►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・Dyson・Flip. 📺 YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Mare noutate nu e, pt ca in Romania inca nu am descoperit un sos de tomate bun. Iar astea Tomi, Spring, si alte astfel de marci la tub, sunt cele mai aiurea. Jurnalul National avea in ziarul de azi un articol cu rezultatul analizei sosului Tomi, care la noi prin reclama agresiva si sponsorizari si-a asigurat prezenta in toate magazinele si din pacate si in mancarea multor oameni.
Condimente tari, multa apa, conservanti rai, arome de tomate artificiale. Si mananci cu pofta, dar nu stii cate calorii contine. Si, in plus, distruge flora intestinala. Toate doar de la un simplu sos de tomate.
Articolul aici. Bine ca nu mananc oricum. Incerc sa ma feresc pe cat posibil de tot felul de “chimicale”. Mananc si multe prostii, de la McDonald’s pana la chestii pe care le gasim in toate produsele sub forma de E-uri si bazaconii din astea, dar de unele te poti feri. Si sa mananci cu mana ta tot felul de sosuri si bazaconii care nu sunt necesare, mi se pare chiar inutil.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
4 comentarii
15/11/2006 la 12:39 AM
Sunt cateva marci de ketchup care sunt serioase. Prefer Heinz (:D) de 10 ori inaintea lui Tomi, din pacate insa in Romania primeaza costul mic al produsului. In afara gasesti inclusiv “organice”, din rosii netratate & stuff (frate-meu e innebunit dupa organice), dar la noi mai dureaza pana o sa apara moda asta.
Acum cateva zile ma uitam pe eticheta de la ketchup-ul Spring: sirop e glucoza-fructoza, amidon, tot felul de stabilizatori si acidifianti. Si rosiile? Pe undeva pe acolo. Dar: nu are coloranti! :))
Daca e vorba de rosii, nici cele de pe piata nu ma atrag (au gust de carton, nu?), mai ales ca stiu cam ce se foloseste pentru producerea unei rosii (daca are cineva senzatia ca e produs natural, se inseala).
Morrighan(Citează)
15/11/2006 la 1:17 AM
Da, sunt cele Heinz la sticla, si mai sunt si altele asemanatoare, din alea mexicane, etc… dar nu prea le poti spune ketchup, sunt deja sosuri cu diverse ingrediente si se cunoaste imediat la gust ca sunt mai reale. Astea Tomi sau Spring… o pasta nasoala la care atunci cand ma uit la densitatea ei nu-mi dau seama cum poate proveni din rosii.
E amuzant la Metro sau Selgross cand vezi pe cate unul ca-si ia o caldare mare de ketchup, din aia de 20 de kg de poti sa ineci si un bebelus in ea…
nwradu(Citează)
15/11/2006 la 10:11 AM
sucul de rosii facut din rosii de la piata e cel mai bun , fara conservanti :D
referitor la tomi …. e mai bun dupa mine decat spring iar ketchup-ul Heinz nu e foarte foarte diferit de cel tomi … tot o pasta care nu prea intelegi cum putea sa provina din rosii….
alex(Citează)
07/02/2009 la 11:27 PM
Incearca Hellmann’s, din cate stiu io are cel mai mare concentrat de rosii.
George(Citează)