►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Al doilea preparat mâncat la Ginger a fost puiul condimentat cu 5 arome chinezeşti, însoţit de garnitură de orez. Radu îi prezentă reţeta integrală pe site-ul său, în postul Pui Chandoori. Pare destul de simplu de preparat, singura problemă fiind obţinerea tuturor condimentelor necesare. Bănuiesc că se poate face şi cu mai puţine ingrediente, dar n-ar fi acelaşi lucru şi mie nu-mi plac compromisurile de la reţetele matematic exprimate.
Puiul a fost foarte gustos. Nu cred că am mai mâncat niciodată un pui cu atâtea arome integrate în sosul său. Mi-a plăcut şi orezul fiert servit sub formă de cilindru, o formă de aranjare cu care de obicei nu te oboseşti acasă. Că veni vorba de condimente, am auzit că s-ar găsi în locuri precum Piaţa Amzei, unde este un magazin de produse naturiste ce vinde şi aşa ceva, prin Europa sau Dragonul Roşu şi lângă Kaufland Colentina. Le aveţi fotografiate mai jos, unde la ora 12 avem fenicul, apoi în sens ceasornic piper de Sichuan, scorţişoară, cuişoare şi anason stelat. Scorţişoară mirosea excelent, anasonul stelat mi-a adus aminte de ouzo, piperul Sichuan am învăţat că are un mic efect de amorţire a limbii, iar cuişoare n-am mirosit pentru că îmi aduce aminte de dentişti.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
1 comentariu