un blog de Radu Dumitru

►► Susține blogul cu un click la: eMAGFashion DaysFinestoreDysonFlipPC Garage. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄

Cat valoreaza un electronist

24 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Descrierea postului:
– întreţinere instalaţii electrice (prize, circuite electrice);
– electronica (aparatura-monitoare, televizoare);
– IT (calculatoare – depanare soft şi hard).

Cerinţe:
– studii superioare(Politehnica), permis şi auto, engleza conversaţional, prezintă avantaj;

Oferta (bonusuri, beneficii):
– salariul oferit 1200 lei;
– tichete de masă.

Adică repari aparatura, ai nevoie de studii superioare în Politehnica (Electronică, Automatică, Electrotehnica ar fi cele mai potrivite), permis “şi” auto (probabil pe lângă cel “şi” de port-armă), poate chiar ştii şi limba engleză. În schimb, primeşti 1200 de lei salariu pe lună, plus bonuri de masă. Nu e așa că a meritat să faci toată facultatea aia grea? Cu cât o fi plătit un electronist în străinătate? Oare tot 270 de euro ia? via BestJobs.

asus s5507

    4 comentarii

  1. Permis si auto = permis de conducere + autoturism proprietate personala. Si ca sa iti raspund la intrebare: 50 de pers. care au aplicat pana acum considera ca da.

      (Citează)

  2. 50 de oameni nu inseamna nimic. Exista joburi la care aplica sute sau mii, desi 80% dintre ei nu au nici o legatura cu ce se cere. Pur si simplu aplica si spera sa se potriveasca pentru altceva din respectiva firma.

    Trebuie sa ai si masina in banii aia? Bagi tu benzina? Poate salariul o fi bun pentru un tehnician pensionar, dar pentru un inginer e doar un semn ca tara se duce naibii si mai bine te faci manelist decat sa ai studii superioare.

      (Citează)

  3. jalnic!

      (Citează)

  4. Ma, astia cam vor om bun la toate. Adica unu’ care schimba si prize (nu c-ar fi cine stie ce scofala) care poate repara si un televizor si stie sa repare si calculatorul. Am lucrat in urma cu ceva ani la o asemenea firma. Ma angajasem pentru a asambla calculatoare, pentru a instala si configura servere si alte asemenea lucruri. Insa cam 50% din volumul de munca era la tras cabluri de retea si de telefon, montat prize si cam orice ar fi cerut un potential client – de exemplu, unul din clienti avea o masina de numarat bani ce se stricase. Patronul i-a spus ca o vom repara bazandu-se pe faptul ca la jobul precedent cu asta ma ocupam (desi nu se gandise si la faptul ca nu avea de unde sa ia piese de schimb). Si asa ajungi sa faci cam orice intr-o firma dinasta mica, pe un salariu de 2 lei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus