►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Îmi place patiseria Paul, au nişte tarte excepţionale şi pentru acest tip de produse înţeleg să ceară câti bani vor ei. Dar pentru un sandviş cu salam şi castraveţi muraţi, 16 lei?
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
9 comentarii
12/09/2010 la 5:21 PM
N-as manca asa ceva nici daca ar fi 5 lei :))
Dani(Citează)
12/09/2010 la 5:55 PM
@Dani: pai in alte locuri, de exemplu la un vendomat pe strada, chiar e 5 lei.
@Erwin: salamul cica e “rossette”, deci cred ca nici macar Sibiu, ci “compatibil”
@nashu_mare: Alea 3 sandvisuri reprezinta salariul zilnic al unui om care ia 900 de lei in mana lunar.
nwradu(Citează)
12/09/2010 la 5:27 PM
Dacă salamul e de Sibiu, iar castraveţii, Bonduelle, putem considera că-l au la subvenţie! :))
Erwin(Citează)
12/09/2010 la 5:36 PM
Aveti in poza imaginea unei jumatati de milion de lei vechi.
nashu_mare(Citează)
12/09/2010 la 7:47 PM
Preturile sunt traduse direct din euro (cat atat costa si la Paris acelasi sandwich), e o strategie foarte des intalnita la firmele “din afara” pe principiul ca numele si noutatea marcii vor vinde oricum. Exemplul cel mai bun e o chestie, “french bakery”, unde vezi multa lume trendy, cu niste prajituri si patiserii ok, dar departe de a fi exceptionale si in nici un caz “french”: 90% din ce vezi acolo nu e de gasit in nicio “boulangerie” din Paris.
Revenind la subiect :), rossette e ceva mai bun ca ala de sibiu (oricum, are alt gust); painea e ok, chiar buna pentru ce gasesti in romania (de aia e bine ca ti-ai luat masina, ce e de cumparat e dezastruos), dar nimic nu justifica mizeria asta de pret. ah, ba da, snobismul romanilor.
stefan(Citează)
12/09/2010 la 9:22 PM
Stefane, am mancat si eu de la Paul in Anglia si am platit vreo 3-4 lire, exact cat e si aici. Dar acolo eram pe cheiul Tamisei, aveam Turnul Londrei in spate si Tower Bridge in stanga. Si chiar si in alte cofetarii mai putin simandicoase tot dadeai 2-3 lire pe un sandvis sau pe felie de tarta.
Neadaptarea produselor la specificul unei tari poate fi o greseala fatala pentru multe companii (si multi au invatat-o pe pielea lor). Neadaptarea preturilor este o greseala la fel de mare, in opinia mea.
nwradu(Citează)
12/09/2010 la 11:26 PM
Unul din lucrurile pe care nu le suport in Bucuresti de cand sunt student e painea frate . E absolut oribila . Stau in Floreasca foarte aproape de Kauflandu / Billa si mereu cand ma duc la cumparaturi caut o paine cat de cat acceptabila . Painiciile alea cu tot felu de forme sunt bune atunci dar dupa cateva ore se fac bata chiar daca le acoperi .
Eu sunt din Dragasani jud Valcea oras mai mic asa dar frate painea aici nu se compara o mananci goala de draga fac astia la diverse brutarii o Lipie ( paine mai mare si rotunda ) de o mananci singur ..
andrei(Citează)
13/09/2010 la 12:12 AM
E prost cine dă. Și dacă nu au dat faliment înseamnă că sunt foarte mulți proști.
nea_caisăn(Citează)
26/09/2010 la 4:48 PM
Am incercat doua chestii de la ei si ambele mi s-au parut printre cele mai bune produse incercate vreodata din soiul respectiv. Prima a fost tarta cu ciocolata, n-a marcat absolut nici una din chestiile care ma deranjeaza la produsele de genul asta (crema de ciocolata e… ciocolatoasa, gustul de cacao nu e ceva aproape inexistent, nu e uleioasa, gretoasa; crusta nu e nici arsa, nici uscata si nici uleioasa). A doua chestie a fost o dracie din aia rotunda, macaron au chocolat – absolut delicioasa.
De chestiile cu salam si paine nu m-as atinge insa nici daca ar fi gratis.
Ana(Citează)