►► Black Friday la: Fashion Days・Finestore・PC Garage・evoMAG・Altex・Flanco・Vodafone・Orange・ Sevensins ◄◄
Am fost sâmbătă la Grill On, unde aveam un voucher cumpărat pentru friptură de vită argentiniană, garnitură şi băutură. A fost o idee bună să-l cumpăr.
Întrucât îmi era foame, eu am început şi cu o supă de cocoș, cu tăiţei, care a fost foarte bună. 12 lei.
Friptura de vită argentiniană a venit sub forma unei bucăţi groase, aproape cubice. Am cerut-o făcută mediu şi aşa a venit, roşie de la sânge, iar chiar în centru vreo 2 milimetri păreau la limita dintre crud și făcut. Garnitura a fost ceva numit “buchetieră de legume“, adică un coşuleţ din foietaj umblut cu morcov (baby carrots!), mini-porumb, ceapă murată şi altele. Sosul a fost unul Damiglas cu piper verde murat, făcut astfel încât puteai mânca boabele de piper fără a-ţi da lacrimile, dar simţind aroma specifică. În mod normal costă 45 de lei carnea cu sos şi vreo 12 lei legumele, iar eu am dat 33 de lei pe un voucher care a inclus și un pahar de suc sau vin.
Am mai băut un cappuccino Lavazza foarte bun, servit inclusiv cu biscuite, iar la final am luat ca desert o prăjitură care nu ştiu cum se numeşte, dar în interior avea spumă de ciocolată şi pe deasupra a venit servită inclusiv cu o formă complexă de zahăr caramelizat. 14 lei.
Mâncarea a fost bună, servirea excelentă. E drept că restaurantul era gol, aşa că m-am bucurat de atenţia completă a domnişoarei de serviciu. Preţurile sunt medii. Prin meniu am văzut şi alte titluri atrăgătoare precum “pulpă de raţă cu sos de stridii” (48 lei), coaste picante de porc (20 de lei), piept de curcan cu sos de vin şi coniac (35 lei), iar garniturile sunt între 9 şi 12 lei.
Grill On este pe Bd Decebal nr. 17, aproape de Piaţa Muncii şi pe stânga, aşa cum mergi în acea direcţie.
Vizualizaţi Locatii nwradu pe o hartă mai mare
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
3 comentarii
21/11/2011 la 8:51 AM
La cat e de mare “halca” aia, ma gandesc ca ai avut previziuni fericite, de ai ales supa de cocos din deschidere.
nashu_mare(Citează)
21/11/2011 la 8:52 AM
Apropo, esti sigur ca nu era de gaina?
nashu_mare(Citează)
21/11/2011 la 1:11 PM
Damiglas?? :) sper ca ai vrut sa spui demi-glace, adica acel sos maro facut din supa de vitel scazuta la foc timp de cateva ore(asta e traducerea taraneasca, in realitate sunt muult mai multe etape).
stefan(Citează)