ultimele informații spun că va deschide un serviciu de livrare pizza în Cluj, detalii în Ziarul de Cluj.
Florin Scripcă – lucrează în prezent în echipa Flavours. Conform informațiilor primite de la ProTV, “coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.”
Mai nou a lansat și restaurantul Stradale.
Patrizia Paglieri – chef la Collage. Este italiancă venită în România de mai bine de 20 de ani. Lucrează pentru sau deține mai multe restaurante în București (Collage, aproape de Piața Victoriei) și Constanța (Le Premier, vedere spre plajă), iar în trecut a lucrat la Osteria Gioia și Patrizia Ristorante.
Cătălin Scarlatescu – chef la Berăria H. A învățat arta culinară prin Germania, sub câțiva bucătari celebri de acolo. Despre meniul de la Berăria H v-am scris și eu.
Sorin Bontea – chef la Radisson, celălalt hotel gigantic al oraşului. L-am văzut şi într-o reclamă la Ariel, unde spune că restaurantul său a fost declarat cel mai bun restaurant cu specific internațional din București (România?).
Florin Dumitrescu – chef la restaurantul Tapo, cu specific mediteranean.. Poate fi găsit în strada Oltețului 30, zona Floreasca. De asemenea, a creat meniul pentru Goccia și gătește din când în când și acolo.
Îl găsiți și pe site-ul propriu FlorinDumitrescu.ro
Joseph Hadad – chef la propriul său restaurant, Joseph. Puteți citi acolo ce-am mâncat în mai multe vizite, este cel mai bun restaurant la care am mâncat până acum. Anterior a fost chef la Casa Vernescu.
Nicolai Tand – chef la propriul său restaurant, La Cantine de Nicolai, cu specific franțuzesc. Încă nu mi-am permis să mănânc acolo. Restaurantul este în zona Piața Romană, pe strada Povernei 15-17.
Tudor Constantinescu – deține lanțul de restaurante Chocolat, cu mai multe unități în București.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
22 comentarii
20/04/2012 la 9:08 AM
Din cate am vazut si eu , Florin Dumitrescu nu mai e nici la Escargot, nici la Market8 unde se mutase. Check his FB.
Ovidiu(Citează)
20/04/2012 la 9:15 AM
daca mai tin eu bine minte, escargot e minirestaurantul lui exharhu si e undeva pe eminescu. nu foarte impresionant
Arhi(Citează)
20/04/2012 la 9:18 AM
@Arhi: pe Eminescu este, da, iar de pe site meniul pare a fi cu delicatese mai “de fite” http://www.escargot.ro/menu_de_jour.html
@Ovidiu: o fi plecat pt emisiune, cine stie
nwradu(Citează)
20/04/2012 la 9:32 AM
daca vezi ce preturi sunt…
Arhi(Citează)
20/04/2012 la 9:37 AM
astia sunt adusi numai pentru show…
Sorin Bontea cica nu-i placa mancarurile grase si calorice…dar l-au prins paparazzi la MC
fan barca(Citează)
20/04/2012 la 9:39 AM
ce analfabet…
fan barca(Citează)
20/04/2012 la 9:52 AM
@fan barca Si care e problema ca omul a mincat la mec ?
Nici eu nu suport mizeriile alea si totusi de citeva ori pe an mai bag cite una la springtime de ex.
Ce are de-a face emisiunea unde concurentii trebuie sa fie la un anumit nivel ?
jules(Citează)
20/04/2012 la 10:05 AM
Pai si eu mai bag una mica la Mc si KFC…dar eu nu declar pe post ca nu-mi plac mancarurile nesanatoase si calorice…si ii mai si judec pe unii in functie de asta…
fan barca(Citează)
20/04/2012 la 10:17 AM
@fan barca: manca salata la mec.
ipo(Citează)
20/04/2012 la 10:20 AM
sanatate pe paine…
fan barca(Citează)
20/04/2012 la 11:23 AM
de ce “chef”? cu “bucatar” ce s-a intamplat?
inn(Citează)
20/04/2012 la 12:07 PM
Pe aia cu Mac-ul o inteleg, ca poate ii era foame si nu avea ce altceva sa manance in zona. In unele malluri mai ales, Mac-ul e mai sanatos decat alte fast-fooduri obscure.
@inn: habar n-am, asa isi zic ei, nu ma pricep suficient de bine incat sa le contrazic sau traduc titlurile.
@Cafea: daca vreau gratar, imi fac pe balcon :P Dupa nume as vrea niste melci sau scoici pe acolo. Si un salariu mare.
nwradu(Citează)
20/04/2012 la 11:56 AM
Daca vrei un gratar serios, bine udat cu bere, nu Escargot e locul.
Unora le place acolo, preturile sunt mari, dar nu astronomice, nu e unul din localurile in care nu poti sa intri, iar atmosfera e destul de casual.
Cafea cu taifas(Citează)
20/04/2012 la 12:15 PM
Au niste chestii interesante, am vazut ca prind mai ales la femei.
Cafea cu taifas(Citează)
20/04/2012 la 2:22 PM
SEO whore title
nashu_mare(Citează)
20/04/2012 la 2:36 PM
SEO pe cautari urmareste evidentierea unor termeni naturali, folositi in cautari pentru a descrie eficient subiectul pe care il cauti. Titlul unui articol are aceeasi logica, de a descrie eficient ceea ce se gaseste in el. De asta uneori coincid.
nwradu(Citează)
20/04/2012 la 6:46 PM
Dacă nu ești atent cum pronunți Masterchef sună de parcă ar fi compilație de manele :D
nea_caisă(Citează)
24/04/2012 la 4:16 PM
Pe Florin Dumitrescu l-am cunoscut, e un tip super OK şi un foarte bun bucătar. E foarte tipicar şi vede de la un kilometru orice greşeală, îţi zice şi cîte zile avea un ou care n-a fost bătut bine într-o bezea. Mă rog, exagerez, dar omul chiar e foarte bun.
Alex Mihăileanu(Citează)
26/04/2012 la 2:53 PM
guys, sorin bontea are o fetita de 9 ani. Ma gandesc ca ar fi o explicatie pt. vizita intr-un mc…sa fim seriosi, la un an-2-3 tot iti duci copilul o data pe-acolo, macar la o inghetata.
maria(Citează)