►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Ca să nu credeţi că mănânc doar prin restaurante ciudate, iată şi fotografii cu o friptură făcută în casă. Nu e ceva complicat sau extraordinar, dar a ieşit foarte bine şi vreau să o fac vedetă pentru posteritate.
Piept de pui, făcut mai gros, uns cu ulei de măsline, fezandat cu condimente şi făcut în tigaie acoperită, ca să-l tragă căldura la şale din toate părţile. Apoi, la final, am adăugat peste el o felie de caşcaval care s-a topit parţial şi un ou ochi făcut tot în tigaie acoperită, pentru că albuşul să se solidifice cât mai repede, dar gălbenuşul să mai rămână moale (aşa îmi place mie). Două felii de pâine prăjită cu unt puse lângă el şi a fost un brunch foarte bun.
Are cineva un vas de gătit cu aburi? E vreo șmecherie de capul lui?
Acum ceva vreme am facut și o tortilla cu ou, tot în casă.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
Alătură-te discuției, lasă un mesaj