un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Foto-bloguri

30 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

La targul de carte Gaudeamus era printre altele si o mini-expozitie de fotografii. De acolo am descoperit adresele catorva bloguri foto interesante:

Gabriela Sabau – www.gabrielasabau.com – un blog cu fotografii interesante, culori frumoase, compozitie buna, in general natura si portrete. Cel mai mult mi-au placut cele de aici si in continuare de la Sirnea. Posturile mi se par mai melodramatice si nu prea sunt pe gustul meu, dar fotografiile merita vazute si am stat intr-o ora de masterat sa ma uit la toata arhiva blogului.

Marilena Ifrim – http://nnovalee.blogspot.com – are niste fotografii cu natura foarte marfa, precum cele de aici de toamna. Fiind blog pe blogspot, nu se pot vedea alte posturi decat cele din pagina principala, pt cele care nu apar trebuind intrat prin arhiva din sidebar. Textul am renuntat sa-l mai citesc, nu m-a captivat. Tot prea melodramatic mi se parea, si cam vulgara pe alocuri exprimarea, fara un motiv pt acele cuvinte.

Bogdan Danca – http://www.seriadevineri.com/blog/ – un blog asemanator cu al lui Marius Muscalu ca format. Pozele par cumva aranjate, regizate, dar asta nu inseamna ca nu sunt marfa, ba din contra, de exemplu imi plac foarte mult cele de aici. Iar fotografia Alexandra II mi se pare inspirata de celebra fotografie “Fata afgana”.

Razvan Peteanu – http://www.fotografu.com/ – are multe galerii si n-am avut rabdare sa ma uit in toate, insa cei care vor sa vada fotografii si din diverse locuri straine pot gasi aici. Cele din Los Angeles sunt misto. Din pacate toate galeriile sunt vechi de minim 2 ani, site-ul nu prea mai pare updatat.

Ionut Dipse – http://www.dipse.ro/ionut/ – poze cu natura, cel mai mult mi-au placut cele de la un eveniment popular sau ceva, aici.

Nu uitati sa dati previous entries sau sa va uitati in arhive pe fiecare blog, sunt mai multe fotografii decat se vad pe pagina de intrare.

—-

In alta ordine de idei la capitolul foto, castigatorii National Geographic Wildlife photo 2006 sunt de vazut aici, prima poza e super tare, si nici a doua nu e rea, sau a patra. Si niste poze foarte frumoase si inedite cu animale aici, ursul din penultima e genial.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus