►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Nashu mare vinde doua iPhone 4S
“Firma londoneză cu celebrele carouri” a deschis magazinul din București »
Filmul Hunger Games a strâns în primul weekend în cinematografe peste 150 de milioane de dolari, un venit extraordinar, dublu faţă de cât a făcut, de exemplu, John Carter în 3 săptămâni. Producătorii şi autoarea cărţii probabil că se felicită reciproc în timp ce se tăvălesc în bani, având în vedere că bugetul filmului a fost de doar 78 de milioane de dolari, deci şi-au dublat investiţia încă din primele zile.
Eu mă întreb pe ce au cheltuit 78 de milioane de dolari. Filmul este bun, dar prin natura scenariului său este filmat întâi într-un fel de sat dărăpănat, apoi majoritatea acţiunii se mută în pădurea în care are loc vânătoarea. Scenele din Capitoliu sunt destul de puţine şi filmate în interior, efectele speciale nu sunt foarte multe, actorii principali sunt tineri şi ieftini.
Pe ce au cheltuit 78 de milioane? S-a scumpit pădurea? A fost scump Woody Harrelson? Au ştiut că vor avea succes nebun, aşa că toată echipa s-a plimbat încă de pe parcursul filmărilor numai în Rolls Royce prin pădure, au mâncat caviar şi au băut Moet?
« Nashu mare vinde doua iPhone 4S
“Firma londoneză cu celebrele carouri” a deschis magazinul din București »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
2 comentarii
28/03/2012 la 3:03 PM
Probabil doar o treime din buget sunt costurile cu producţia. Mai nou, la majoritatea filmelor grosul banilor din buget se duce pe marketing şi distribuţie. Citeam mai demult despre o mega productie de la Hoolywood că s-a cheltuit mai mult de jumătate din bugetul filmului (s-a sărit lejer peste 100 mil. $)doar pe lansarea simultana în nu ştiu câte mii de săli de pe glob. Vroiau să spargă toate recordurile de încasări din primul weekend fiindcă un contabil al studioului a văzut că asta e o metodă sigură de recuperare a investiţiei. Deja costurile cu actorii şi producţia (regizori, scenarişti, efecte speciale, recuzita) nu mai reprezintă cel mai important cost la realizarea unui film.
costin(Citează)
09/08/2012 la 8:42 PM
Eu ma intreb altceva…daca vreodata vreun tinar va vedea “The Running Man” ar putea sa creada ca e copiat? Eventual sa creada ca e vreun B-movie copiat dupa “marea capodopera”?
Sau, si mai rau, vreunu care citeste cartile tantei…va reusi sa vada ca o nuvela scrisa de Stephen King acu’ 30 de ani a acoperit fix acelasi subiect? Ce e drept, in stilul King, nu cu zahar ars…
Mie nu mi-a placut! Prea dulce acadeaua! Prea multa dragoste aparuta nu stiu de unde…Si nu mi-a fost clar cum s-a terminat! Sau nu s-a terminat?
Dragos(Citează)