►► Ofertele continuă la: eMAG・Fashion Days・Finestore・PC Garage・Flip・Secom・Altex. 📺YouTube: youtube.com/NwraduBlog ◄◄
Vă spuneam că am mâncat o lasagna bună la Buongiorno în Băneasa plus o citronadă făcută din portocale şi lămâi stoarse pe loc, îndulcită cu miere şi servită într-un pahar gigantic, la un preţ destul de bun. Am mai fost la Buongiorno şi cu alte ocazii, deoarece mi se par accesibile preţurile şi au multe reţete pe care vreau să le încerc. Iată mai jos câteva:
Piept de pui în sos de roşii alla Corsica şi garnitură de cartofi prăjiţi
Adică bucăţele de piept de pui, sosul respectiv, ciuperci, usturoi şi un pic de pătrunjel deasupra. Gustos, bun pentru un prânz. 21 + 6 lei.
Salată Buongiorno
Piept de pui făcut la tigaie, salată verde, rucola, foccacia, măr, măsline, o felie de portocală şi nişte brânză gorgonzola. 20 lei.
Ciorba de fasole în pâine
Asta a fost singura care nu mi-a plăcut. Foarte mică porţia, fără multă zeamă, e ca o fasole în pâine, nu ciorbă de fasole în pâine. Luaţi ciorba normală de fasole, e mai bună. 10 lei.
Pui cu sos gorgonzola şi garnitură de legume la grătar
Puiul şi sosul au fost minunate. Multă carne şi bine făcută, însă vedeta e sosul, care e foarte bun. Am descoperit şi că-mi plac legumele la grătar, precum cele din imagine. 23 + 6 lei.
Am mai mâncat şi nişte deserturi, dar numai tiramisu merită. Am băut mereu citronadă (8,5 lei) şi cappuccino (6,5 lei), bune.
Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.
Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri
Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.
6 comentarii
16/01/2011 la 2:45 PM
1. Nu stiu de ce, dar nu prea imi face cu ochiul mancarea de la ei.
2. Vezi ca numele la poze arata destul de nasol in RSS daca citesti blogul din google reader. Nu prea iti dai seama daca e o fraza noua sau altceva, unde incepe, ce e de capul ei. Pe site sunt ok ca au cadranul ala in jurul pozei. Sa-mi zici dc vrei sa-ti dau un screenshot.
Ovi(Citează)
16/01/2011 la 3:24 PM
Pai n-am ce-i face, acel caption e bazat pe niste clase CSS specifice wordpress si temei. Mi se pare normal sa nu le ai in Reader. Experienta completa este intotdeauna pe site.
nwradu(Citează)
16/01/2011 la 3:40 PM
Trebuie sa fiu de acord cu Ovi, judecand doar dupa cum arata. Probabil ca la gust e alta poveste. Cel putin cartofii aia prajiti arata mai mult decat dizgratios…
AdrianG(Citează)
16/01/2011 la 6:13 PM
Arata cel putin dubios, gen mancarea de la cantina intreprinderii mele. Doar ca la cantina au inceput sa faca niste cartofi mai buni si baga grill. Si bine ca ai spus ca era pui sub sosul ala alb, ca deja ma gandeam la prostii, asa e de inecat.
In plus, nimic din ce ne-ai aratat aici nu poti face si acasa la fel de bine (e chiar posibil si mai ieftin, nu am facut calculul). Deci decat daca atmosfera in carciuma respectiva nu e super (inteleg ca e o chestie in mall, deci asta cu atmosfera cam pica) sau daca nu esti cu prieteni/colegi, etc, nu vad interesul de a da banii pe o mancare cel putin banala.
ioana(Citează)
16/01/2011 la 7:27 PM
@nwradu: Bai ce solutie de programator mi-ai dat. Asta zic si eu toata ziua: e normal ca face X pentru ca Y. De o vreme am invatat ca NU CONTEAZA. Pentru muritoru de rand este important ce face/cum arata.
In google reader arata urat. Absolut neimportant de ce. Trebuie rezolvata problema :)
Vezi ca poate ai vre-un plugin de wordpress care iti scoate textele alea din feed.
Ovi(Citează)
16/01/2011 la 8:06 PM
@Ovi: momentan nu am de gand sa fac eforturi pentru a imbunatati experienta celor care citesc din RSS. E o metoda rudimentara si o accepti asa cum este. Blogul e gandit pentru afisarea pe site, asa cum il deseneaza tema pe care o folosesc.
@AdrianG: pai tocmai, e mancare, nu aranjament simandicos in farfurie. De asta mi-a placut. Daca as avea un restaurant langa mine, as manca mereu la pranz la el.
@ioana: e simplu, nu vreau sa-mi gatesc acasa, indiferent cat de simplu ar fi. In plus, as iesi mai scump decat o portie de mancare.
nwradu(Citează)