►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Site-ul www. raiffeisenonline.ro este cel al băncii Raiffeisen, pentru online banking. Dacă tot e la modă phishingul în România acum, de ce nu ia nimeni www. raifeisenonline.ro, care e disponibil? Sau măcar banca să-l ia, ca să scape de nişte eventuale probleme în viitor.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
3 comentarii
25/12/2007 la 4:53 AM
De ce nu il iei tu? si vinde-l de 10x mai scump catre banca:D
Kappacelu`(Citează)
25/12/2007 la 5:20 AM
Cei care se ocupa cu magarii din astea nu au nevoie sa se complice cu cumpararea de domenii. Au gasit alte solutii: phishing . Practic isi iau subdomeniu gratuit ( sau ceva in genul asta ) si creeaza un link lung dar care pe la inceput contine fix adresa bancii.
Bogdan(Citează)
25/12/2007 la 6:37 AM
Bogdan, stiu, dar am considerat mereu metodele care folosesc o adresa de tipul a.b.c.d.e.x.ro ca fiind ivite tocmai din faptul ca astfel de adrese clare nu prea mai sunt disponibile, de obicei fiind luate de catre acelasi institutii. Cum a facut yahoo cand a luat si zahoo, in caz ca ai tastatura in romana. Sau Google.com care are si versiunile cu mai multe litere ooo in adresa, etc. Si mi se pare normal ca daca ai adresa siteul-meu.ro sa iei si domeniul siteulmeu.ro, mai ales cand esti o mare firma cu o gramada de bani. De ex raiffeisen-online.ro e tot al bancii, dar la greseli de ortografie nu s-au gandit, desi pun pariu ca o gramada de clienti nu stiu cum se scrie corect numele bancii.
nwradu(Citează)