►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・PC Garage・Flip・Secom・Altex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
O mică plăcere descoperită recent sunt prăjiturile de la Cinnabon, un lanţ de cofetării (sau franciză) care momentan e de găsit doar în mall-ul din Băneasa, la ambele intrări. Principalele preparate sunt prăjituri precum cele din imagini: se face aluatul, se pune pe el ciocolată sau o altă cremă ce cred că e făcută cu scorţişoară, se rulează, se pune la cuptor, iar la ieşire prăjiturile sunt date cu nucă şi alte creme.
Cea cu nucă şi scorţişoară e excelentă, iar aluatul e foarte pufos. Calde sunt o nebunie. Nici cea cu ciocolată n-a fost rea, dar primele sunt motivul pentru care mă duc pe acolo. Cele mici sunt 7 lei, cele mari sunt 11 lei. O căruţă de bani, dar dacă nu am talent să-mi fac singur acasă… Au şi suc, cafea şi alte băuturi ca să le dai mai uşor pe gât.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
55 comentarii
08/11/2009 la 6:55 PM
e plin de cinnabon in state. mai toate mall-urile au. numai ca la ei gasesti numai dulciuri cu scortisoara. probabil ca romanii le-au adaptat.
mi se pare ciudata forma prajiturilor din poze. oare si pe asta au adaptat-o?
adrian boioglu(Citează)
09/11/2009 la 5:47 PM
OMFG atat pot spune :p
Skandalouz(Citează)
10/11/2009 la 12:03 AM
jeeesss..ce bine arata..daca ar avea miros si gust pozele:))
rox(Citează)
24/11/2009 la 9:42 PM
Salut, eu lucrez la Cinnabon , multumim pentru reclama , ele nu sunt prajituri… sunt rulouri cu scortisoara :) .
Cel din prima poza contine in interior scortisoara MAKARA + zahar brun + margarina , dupa ce ruloul iese de la cuptor deasupra se pune crema de branza dulce cu aroma de vanilie si se glazureaza cu caramel + topping de caramel + nuca :) …. stiu suna foarte ”dulce” :)
Cel cu ciocolata are in interior doar ciocolata+margarina si deasupra se pune crema de branza dulce cu aroma de vanilie + topping de ciocolata .
Va asteptam pe la Cinnabon :)
GattuSo(Citează)
26/11/2009 la 8:12 PM
Helo,tuturor!Si eu lucrez pt Cinnabon(nu in Romania) si recomand tuturor sa incerce minunatele rulouri cu scortisoara sau ciocolata!Nu fac reclama,dar sunt intradevar ceva deosebit ce merita incercat! Atentie insa la calorii! Cele mari cu caramel toping,caramel frosting si nuci,de exemplu, au in jur de 1200 de calorii!
Dar merita!:D
maya(Citează)
30/11/2009 la 2:29 AM
# maya daca nu sunt prea insistent , as vrea sa te intreb si eu cateceva daca vrei si nu esti ocupata :D (in legatura cu Cinnabon) da-mi un mail la gattuso_2oo8@yahoo.com , sau add la gattuso_2oo8
GattuSo(Citează)
02/12/2009 la 3:07 AM
Salut eu lucrez la cinnabon romania si nu e nici o adaptare facuta ce cu cicolata exista si in state doar ca la noi nnu avem decat varianta medie adica minichoco cea mare si cea mica cica trebuie sa le bagam. Si nici forma nu este adaptata decat ca nu aveam asa multa experienta si colegi nou veniti nu se descurca la fel de bine, insa reteta este urmata cu strictete si incercam sa ne imbunatatim si aspectul, gustul este insa la fel !!:D Multumim ptr vorbele bune si sa treceti pe la noi !!:P
Cotzo(Citează)
02/12/2009 la 12:49 PM
eh…ia uita-te pe unde isi fac veacul baietii nostrii…..cotcofana si alex..;-)
dea(Citează)
02/12/2009 la 12:54 PM
mda….toate rulourile contin scortisoara exceptie facand cele cu ciocolata….pana si stixurile contin acea delicioasa scortisoara Makara….hmm…de ce nu au un pret mai rezonabil?…simplu:datorita faptului ca ingredientele sunt importate….
dea(Citează)
02/12/2009 la 1:00 PM
Mi se par scumpe rau. Stix-urile acelea sunt vreo 10 sau 11 lei, bauturile sunt scumpe si ele. Am inteles ca la prajituri ceri cat vrei, ca tu ai reteta si ingredientele, dar nu-ti vine sa dai atatia bani pe 5 stixuri sau pe o bautura de cafea si frisca. Iar faptul ca ingredientele sunt importate e cam risipa, se pot gasi si prepara si pe aici, ca nu e cine stie ce chestie exotica.
De exemplu eu am mancat mereu prajituri (7 sau 11 lei, cea cu nuca), dar decat sa dau o caruta de bani pe o Mocha sau pe o bautura din aceea cu gust de fructe mai bine ma duc apoi la Gloria Jean si beau acolo.
nwradu(Citează)
26/01/2010 la 1:23 PM
@cotzo,din cate stiu eu(si am pretentia ca stiu) nu exista varianta medie pentru cinnabon.
minichocobon e ruloul mic ci chocobon e ruloul mare(valabil si pentru minibon si clasic,minipecanbon si pecanbon,bineinteles).
@gattuso,putem discuta aici despre orice legat de Cinnabon:)
maya(Citează)
01/02/2010 la 12:55 PM
@maya dar mai sunt si bites-urile … Cinnabites , Pecanbites … sau nu ai auzit de ele ? :P
GattuSo(Citează)
01/02/2010 la 7:38 PM
Eu as fi curios sa aflu de ce un Mango Chillata sau de capsuni sau ce e costa 15 lei. E vorba de sirop, frisca, niste lapte si gheata, mi se pare foarte scump pentru atat.
nwradu(Citează)
02/02/2010 la 4:49 PM
Franciza + Pretul fiecarui produs adaugat in chillata (siropurile sunt aduse din america ) +transport + chirie + salarii + alte taxe = 15 ron :D
GattuSo(Citează)
02/02/2010 la 7:38 PM
Nu ma bag la calculul de pret, desi tot mult este, dar au mai fost si alte francize care au facut greseala sa creada ca pot vinde orice scump si s-au inchis dupa un timp (de exemplu Quiznos sau Dunkin Donuts). N-as vrea sa vad acelasi lucru si la Cinnabon, ca asta chiar imi place.
De obicei orice fast-food are niste produse ieftine si unele mai scumpe din care scoate bani. De asta la McDonalds un pahar de 0,5 litri de Cola costa cat o sticla de 2 litri de la magazin. Dar macar zici ca e ieftin Big Mac-ul. La Cinnabon totul e scump, prajiturile, sticksurile, cafeaua, chillata, etc. Sper ca e un manager bun pe undeva care isi da seama de aceste probleme si ia niste masuri.
nwradu(Citează)
03/02/2010 la 12:12 AM
Oricum preturile erau mult mai exagerate inainte sa deschidem … cand a venit vicepresedintele companiei , un american … a facut calculele in raport cu dolarul si prima reactia a fost … WTF !!!!??? … si le-a schimbat in preturile actuale …
GattuSo(Citează)
03/02/2010 la 9:28 PM
Pai la inceput a facut calculele transformand pretul american in lei si gata? Ca atunci normal ca iese nasol.
Banuiesc ca acum se merge pe un costuri + regii + profit ca idee, nu pe o simpla conversie, ca eu n-am salariu ca americanii.
nwradu(Citează)
04/02/2010 la 4:43 PM
Daca de cinnabon se zice ca e scump … ce sa mai zicem de Paul ? Ei au produsele gata facute , congelate apoi bagate la cuptor si gata numai bune de vandut (produse foarte scumpe! ) … pe cand la noi facem totul de la 0 … (aluat , umpluturi , glazuri , etc …. )
GattuSo(Citează)
04/02/2010 la 8:31 PM
Mda, Paul vine cu alt brand. Am mancat si prin Anglia la ei, chiar si acolo par scumpe, iar la noi zici ca au transformat direct din lire in lei. Dar ei cred ca au alt public tinta si se socotesc pe alt nivel, cel al patiseriei fine si prostii din astea.
nwradu(Citează)
05/02/2010 la 1:58 PM
as avea o intrebare…ce trebuie sa faca un lucrator comercial la cinnabon? (atributiile acestuia) multumesc
irina(Citează)
08/02/2010 la 10:34 AM
@gattuso,ai uitat de coconutbites :P
tort cinnabon se face in Romania?
maya(Citează)
14/02/2010 la 8:20 PM
tort cinnabon nu se face in romania … inca … coconutbites ? wtf ? :D … asa ceva nu avem :)
GattuSo(Citează)
12/03/2010 la 11:02 PM
buna si eu lucrez in cinnabon romania
sincera sa fiu mie nu mi se pare nimic scump cand vine vorba de mancare si desert bauturi cafele,chillatas si in plus in romanaia nu cred k mai exista vreun magazin unde sa vezi cum ti se prepara mancarea sau desertul in fata de cand se incepe si pana cand sunt scoase din cuptor iar atunci cand vezi km se lucreaza cred k esti dispus sa dai chiar mai mult pe un rulou decat pretul standard.
imi place sa lucrez in cinnbon romania
gabriela(Citează)
13/03/2010 la 8:27 AM
Gabriela, faptul ca vezi toate etapele prepararii mancarii este o metoda de a atrage clientii convingandu-i ca ai o bucatarie curata, ca lucratorii folosesc manusi, ca nu scapi ceva pe jos, etc. Nu e o justificare pentru pret. Nu actioneaza ca o metoda de a mari pretul, ci de a aduce mai multi oameni la coada la casa. Costul e cam acelasi, indiferent daca prepari rulourile in spatele unui geam sau a unui perete opac. Si oricum, cand scoti borcanul de sus si pui din el pe prajitura, parca stie cineva cum a fost facut?
Si la Clate ti se prepara clatita in fata :P Teriyaki, Quasi Pronti, diversi cu pizza…
nwradu(Citează)
31/03/2010 la 12:11 PM
Buna!!!
Mie imi place si Cinnabon si Paul… o comparatie intre ele din punctul meu de vedere nu isi are rostul…. Paul-Patiserie… foarte buuun iar Cinnabon… hmmm sweet and yummmyy si daca vorbim de preturi … mai bine sa platesti mai mult si sa nu iti faci probleme asupra calitatii …
Andreea(Citează)
31/03/2010 la 1:55 PM
Si eu lucrez la Cinnabon iar referitor la preturile putin cam exagerate exista o explicatie. Toate produsele sunt importate, in primul rand pentru ca atunci cand vorbim de o franciza vorbim si de reteta, e o conditie ca sa respecti in tocmai reteta, ori ingredientele acelea nu se pot compara cu cele care le poti cumpara din Romania. Scortisoara aceea este incredibila. Produsul finit din Romania trebuie sa aiba cam aceeasi forma si gust ca produsul echivalent din oricare locatie aflata pe glob. A venit intr-o zi cineva si ne-a confirmat faptul ca au acelasi gust si forma ca cele din Germania. Ca exemplu al pretului de ce o bere la sticla de jumatate care o poti cumpara cu 1,5-2 lei din magazin intr-o terasa costa 5 lei si 8 lei in discoteca? Si de ce e asa de buna atunci cand o consumi in una din cele 2 locatii? ;-). Si cum zicea cineva mai sus mai costa si chiria locatiei, salariile, etc. Si mie imi plac rulourile :-D.
Si totusi nu inteleg de ce toata lumea le confunda, unii intreaba daca sunt papanasi, prajituri sau chiar cozonaci :-?
Gaby(Citează)
31/03/2010 la 5:28 PM
Nici nu stiam ca sunt atatia angajati Cinnabon in Romania, dar cred ca au postat toti pe aici. Cand mai trec sa cumpar, o sa ma si prezint :P
Cu pretul mare e urmatoarea problema (poate am mai zis-o): produsul vostru, pretul vostru. Imi place, dau banii, ce sa fac altceva. Problema e ca am vazut multe francize venite si inchise rapid din cauza preturilor mari, gen Quiznos unde un sandvis era 15 lei dar totusi… era un sandvis, sau Dunkin Donuts si cred ca au mai fost si altele.
nwradu(Citează)
27/04/2010 la 1:50 PM
Din cate am auzit,in mall in Baneasa Shopping City sunt doua locatii Cinnabon.
E adevarat?
Si m-ar mai interesa sa stiu daca mai sunt si alte locatii in Romania,daca are cineva cunostinta.
Merci!
maya(Citează)
27/04/2010 la 2:45 PM
Doua in Baneasa, da, una la intrarea in mall dinspre IKEA, alta la cealalta intrare, unde se uneste cu Carrefour Feeria, langa patiseria Paul. Mai e un Cinnabon deschis recent in Sun Plaza, la Piata Sudului.
nwradu(Citează)
27/04/2010 la 7:04 PM
si mai nou….inca 2 in cotroceni, saptamana asta ! cei care ziceti ca lucrati la cinnabon in ce restaurante va faceti datoria ????
gogu(Citează)
27/04/2010 la 9:21 PM
Mai nasol la Cinnabon e ca in ultima luna am observat ca se foloseste nuca proasta sau mai degraba nu e data printr-o sita, ca sa se foloseasca doar bucatile mari, ci se pun si acele frimituri mici de nuca si, mai rau, coji. Am luat vreo 5 prajituri in ultima vreme, in toate am gasit o bucata mai mare sau mai mica de nuca.
nwradu(Citează)
27/04/2010 la 7:04 PM
??
gogu(Citează)
28/04/2010 la 1:45 PM
@nwradu,poate in Romania au schimbat nuca din USA cu cea autohtona,altfel nu-mi explic.
Un sfat, daca-mi permiti:daca nu-ti place ce cumperi de la Cinnabon pur si simplu returneaza produsul.Daca sunt incalcate standardele,sunt obligati sa-ti inapoieze banii!Cel putin asa se practica in alte parti si nu vad de ce Romania ar fi o exceptie!
Aaaa….merci pentru info de mai sus!
@gogu,chiar nu am inteles intrebarea ta….la ce datorie te referi?
maya(Citează)
28/04/2010 la 9:26 PM
@Maya: pai sper ca nuca nu vine din SUA, ca e la fel si aia de aici. Oricum, nu e aleasa, ti se dau inclusiv frimiturile mici pe prajitura, nici nu mai arata asa bine. Nu pot sa-l returnez, iau mereu la pachet si mananc acasa. O sa pastrez coaja de nuca :P
Gogu intreba in ce locatie lucreaza cei ce au postat pe aici.
nwradu(Citează)
29/04/2010 la 2:34 AM
Hihi, am vazut si eu ca a aparut in AFI unul :) Eram curioasa de Cinnabon dupa ce ai scris pe blog, da’ nu m-as fi carat pana in Baneasa. Poate pana la Piata Sudului. Dar asa, aproape de Politehnica, imi convine :) N-am incercat inca nimic, am vazut doar ca aranjau acolo cand am trecut ultima data in drum spre real.
brontozaurel(Citează)
29/04/2010 la 10:35 PM
brontozaurel tin sa te anunt ca s-au deschis si celelalte 2 magazine cinnabon din cotroceni, unul la parter unde l-ai vazut si tu si unul la etajul 1 deasupra magazinului real !
nwradu – acum te poti duce linistit in cotroceni sa cumperi orice pencabon doresti deoarce vei gasii acea nuca care ai gustat-o prima data ( e importata din america )
nuca de care spuneai mai devreme ca are frimituri si coji este din romania si a fost cumparata pentru a reduce cheltuilelile…dar de fiecare data cand te duci si mai gasesti asa ceva sesizeaza mreu casierului sau chiar directorului de restaurant( pana la urma se iau masuri ) Diferenta e prea mare si nu o pot masca .
dak ai si alte intrebari te ascult !
O seara placuta !
gogu(Citează)
12/05/2010 la 11:42 AM
nwradu,dupa cum spunea si gogu mai sus,inclusiv nuca e adusa din State.
daca cea din Romania e de proasta calitate,ma mir ca s-a aprobat…apropos,poate cineva sa-mi spuna cine vine sa faca QSC in Romania? E cumva dl. Mahfuz?
maya(Citează)
12/05/2010 la 4:18 PM
Aberatie logistica si ecologica mai mare ca a aduce nuca din America, nu stiu. Poate castane din China.
ioana(Citează)
12/05/2010 la 9:53 PM
E doar nuca, bucati mai mari (cam cat mazarea), curatate bine si un pic caramelizate sau prajite, nu stiu.
nwradu(Citează)
12/05/2010 la 11:42 PM
maya sincer sa fiu nu am auzit de asa ceva….am auzit ca la inceput au venit americanii sa verifice magazinele dak la asta te referi…si referitor la nuca…o mare dilema…alta nuca din nou ( si da nwradu nuca se prajeste putin inainte ) app am uitat sa-ti zic ca te-am vazut…
maya dar tu unde lucrezi la cinnabon ? in ce tara ?
gogu(Citează)
14/05/2010 la 1:26 AM
E un Cinnabon aici chiar langa Piccadilly Circus, in cladirea muzeului incredibil Ripley’s (cred ca e cladirea Trocadero). 2,99 lire Pecanbon-ul mic, 4 lire cel mare. La 5 lei lira…
nwradu(Citează)
14/05/2010 la 9:44 PM
nwradu nu stiu unde zici tu ca este acest cinnabon dar eu unul habar nu am de el…si nici nu cred ca are vreo treaba cu cele din baneasa sun plaza si cotroceni, de fapt 100% nu are treaba
gogu(Citează)
25/05/2010 la 1:14 PM
@gogu: eu lucrez in afi cotroceni la parter. Incercam sa ne facem treaba cat putem de bine dar e putin cam greu deoarece personalul foarte redus este cam insuficient pentru a face fata clientilor iar cum lumea nu doreste sa astepte mai mult de 30 secunde la coada……multi vin si pleaca imediat. Si totusi se cunoaste efectul de “turma”, cand se uita cineva la produse se face instant coada…dupa asta nu mai trece nimeni cel putin 5 minute.
Gaby(Citează)
26/05/2010 la 12:39 AM
si merge treaba la voi gaby ? am auzit ca nu e chiar asa cum se visa…..concedieri…:(
gogu(Citează)
30/05/2010 la 7:16 PM
Mda…oameni putini. Mai mult nu comentez ca oricum nu mai are rost.
Gaby(Citează)
22/06/2010 la 2:21 PM
@gogu,ma refer la Quality Service and Cleanliess(QSC),control facut de obicei de post operation manager o data pe luna,iar cam o data la 3 luni se face acest QSC de catre international operations director.
Noi apartinem de mr. Mahfuz,sa zic asa…si eram curioasa daca tot el are si Romania in aria de lucru.
maya(Citează)
25/06/2010 la 10:41 PM
woow .. ador chocobon cu extra ciocolata …e delicios… oare il au si la noi? eu locuiesc in egipt de 3 ani si aici avem cinnabon la fiecare pas .. preturile sunt la fel dar merita si mocha o fac super buna …dar mi se pare de tot rasul un cinnabon la toata Romania …lol… si tot un singur Starbucks avem ?:-s Nu pricep de ce nu deschid Cinnabon in fiecare mall sau in fiecare oras ..?
oana(Citează)
27/06/2010 la 9:47 PM
oana in rom momentan sunt 5 la numar….2 in baneasa mall, 1 in sun plaza si 2 in afi palace cotroceni. Deocamdata nu sunt prezenti in toate mallurile si orasele din romania din cauza bugetului…nu prea sunt incasari asa de mari !
in rest : toate cele bune ! ! !
gogu(Citează)
27/06/2010 la 9:48 PM
maya , da si la noi in rom a venit recent Mahfuz asta :)) cata bataie de cap….bine ca nu a stat mult :D !
gogu(Citează)
01/07/2010 la 9:07 PM
Da,stiu foarte bine ce impresie poate lasa Mahfuz,dar sa stii ca nu e dracul chiar atat de negru:D
Eu il cunosc de 1 an si ceva si pot spune ca e super de treaba.Defectul lui ar fi ca e prea profesionist.
@Oana,din cate stiu Egiptul are o experienta de vreo 7 ani in Cinnabon,deci e normal sa gasesti la tot pasul.In Romania primul s-a deschis acum un an…inca s-au miscat repede in a deschide si celelalte locatii,zic eu!
maya(Citează)
31/08/2010 la 11:04 PM
Offf …. toti astia care ziceti ca lucrati la Cinnabon Romania…. va dati atat cu parerea , cand de fapt nu faceti altceva decat sa ascultati pe la usi ce vorbesc sefii vostri..ca apoi sa pareti interesanti ca stiti cate una, alta despre firma…
Mai mult unii (unul de fapt) ii mai copiaza si numele…poate asa par mai interesanti!
Daca tot va intereseaza asa mult firma aia de ce nu va dati mai mult interesul sa o saltati mai sus; poate asa mai deschideti si prin alte locatii – iar cei ce cred ca au stofa de sef ….poate sa si ajunga!
peace :)
Mafiotul(Citează)
06/09/2010 la 8:27 PM
cat e salariul la cinnabon…un rasp pe catalinutzu_sweet_boy@yahoo.com va rog
Tz3posu(Citează)
06/09/2010 la 8:28 PM
cat e salariul la cinnabon?un rasp la catalinutzu_sweet_boy@yahoo.com va rog sau aici
Tz3posu(Citează)
04/07/2012 la 4:40 PM
Salariul la cinnabon este de 780 ron primele 2 luni iar dupa 2 luni creste la 880 ron la care se adauga bonuri de masa.Nu se merita sa va angajati la ei deoarece directorii actuali de restaurant se poarta foarte urat cu angajatii!mai ales in Baneasa!Inainte era frumos sa lucrezi acolo,colectivul era de treaba etc dar de cand a venit directoarea cea noua in Baneasa s-a stricat totul.A intrat pe pile fiind foarte buna prietena cu Alina Nutu(care este Regional Manager).
Anonimus(Citează)
25/10/2012 la 10:27 AM
Perfect spus anonimus ai dreptate , si eu am fost acolo si este o bataie de joc , produsele arata oarecum bine la suprafata dar cum sunt ele de fapt facute in spate iti cade fata ce e acolo si cat despre angajari :))) mai bine stati acasa asa va duceti munciti acolo dupa o luna cand sunteti bucurosi ca luati si voi 700 ron va treziti cu o nota de imputare de 300 ron :))) asa ca mai bine cautati-va in alta parte !
Gigel Frone(Citează)