►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
« Concurs cu premii doua tablete HTC Flyer
Asus N53SN – super laptop in exclusivitate la Marketonline »
Mi se întâmplă uneori să văd câte un domeniu .ro foarte bun ca nume şi să-mi zic “dacă-l cumpărăm eu pe acesta la începuturile Internetului în România, făceam un ban cu el“. Nu mă refer la yahoo.ro şi apple.ro, ci la diverse altele care nu sunt aşa uzuale, dar pe nișa lor probabil atrag o grămadă de vizitatori şi direcţionează o grămadă de business către anumite firme.
Hai să zic, total la întâmplare şi cu ce idei îmi vin acum, de piscine.ro, inchirieri-auto.ro, restaurante.ro, meniul-zilei.ro, foto.ro şi altele asemenea. N-am verificat, dar bănuiesc că sunt luate toate. Fiecare generează mulți bani, dar nu mie, căci le-au luat alţii întâi, alţii care au intuit mai devreme decât noi faptul că va veni o vreme în care piscinele și aparatele foto vor fi căutate.
Bun, acum ştim şi noi că e important să deţii domenii bune şi că orice termen de nișa poate fii baza unei afaceri. Domenii .ro nu mai sunt, dar rămân ţările în care încă nu se vând piscine şi lumea încă nu caută restaurante pe Internet. Țări care nu oferă cetăţenilor proprii astfel de libertăţi şi atunci Internetul nu e dezvoltat în acele zone, dar domenii e posibil totuşi să se vândă la liber oricui. Acesta e planul meu de îmbogăţire: investim în domenii din ţări subjugate de regimuri autoritare, dar care în viitor au potenţial de a genera venituri.
E suficient să deschizi ştirile şi afli de astfel de ţări: Siria, Iran, Coreean de Nord, Myanmar, Cuba şi altele. Poate acum nu se vând piscine acolo, pentru că e considerat un lux al imperialiştilor americani, dar pe viitor, în 20 de ani…
« Concurs cu premii doua tablete HTC Flyer
Asus N53SN – super laptop in exclusivitate la Marketonline »
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
1 comentariu
16/06/2011 la 1:24 PM
Si in ce limba creezi domeniile? Banuiesc in a tarilor respective, deci iti trebuie si un om de acolo care sa stie cu ce se mananca (alt cost). Apoi zici 20 de ani, investitie pe termen lung, asta nu face parte din adn-ul romanului. Una care sa dubleze banii pana maine nu ai? :)
Bogdan(Citează)